|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:24 10. Jul 2010 |
|
|
Děkuji DM za pomoc!
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:14 11. Jul 2010 |
|
|
děkuji za pěkné elfské povídání doufám, že někdy budem mít čas jen na to a bude ho víc =)
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:34 12. Jul 2010 |
|
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:01 12. Jul 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
děkuju všem  za hru a pomoc arnymu  bylo to potreba
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:13 14. Jul 2010 |
|
|
Rad bych podekoval vsem DM a hracum, kteri se zucastnili vcerejsiho questu. Dobre jsem se bavil a dostalo se mi i ponauceni pro priste  . Neni nad tuhy boj v diplomacii a vlidna slova od jeji vysosti Prince Alwarielskeho.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:25 14. Jul 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Desmond wrote: ... Jen se potvrdilo že nerýpají pouze trpoši, ale i elfové. Taky děkuju, vůbec mě ze začátku nenapadlo že se z toho vyklube quest na 6 hodin. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:28 14. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Dekuju za neochvejnou trpelivost a pomoc Luelle....:-*
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:02 15. Jul 2010 |
|
|
děkuji za hru 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:13 18. Jul 2010 |
|
|
Děkuji za úžasnou báseň od tajemného barda jménam Hayidash. Pobavila. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:50 18. Jul 2010 |
|
|
LDamian wrote: Děkuji za úžasnou báseň od tajemného barda jménam Hayidash. Pobavila.  Souhlas! Strašně jsem se smála! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:51 19. Jul 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Rád bych poděkoval DM Maku, Izrrarovi, Urlraenovi za hru v posledních dnech, je to s vámi fajn. A také velké dík patří Desmondovi za pěkné spestření hry. ( Jestli máš podobný názor a problém s mou hrou jako pan božský a nedoknutelný redo, tak mi ho klidně napiš do PM, budu rád, když se budu moci poučit nebo vyslechnout kritiku od hráče jako jsi ty ). Budiž vám díky a hodně štěstí ve hře 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:43 20. Jul 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Díky Maku, tvé zjevení mě probralo z mdlob... ale ten čaj si příště vytřeš ty 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:44 20. Jul 2010 |
|
|
Po delší době jsem se logla a ... velmi pobavila jiskrným rozhovorem! Díky! A omlouvám se jistému veverkami postiženému trpaslíkovi. Tak napůl - tou druhou půlkou si to zatraceně zasloužil. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:09 20. Jul 2010 |
|
|
Chtěl bych poděkovat Lashekovi za jeho epickou hru. Tím co včera sehrál trumfnul všechna DM, která jsem kdy potkal a to i na jiných a zahraničních serverech. Strčil si je všechny do kapsy, smekám. Tady si dovolím malou ukázku.  No a na závěr patří díky i třem hráčům, se kterými hraju nejčastěji a kteří hrají moc pěkně. Desmond, Venděa, Farah. Dík za hru s váma.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:21 20. Jul 2010 |
|
|
efu_redo wrote: No a na závěr patří díky i třem hráčům, se kterými hraju nejčastěji a kteří hrají moc pěkně. Desmond, Venděa, Farah. Dík za hru s váma. Doufám, že si zase zahrajeme 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|