|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darius
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:22 22. Jun 2010 |
|
 |
Poutník |
|
|
Ja děkuju Farah za skvělou hru a také všem co se kolem mne a Farah motaj .) Moc si tu hru užívám a těším se jak se to bude dál vyvíjet. Také díky Wuanovi i když sme spolu moc nehrály za to že Dariovi skomplikoval život a on ho za to neměl rád fakt moc se mi to líbilo. Díky.
_________________ Never be ashamed of a scar.It simply means you were stronger than whatever tried to hurt you - Unknown
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Poděkování Posted: 00:50 23. Jun 2010 |
|
|
Rád bych poděkoval za dnešní probdělou noc naplněnou zajímavými dialogy zakončené zabavením majetku. Taky neznámemu DM, který mě vyprostil ze střechy odkud nebylo uniku a tím mne uvrhl do výše zmíněných událostí 
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:11 24. Jun 2010 |
|
|
Darius wrote: Ja děkuju Farah za skvělou hru a také všem co se kolem mne a Farah motaj .) Moc si tu hru užívám a těším se jak se to bude dál vyvíjet. Také díky Wuanovi i když sme spolu moc nehrály za to že Dariovi skomplikoval život a on ho za to neměl rád fakt moc se mi to líbilo. Díky. I já bych chtěla poděkovat Dariovi za krásnou hru... a pak taky všem, co s námi měli v našem příběhu co do činění  Raději nebudu jmenovat, abych na někoho nezapomněla 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:19 24. Jun 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
díky redovi za včera  chudák ambřička , ale tak no i instinkt se může splést občas  díky
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:28 27. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
OOC děkuju "JÍ" za odpolední "krátkou" hru (o IC lekci pro postavu, kterou si ještě bude "smět" pamatovat ani nemluvím  ). "ONA" už ví kdo (*srovná si korzet*).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:38 29. Jun 2010 |
|
|
Dík za hru v poslední době rotě, především pak Kore a Desmondovi. Moc se bavím. K nim se musí určitě přidat i Rashed  No a nakonec Farah a Venděa. Mrchy! 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:13 29. Jun 2010 |
|
|
Díky Wuanovi, Rashedovi, Kore a Desmondovi za dnešní skvělou hru v roli chyceného drowa, který nakonec skončil v oblacích Thalie.  Moc jsem se bavil.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:11 30. Jun 2010 |
|
|
Ja tiež ďakujem, nasmiala som sa teda a poriadne  holt ... ale užili sme si prelet drowov ponad Isil .... a ako sa hovorí: drowovia nízko lietajú, bude pršať XD A veľká vďaka Desmondovi za tak unikátny nápad 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:24 30. Jun 2010 |
|
|
jachyra wrote: Ja tiež ďakujem, nasmiala som sa teda a poriadne  holt ... ale užili sme si prelet drowov ponad Isil .... a ako sa hovorí: drowovia nízko lietajú, bude pršať XD A veľká vďaka Desmondovi za tak unikátny nápad  Ano.. nápad to byl velkolepý.. taky jsem se hrozně nasmála 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:17 30. Jun 2010 |
|
|
*na rybářské bárce, nedaleko od starého majáku, směrem ke Karathě* "... dneska to bude asi pěkná bída Fleku, tyhle čudly nejsou k žrádlu a s pálenkou už jsme taky na suchu" ".. drž zobák, se nediv, že nic nechytíme když tu pořád krafeš ty zatracená bělice" "No jo, když mě se ti hlavou pořád honí tolik myšlenek, třeba když tak zírám na nebe a říkám si, co tam nahoře asi je. Stará Nenechálková tvrdí, že tam lítají obrovský ryby. Velký jako náš kurník a nebo třeba i jako půlka Karathy. Kde je voda, tam jsou i ryby, ne? To dá rozum. *rype se v nose* "Ty seš kus vola, to ti teda povím. Takovou hovadinu jsem v živote neslyšel. To je naposled co se s tebou plavím ty vošklivej vorvani! *podívá se na oblohu* Je tam leda tak velký kulový *krouti hlavou když tu z nenadání nad nimi proletí ječící drow a rozplácne asi tak třicet metrů od nich, oba s otevřenými ústy sledují ten neuvěřitelný výjev, div jim brady nepadnou až ke kolenům, dlouhou chvíli mlčky hledí k místu kam přistála černá kometa* "Říkal si ryby velký jako půl Karathy, Malére?" "Jo, na tuty"
//dnes jsem se bavil opravdu od začátku do konce, děkuji všem zůčastněným. S Vámi je radost hrát. Speciální díky prvnímu testovacímu letci isilského vesmírného programu.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:58 01. Jul 2010 |
|
|
díky tomu kdo opravil přechod v lovištích
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:24 02. Jul 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Chtěl bych poděkovat všem, kdo se v poslední době zapojili do prací na Thalii, vytvářejí lokace, nebo se prohrabují tou spoustou chyb a opravují je. Ve chvíli, kdy jsme já, Rejty a nomis vázani jinými povinostmi je to obrovská pomoc.
Zároveň se omlouvám, že občas působim jako žába na prameni, když mám něco poslat, nebo udělat, abyste mohli pokračovat v práci.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:32 02. Jul 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kuciku v cajku prece jen je to i pro nas pro hrace tak proc se nezapojit
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:05 04. Jul 2010 |
|
|
Děkuji drowům na dnešní hru! 
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:15 04. Jul 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Děkuju Ven za hru  sem zvedal jak se to bude vyvyjet doufam ze se bude vest dobre a trebapride i carodej 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|