Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 17:54 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Author Message
 Post subject: Re: GS
PostPosted: 10:08 14. Jul 2010 
Poutník
 Profile

Hehe*chechtá se* mno já ti nevím,ale co třeba praštit holí do sudu.....tak to dělám já,když chci GS zrušit.....promiň,ale mě přijde,že ty se na foru vyjadřuješ jen aby ses zviditelnil a vpodstatě ti je nějaká hratelnost absolutně putna. Jen prosba k WB......rozmyslete si zasahování do NWN dobře, protože už jsem jinde zažila,že díky neustálým úpravám kouzla začali selhávat a to všechny...prostě bylo nutno zakouzlit 2 kouzla nepotřebné,které se neseslali a poté kouzlo co jste skutečně chtěli zakouzlit a bohužel se to nikdy nedalo odhadnout kdy selžou a tudíž jste přišli občas o životně důležité kouzla což by tady mohlo být mnohem horší díky časovému omezení meditace.

Reply with quote  

PostPosted: 10:12 14. Jul 2010 
Bůh
 Profile

Co ti na to rici? Normalne v lese byvaj sudy vid? V kazde lokaci nejaky rostlinky a tak vid?
Tu vetu o zviditelneni a hratelnosti, to mi prosim Te nejak vice osvetli, to me celkem zajima. Celkem dost. A pokad to vysvetlit do detailu mi nedokazes, tak se tu tim neohanej. Dik. :P

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 10:39 14. Jul 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

A aby jste se nehádali že GS je přesílený! Včera jedna bardka sundala dva mágy najednou a ano.. oba měli GS a nejednou zacastěné... Takže jdete to.

Edit: až budete upravovat ty kouzla z GS tak koukněte i na dominate person. Včera ho to z toho GSka taky nevyhodilo.. Až ty Issaky co šli poté.

Edit2: a neberte to jako nějaké vytahování či co. Jen reaguji na ty kteří psali že to nejde.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 10:45 14. Jul 2010 
Bůh
 Profile

Ja to rikam furt, aby ty "dominate" veci z toho Gs pridali do pravidel, ze se to nesmi.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 10:47 14. Jul 2010 
Ďábel
 Profile

-darkvision- wrote:
Ja to rikam furt, aby ty "dominate" veci z toho Gs pridali do pravidel, ze se to nesmi.

Cheche

Vlčico nech ho. Víš jak on se umí odkouzlit z GS? Prst smrti lup na low lvla. Divné, že ale pak zase nakouzlí GS.

Prostě zákaz útočení z GS, hehe někteří by byli velké chudinky no :D

Dominate zakažte, prst smrti mi nechte..... *vesele si popiskuje*

Tohle je prostě už Komedieeeeeee :roll:

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 10:52 14. Jul 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

-RoF- wrote:
-darkvision- wrote:

Cheche

Vlčico nech ho. Víš jak on se umí odkouzlit z GS? Prst smrti lup na low lvla. Divné, že ale pak zase nakouzlí GS.

Já nevim co to sem taháš.. Tys dal Alyf devast a můj spolubojovník za to zas vzal život tvé spolubojovnici... Nikdo na vás útočit nechtěl. Vybrali ste si to sami. Ale já už to tak beru prostě. Pokus o komunikaci s 80% povrchnama (pardon jestli někoho urážím) znamená že dotyčná osoba začne ihned utíkat nebo na tebe zaútočí fajn. Ale vybíráte si to sami že.
Pardon za OT.

-------

Reply with quote  

PostPosted: 11:04 14. Jul 2010 
Ďábel
 Profile

Derken- wrote:
-RoF- wrote:
-darkvision- wrote:

Cheche

Já nevim co to sem taháš.. Tys dal Alyf devast a můj spolubojovník za to zas vzal život tvé spolubojovnici... Nikdo na vás útočit nechtěl. Vybrali ste si to sami. Ale já už to tak beru prostě. Pokus o komunikaci s 80% povrchnama (pardon jestli někoho urážím) znamená že dotyčná osoba začne ihned utíkat nebo na tebe zaútočí fajn. Ale vybíráte si to sami že.
Pardon za OT.

To se mám bavit s drowkou, která se netají tím ež ej drowka a spestřovat nám má to romantické povídání, těla nabodlá na kůl a tak dále? Vtipálku :D :D :D

Jinak tady šlo hlavně o to jak si pan Darkvision trošku protiřečí.

Proč zakázat ovládnutí a nezakázat cokoliv jiné? Hmm? hmmm? :wink:

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 11:20 14. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

V podstatě když to shrneme, tak největší lumpárny se tu dělají v GS,
který je všude jinde nastavený jinak a funguje to bez problémů. :twisted:

ono tě to přejde.

Reply with quote  

PostPosted: 12:26 14. Jul 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

-RoF- wrote:
To se mám bavit s drowkou, která se netají tím ež ej drowka a spestřovat nám má to romantické povídání, těla nabodlá na kůl a tak dále? Vtipálku :D :D :D

Pointa? Zaútočil si. Zabil si mne. Izrar zaútočil. Zabil(taky tam mohl metnout banshee, myslim že by padla i Arie, kdyby náhodou hodila 1,2). A co jako. Gs ste mohli co? Prohlédnout ste ho mohli. Nevim kde je problém. Nezaútočil bys. Naše strana by taky nezaútočila. A i kdyby to GS bylo na round/lvl tak to dopadne stejně.

Mě je jedno kdo si z toho co metá ( a ano, už jsem taky jednou byl napaden z GS, ale ustál jsem to. Někdo si holt někdy špatně hodí. Stane se. Ale za mne mohu říct, že takové věci nedělám, pokud k tomu dotýčný neprovokuje).

Mě jde o to aby ho to z toho GS VYHAZOVALO což u dominate kouzel nedělá.

-------

Reply with quote  

PostPosted: 15:49 15. Jul 2010 
Šlechtic
 Profile

já si nikdy nevšiml, že to z GS nevyhodí, vždy jsem recastil znovu GS (popř jsem poběhl kousek a z otočky castil druhé ovládnutí)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]