|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 13:11 15. Jul 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jsem v šoku. Čekal jsem již tradiční: ,,Každá změna je jen k horšímu." 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 13:21 15. Jul 2010 |
|
|
Monstera už měkne... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 20:25 15. Jul 2010 |
|
|
Rejty wrote: Monstera už měkne...  Baner nemění hru, ale ty některé změny jsou k horšímu.....( Nostalgicky vzpomíná na dobu kdy u rybníka v Ivory bylo ohniště.... )
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 20:33 15. Jul 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Rejty wrote: Monstera už měkne...  Ty jsi to zařekl. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 21:01 15. Jul 2010 |
|
|
monstera wrote: ( Nostalgicky vzpomíná na dobu kdy u rybníka v Ivory bylo ohniště.... ) Tak rozjeď kampaň za ohnistě v Ivory... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 21:18 15. Jul 2010 |
|
|
mě napadlo..bylo by náročný tomu baneru přisoudit odkaz na web?
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 00:12 16. Jul 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bylo by náročný nechat si je všechny? 
_________________ .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 12:57 16. Jul 2010 |
|
|
kucik wrote: Lord_Berserk wrote: Bannery super ... ale nevim jestli sem sam, aaale Firewall na mym velkym kompu mi blokuje nahodny generovani takze vidim jen cerno bez banneru - pude s tim neco udelat ??? Este nekomu se to stava ?  Nemáš tam třeba zakázanej javascript? maku wrote: Mě sice funguje, to náhodné generování je super. Jen taková drobost. Při každém zobrazení fora se mi na sekundu zobrazí ten původní "wow" banner a teprve pak některý z těch generovaných (nových). Ten banner je součástí css stylu, takže jsem prostě udělal funkci, která ho náhodně vymění a pověsil jsem jí na událost OnLoad, takže se ten banner vymění až po načtení stránky. Jestli někdo víte, jak to udělat pomocí js lépe, tak řekněte. Já s js nikdy nepracoval. Ja tedy nevim zda s tim kucik delal uz neco navic. Ale ja mam operu a rovnou mi to tam streli nahodnej banner. Kdyz dam refresh tak misto banneru "a" mam hned banner "b" a podobne, zadna prodleva nic. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 13:06 16. Jul 2010 |
|
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 13:11 16. Jul 2010 |
|
|
Jak psal Kucik, budes mit nekde problem s Javou. Mival jsem to na notesu a jelikoz jsem byl linej to resit, tak jsem to nechal plavat (nesla mi tam spustit treba Evropa 2 pres net - diky te jave).
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 09:41 18. Jul 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
-darkvision- wrote: Jak psal Kucik, budes mit nekde problem s Javou. Mival jsem to na notesu a jelikoz jsem byl linej to resit, tak jsem to nechal plavat (nesla mi tam spustit treba Evropa 2 pres net - diky te jave). Mě se něco podobnýho s tím přeráváním Evropy stávalo i na firefoxu, ale myslim že tomu pohli t ypravidelný update a teď to běží normálně. Tak jestli pomůže tohle.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Hlasovani o novem baneru na forum. Posted: 10:04 18. Jul 2010 |
|
|
monstera wrote: ( Nostalgicky vzpomíná na dobu kdy u rybníka v Ivory bylo ohniště.... ) Ty NPC děti co furt spamovaly HA! HA! mi ani nepřipomínejte .)
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|