|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bluud_Elf
|
Post subject: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 00:33 09. Jul 2010 |
|
|
Hlasovani resetovano z duvodu odebrani baneru cislo dva a pridani dvou novych.Tady sem sesmolil par prikladu baneru. Neni to nic specialniho, ani nic profesionalniho. Pokud se vam bude zdat, ze by neco vypadalo lip jinak, rad upravim. Pokud mate nejakej dobrej obrazek ze kteryho by se dal baner udelat, rad udelam. Nevim jaky by meli mit rozliseni, ale to uz neni problem pozmenit. 1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9.  10.  11.  12.  13.  Hodil jsem nahoru hlasovani. Pripominky a komentare vitany. Omlouvam se, ze jsem topic udelal znova. V tom predeslem se mi nejak znicilo to hlasovani. Peace
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 09:35 09. Jul 2010 |
|
|
jinak ted je k dispozici více skinů fora, jak náročné je použít všechny? at si každý vybere...
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 10:21 09. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
No osobne sem pro 6 a 13...pricemz bych dal prednsot 6:) vzdy se mi libila Aribeth a ten jeji sword:)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 11:16 12. Jul 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
taky 6 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 11:38 12. Jul 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To je super. Když budou v rozlišení jako bannery ve stávajících skinech, tak je tam hodim. Bylo by fajn, nechat je tam vybírat náhodně, ale zatim mě nenapadá, jak to tam upravit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 11:42 12. Jul 2010 |
|
|
Nebo ať si každej nastaví ve svym profilu jakej se mu líbí...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 11:43 12. Jul 2010 |
|
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 11:51 12. Jul 2010 |
|
|
Jak už jsem psal. Kamarád se děláním stránek atp živí. Mohu ho požádat o radu nebo mu to dát udělat. Když bude vědět.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 12:15 12. Jul 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Jak už jsem psal. Kamarád se děláním stránek atp živí. Mohu ho požádat o radu nebo mu to dát udělat. Když bude vědět. Tak kdyz bude vedet, tak to bude super.
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 13:57 12. Jul 2010 |
|
|
kucik wrote: To je super. Když budou v rozlišení jako bannery ve stávajících skinech, tak je tam hodim. Bylo by fajn, nechat je tam vybírat náhodně, ale zatim mě nenapadá, jak to tam upravit. Muze by to bejt ve stejnem rozliseni, kdyz mi reknes jaky ze to je 

|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 14:29 12. Jul 2010 |
|
|
U těch wow skinů jsou to tyhle banery:  Takže 800x150
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 00:32 15. Jul 2010 |
|
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 09:44 15. Jul 2010 |
|
|
Mě sice funguje, to náhodné generování je super. Jen taková drobost. Při každém zobrazení fora se mi na sekundu zobrazí ten původní "wow" banner a teprve pak některý z těch generovaných (nových).
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 10:48 15. Jul 2010 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Bannery super ... ale nevim jestli sem sam, aaale Firewall na mym velkym kompu mi blokuje nahodny generovani takze vidim jen cerno bez banneru - pude s tim neco udelat ??? Este nekomu se to stava ?  Nemáš tam třeba zakázanej javascript? maku wrote: Mě sice funguje, to náhodné generování je super. Jen taková drobost. Při každém zobrazení fora se mi na sekundu zobrazí ten původní "wow" banner a teprve pak některý z těch generovaných (nových). Ten banner je součástí css stylu, takže jsem prostě udělal funkci, která ho náhodně vymění a pověsil jsem jí na událost OnLoad, takže se ten banner vymění až po načtení stránky. Jestli někdo víte, jak to udělat pomocí js lépe, tak řekněte. Já s js nikdy nepracoval.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 11:34 15. Jul 2010 |
|
|
Nehlasuju, protože se mi líbí všechny ! 
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|