Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:28 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru
PostPosted: 13:48 14. Jul 2010 
Obyvatel
 WWW  ICQ  Profile

Dekuji

de Aers : Diky za inteligentni projev, moc si prispel do diskuse.

Luelle : Kdyz jsi jako jedna z clenu DM teamu rozhodovala o banu, tak by si mi snad mohla zodpovedet tech nekolik otazek na ktery jsem se nahore ptal, protoze jiste mas prehled o celem problemu.

Merianra : Jak rika kucik, mel by si se asi zkusit omluvit, tady na foru uz si nic nevybojujes.

Derken : Jsem rad, ze aspon nekdo to citi podobne.

DenGrasse : Porad mi vsak nikdo neodpovadel na podle me zasadni vec. Byl hrac varovan, ze pri pokracovani jeho chovani bude vybanovan? Nebo to funguje stylem, ze DM si v tichosti doma dela carky na papir a kdyz ma dve, tak rovnou jedna?

Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Image

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny.
Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.

PostPosted: 13:53 14. Jul 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Místo dotazů, kterými rozpoutáváš Flames, by stačilo přečíst si fórum.

Rejty wrote:
Znevážení DM autority

* Nadávky, neuctivé chování k DM, ať už ve hře, na fóru nebo jinde nebude tolerováno. Raději si udělejte screen!

Obvyklý trest:

- Dle závažnosti, zpravidla BAN.

PostPosted: 13:59 14. Jul 2010 
Nováček
 Profile

kucik wrote:
Docela by mě zajímalo, jaké jednání očekáváš od svého okolí, pokud někam přijdeš a první, čím na sebe upozorníš jsou opakované pokusy o podvod.
Když jsi za ně potrestán, tak si nevybíravým způsobem otevíráš pusu a ,,nevěděl jsem, že mě slyšíš" pro mě není omluva.

Ani jednou jsi se nepokusil omluvit. Nikde nevidím ani náznak nějaké lítosti nad tím, cos dělal. Stále pokračuješ v agresivním tónu a kopeš kolem sebe.

Jak sakra čekáš, že s tebou budou ostatní po této zkušeností jednat?

Jak sakra čekáte, že bude někdo kdo nejednal za účelem podvodu jednat? Že pokrytecky prohlásí na sedmi místech mě to moc mrzí? Nebo že napíše Pmko věřejně i Pmkem info o skutku, s popisem svého pohledu vnímání věci a důvody proč měl jednostranně orientovaný pohled na věc?
A že by můj postoj byl kopáním? Jak texty vnímáš je jedna věc, já za sebe vím jaké mám rozpoložení při psaní, zklamaný flegmatismus se zbytky snahy obhájit si možnost hraní.
Obhájit, uznat vlastní zavinění, a to jsem i veřejně napsal.
Vaše reakce mi připadají jako jednání podle náhledu na jedince z prvních vět několika příspěvků bez vnímání dalšího obsahu. A to není bráno jako kritika, Váš modul, Vaše rozhodnutí, Vaše právo. Bez mé přítomnosti se Thalie nezastaví, možná opravdu i způsobíte ochranu ostatních před nepříjemnostmi. Kdo ví. Jenj si uvědomte tu možnost, že oponent může být z jiného prostředí, jiné pracovní,sociální, nebo věkové vrstvy a tyto aspekty mohou mít za důsledek ze slovo "modrá" může znamenat pro jednu stranu označení barvy, pro druhou označení nálady.
Proto na závěr odpovím na počáteční otázku, jaké jednání okolí na své vystupování očekávám.
Rozhodně přímé a u Dm autotaritivní. S možností obhájit své názory. S právem na posuzování svého jednání po podání vysvětlení a možném zdůvodnění a obhájení. Takového jednání ale schopni nejste, nebo se mílím když usuzuji z této jediné zkušenosti?

PostPosted: 14:02 14. Jul 2010 
Urozený
 Profile

Bluud_Elf wrote:
Dekuji

de Aers : Diky za inteligentni projev, moc si prispel do diskuse.

Nemáš vůbec zač... rád přispěju znova :) Mě ten tvůj projev totiž taky přišel šíleně inteligentní :)

PostPosted: 14:07 14. Jul 2010 
Nováček
 Profile

DenGrasse wrote:
Místo dotazů, kterými rozpoutáváš Flames, by stačilo přečíst si fórum.

Rejty wrote:
Znevážení DM autority

* Nadávky, neuctivé chování k DM, ať už ve hře, na fóru nebo jinde nebude tolerováno. Raději si udělejte screen!

Obvyklý trest:

- Dle závažnosti, zpravidla BAN.

Forum i web jsem cetl, chybu uznávám, nejde žádat vrácení času.
Uvědom si že informací na webu i foru je tolik, ze hrac pred hranim přecte pet procent obsahu a stráví mnoho hodin. Vnima par casti ktere s emu sliji v jedno. Nehájím tim sve jednaní, bylo spatne z obecneho pohledu.
Plus reakce na tvuj predeslý post.
Vycitas mi drzost, nebo neslusnost, kde jakou ctes? Projev nesouhlasu je tim projevem? Ouu, tak to je uz zle.

Obecne moje obhajovani jsem zacal pomoci Pm a konkretne ty jsi mi na dotaz Pmkem odpovedel verejne.

PostPosted: 14:12 14. Jul 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Že si někde nepřečte pravidla je smutné. Ale to není omluva. Přišel si, provinil se a byl potrestán. Kdyby si tehdy řekl "ok, přiznávám chybu, omlouvám se a už se to nebude opakovat", tak si dostal obyčejný DM kill jako trest a dnes si mohl vesele hrát a třeba mít pár hezkých Q od DM. Jelikož si ale šel opačnou stranou, tak se nemůžeš divit. A nestačím se divit, že ani dnes toho nejsi schopen a místo toho pokračuješ ve zcela nesmyslném obhajováním tvého počínání. S takovou se ani v životě s dobrou nepotkáš.

http://youtube.com/user/ThalieDrow

PostPosted: 14:17 14. Jul 2010 
Nováček
 Profile

maku wrote:
Že si někde nepřečte pravidla je smutné. Ale to není omluva. Přišel si, provinil se a byl potrestán. Kdyby si tehdy řekl "ok, přiznávám chybu, omlouvám se a už se to nebude opakovat", tak si dostal obyčejný DM kill jako trest a dnes si mohl vesele hrát a třeba mít pár hezkých Q od DM. Jelikož si ale šel opačnou stranou, tak se nemůžeš divit.

Nenapsal jsem ani jednou že jsem pravidla nečet, jen poukazal na velkou míru informací. Odstavec jsem shrnul tvrzením, že i tak moje jednání bylo špatné bez ohledu na pravidla.
Aha, takže několikrát jsem uvedl že chybu uznávám, rozhodnutí Dm akceptuji a podal vysvětlení proč jsem chybu dělal. Uznání chyby pokládám za projev předsevzetí neopakovat takové jednání. V čem tedy je ta cesta opačnou stranou?

PostPosted: 14:26 14. Jul 2010 
Nováček
 Profile

Po pár minutách poslední reakce:
Nereagujte na cokoliv, škoda času a úsilí.
Žádná marná snaha, žádná zbytečná diskuse, žádná možnost oboustrané shody, žádná Thalie pro mě.
Díky za pár hodin nedokáži určit čeho. Prožívejte svoje ve svém a po svém.

PostPosted: 14:39 14. Jul 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Merianra wrote:
Vycitas mi drzost, nebo neslusnost, kde jakou ctes? Projev nesouhlasu je tim projevem? Ouu, tak to je uz zle.
Merianra wrote:
Děkuji za odpověď, také není moc blbá, ale asi je blbá :)
Merianra wrote:
Zřejmě si význam moji odpovědi vztahuješ podle častých výlevů jiných a komentář tvojíi větné stavby převádíš na konstatování o tvé mentální úrovni.

Je možné, že v prostředí z něhož pocházíš, je navážení se do ostatních běžnou součástí komunikace. Zde tomu ovšem tak není a nikdo tady není povinen zjišťovat, proč nebo nač se chováš jak se chováš.
Nerozhodují pocity nebo důvody, proč jsi to či ono udělal. Rozhodují činy.
Mne jsi zatím přesvědčil, že nejsi schopen běžné slušné komunikace. Tvůj projev sestává z jedné části z nadávek a z druhé části z údivu, proč se ostatní cítí tvými nadávkami pohoršeni, když přece máš důvod XY.

Na tvůj PM dotaz (Rejtymu, ačkoli na fóru je napsané že životopisy postav se mají zasílat mně) a komentář "proč to tak trvá to se k tomu nikdo nevyjádří" (trvá to proto žes to poslal jinam než jsi měl) jsem se k tomu vyjádřil. Pravda, poněkud stručně, ale tvá další reakce mne přesvědčila, že i to bylo zbytečné ba škodlivé, protože kdybych to nechal bez odpovědi, asi bych měl klid a nebyl tebou dále napadán. Inu, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán, že?

PS: vyžaduješ od ostatních pochopení, ale sám jsi ho neprojevil ani špetku...

PostPosted: 14:54 14. Jul 2010 
Bůh
 Profile

Merianra wrote:
...

Ja bych to asi videl takto: 6x ses odlogl pred smrti (oukej, uspora casu, ale stale to je "odlog pred smrti"), Dm to asi videli a tak si mel prijmout trest. (Pokad chces takhle setrit cas, musis ale stale pocitat s tim, ze te dm uvidi a bude mit na to jinej pohled, ten svuj, kterej je opravnenej, protoze takovych pripadu jiz videl treba mraky) Z toho, 2x ses objevil zivej, jestli i to Dm videli, tak ti to nepridalo nic k lepsimu, ba naopak ti to pohorsila.
A co rika screen, nadaval si na DM. Jasny, kazdemu ujedou nervy, ale proc to psat? Proste si zarvi na pokoj jaky to jsou ..... a mas klid. Nikdo jinej nic neuvidi, neuslysi, ulevi se ti (o to taky jde prece) a muzes hrat dal. (mas povahu lidskou a kdyz nekoho neco nasere tak se mu v mozku nashromazdi urcite latky, ktere je potreba uvolnit, takze je zcela typicke, normalni, ze si clovek zarve, zanadava a da se rici ze v tom neni nic spatneho. Ty oznaceni co pouzijes a tak, jde jen o ulevu tveho vzteku. Ale jakmile to napises, je to horsi, uz o tom vi i okoli a kazdej si zas mysli sve, protoze v tom muze videt neco jineho a podobne).

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

PostPosted: 15:05 14. Jul 2010 
Obyvatel
 WWW  ICQ  Profile

Porad jeste cekam jestli mi nekdo odpovi jestli jste ho varovali predem, nebo az potom. Uz jsem se na to zeptal minimalne dvakrat a porad nic. Takze prosim potreti. Diky

Image

PostPosted: 15:07 14. Jul 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Uz dvakrát jsem ti napsal, že se ptáš zbytečně. DM nemusí nikoho varovat předem, že mu nemá nadávat. To musí být každýmu jasný že to nemá dělat. Trest za to je popsán na fóru.

DM není povinen říkat "podívej, ty mi ale nadáváš, to bys mohl být ale potrestán, víš?"

Pravidla platí pro všechny stejně.

PostPosted: 15:08 14. Jul 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Nebyl jsem u toho, ale myslím si, že varování nepředcházelo DM killu, ani rozhodnutí o banu za urážky.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 15:12 14. Jul 2010 
Obyvatel
 WWW  ICQ  Profile

DenGrasse wrote:
Uz dvakrát jsem ti napsal, že se ptáš zbytečně. DM nemusí nikoho varovat předem, že mu nemá nadávat. To musí být každýmu jasný že to nemá dělat. Trest za to je popsán na fóru.

DM není povinen říkat "podívej, ty mi ale nadáváš, to bys mohl být ale potrestán, víš?"

Pravidla platí pro všechny stejně.

Mluvim o varovani za prestupky hry opakovanym oglogem. Jimz by se mozna predeslo cele afere a naslednemu banu.

Image

PostPosted: 15:18 14. Jul 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Chápu, ale opět to samé. DM není povinen zjišťovat, jestli hráč zná nebo nezná pravidla. Hráč je má povinnost znát a hrát podle nich. Popravdě, chápu, že žádného DM nenapadne, když někdo provozuje tu samou chybu opakovaně a zjevně ji zneužívá, že by si nebyl vědom svého počínání.

Prohřešek je na foru popsán, kvalifikován s jasně definovaným trestem.

A pokud jsem hráč, který zneužíví chyby enginu a jsem za to potrestán, tak buď držím hubu a krok a jsem rád že to nedopadlo hůř, nebo se pokusím omluvit a vysvětlit.
Začít urážet DM je de facto jediný způsob, jak tu situaci zhoršit.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]