|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: nabijeni predmetu Posted: 21:07 18. Jun 2010 |
|
|
Zkousel jsem nabijet prsten neviditelnosti, soupl sem to do ty trubice a zavrel. ukazalo se mi ze jsem mel mluvit s tim magem co to obsluhuje ale zadny dialog a nic se nenabylo
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: nabijeni predmetu Posted: 14:55 09. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Tak by mě zajímalo jestli to nabíjení vůbec tedy funguje nebo fungovat bude a zda je to i u nás dole
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: nabijeni predmetu Posted: 16:46 09. Jul 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: nabijeni predmetu Posted: 17:24 09. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Takže dosti v nedohlednu *chytne se za hlavu* 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nabijeni predmetu Posted: 14:35 16. Jul 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nabíjení předmětu je funkčí nahoře. Dával jsem ho jen na jedno místo kvůli řešení chyb.
Pro přídání do podtemna: 1. Otevřít lokaci Karatha náměstí - magická akademie přízemí. 2. Zkopírovat z ní do cílové lokace toho šmudlu co se stará o dobíjení, truhlu a ten aparát, co u něj stojí. 3. Změnit frakci šmudlovi na nějakou kompatibilníé s podtemnem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: nabijeni predmetu Posted: 15:20 16. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Kuciku, prave ta trubice nefunguje :/ jak pise Zachy nahore, vlozis predmet, postava se otoci na obsluhujciho maga a zadny dialog ze neotevre.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: nabijeni predmetu Posted: 15:32 16. Jul 2010 |
|
|
Otazkou je, mame nekoho kdo by nam to mohl nascriptovat i dole? Nejaky podtemnacky wb?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
cer-c
|
Post subject: Re: nabijeni predmetu Posted: 19:58 27. Oct 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je nějaký pokrok ve sprovoznění dobíjení předmětů. Zkoušel jsem to a funguje to tak, jak někdo psal výše. Po vložení předmětu a zavření trubice se neděje nic a při pokusu o rozhovor se jen postava otočí na "dobíjecí NPC".
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nabijeni predmetu Posted: 09:53 01. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ne, ještě jsem se k tomu nedostal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|