|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:40 21. Jul 2010 |
|
|
Podekovani vsem se kterymi hraju a kterym se ma hra libi a taky diky neznamemu Dm ktery mi dnes spestrilo toho bossaka v magickejch. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:45 22. Jul 2010 |
|
|
Dík Frynovi za skvělou hru (jako obvykle  ) bratrovi za menší technickou asistenci a jednomu tamtomu za zajímavý konflikt 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:31 23. Jul 2010 |
|
|
Chtel bych podekovat DM Lashkovi za vcerejsi quest z ktereho mam jeste ted osypky, stalo to za to  a priste budeme jeste o neco opatrnejsi (naboostuju si charisma, predtim nez se zacnu zubit na straze). Me diky patri i Farah, bez ktere bych nemel sanci uspet a zato jak drzela Dese nad vodou. A abych nezapomnel, dekuju i tem, kteri nas doprovazeli na ceste Ivory-Karatha a zpet. Sberateli jetele, ktery nevedomky doprovodil "zvirata" z odboje az k radnici  i spore odene basnirce a jejimu falesnemu piskani ;P. A abych nezapomnel, diky i za trpelivost pri reseni problemu s klavesnici.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:43 23. Jul 2010 |
|
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:26 24. Jul 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Luelle wrote: Dík Frynovi za skvělou hru (jako obvykle  ) bratrovi za menší technickou asistenci a jednomu tamtomu za zajímavý konflikt  Já děkuju tobě za zajímavou situaci.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:20 24. Jul 2010 |
|
|
Další dík mému hostiteli Lashekovi. Myslím, že si má postavička užívá krásného pobytu v pětihvězdičkové cele. Každovečerní masáž zad, hrudníku, protahovací cvičení, dobrá strava. Také si užívá různých pofidérních tekutin, které jsou prý dobré na plet... a vůbec.. to čekání v hotelu na pokojskou službu se vyplácí a já se bavím.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:13 26. Jul 2010 |
|
|
Za tuhle větu Rejtymu osobně děkuji, hodně se těším, držím palce při scriptování a mooooc se těším!!! Rejty wrote: Plánuju kompletní předělání summonu a rozdělení původního ,,summon monster" na povolej nemrtvé, povolej zvíře, povolej elementála, atd. Jen mi pak musí Kucik dodat skripty...  EDIT: kdyby ta úprava ještě trošku zamířila na přítelíčky všeho druhu, bylo by to skvělé. (ale je toho v summonu fakt hodně, když vezmete v uvahu SD, PM, BG, friendy druida, prostě jsou toho kvanta, ale držím palce)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:19 26. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Díky rodince za dnešní hru,měla vše co od ní očekávám 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:54 26. Jul 2010 |
|
|
taktéž... díky všem, zvláště oběma šikovným drowum že si zlámali nohy a musí teď sedět doma a hrát  Já se dnes dobře bavil, o konci mluvit nebudu, ne v tomto topicu...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:57 26. Jul 2010 |
|
|
Jop bylo to fajn od cestiček ze zlaťáků až po napínavý souboj 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:23 28. Jul 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Včerejšek ukázal, za co stojí Šestá rota. Za rozpuštění  . Místo ní navrhuji založení jednotky Charliho...eee...Desových andílků! Díky za hru všem "členkám" týmu včetně (a hlavně) jeho veliteli. //OOC hrátky s gramatikou na téma "dámi vs dámy" (a vůbec "úmyslné" opravování schody podnětu a přísudku) mě dostávali...nebo dostávaly(?)  . *ještě teď se pochechtává* *nasadí hnědý nos* ...a musím smeknout před prací DM, jmenovitě *censored  *, "na a ve" včerejší lokaci.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:32 28. Jul 2010 |
|
|
Také moc děkuju za včerejšek... a vlastně za celou dobu příprav. Za čas věnovaný DM, jejich práci a za celé dění ve světě Speciální díky všem andílkům a to i za trpělivost se kterou přečkali tentokráte moje problémy s klávesnicí. Ještě že máme doma náhradní. Měla jsem z toho docela nervy.. hlavně když mi uprostřed akce nechtěl po restartu naskočit počítač 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:36 28. Jul 2010 |
|
|
Po dlouhé době bych ráda poděkovala za hru hráčům postav Arruzar, Remi a Tuahvě (no tomu elfovi s šíleným jménem,on ví). 
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:17 28. Jul 2010 |
|
|
 Tak Andilci, dalsi misi mame uspesne za sebou. *mluvi skrze stary reproduktor* Doposavad se mi jeste nikdy nepostestilo vest nahe komando slozene prevazne z divek *zakucka se*. Ale musim rici, ze to stalo za to. Tam dole to bylo hotove peklo, tedy kdyby v pekle plavaly ryby brichem vzhuru a Cesi tam jezdili na dovolenou misto do Chorvatska. Takze damy, uzivejte si slunce a koktejlku na isilske promenade a ja pro vas pripravim nalezitou oslavu  . Obrovske diky patri Doktoru L. a jeho podmorske zakladne, ja vim, ze me slysis L. , tentokrat jsme zmarili tve plany, ale jsem si jisty, ze jsme se nevideli naposledy. Tak tedy at vyhraje ten lepsi *vhodi rucnik do ringu*. Des aka Charlie, over and out.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:44 28. Jul 2010 |
|
|
Díky igorovi za návod
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|