|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
OneHeart
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 22:47 07. Jan 2008 |
|
|
to omezení zbraní a zbrojí na sílu je imho trochu nadsazený, vyžadovaná síla 18 pro obouručák nebo fullplát je moc. Ale to je vedlejší, já vycházim z toho že průměrnej člověk má staty 10-11... A k těm mágům: Omezit nechutně přesílená kouzla (biby's company, issac's company, útočný štíty,cejch a podobně ..) je určitě dobrý a jsem jedině pro (a to je mág moje ''kořenový'' povolání). Vůůůbec nejlepší by bylo přidat nová kouzla, typu třeba vyvolej předmět, nějaký typ teleportu, a a hafo RP blbinek se dá vymyslet (viz Eq). Pak by se z mága mohl stát Mág a ne fajtr s trochu jiným stylem boje
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 22:54 07. Jan 2008 |
|
|
Sarfa safra tady to zase vre.Jeden tvrdi toto druhy tamto ale co ktomu dodat.Ten kdo maga chce hrat ho hrat bude a pro ty nezasvecene tak se vas pokusim zasvetit do taju magu.ANO opakuju ANO mag je silenej tank taky ma ve svete fantasy sve vedouci postaveni tak i v RP svete jako je Thalie tak je na kazdem co chce hrat.Taky nemam rad omezovani ale presto maga pojedu pac ho mam rad.Ted ktomu jak to mag zvlada na zacatku s 4 HP za level je to sracka a nemuze se rovnat valecnikum ale na levelech 15 zas valecnik prestava magum stihat.Horsi je ze sila magu je v kouzlech a dovednostech a znalostech hrace co ho hraje.Brecet ze valecnik je slabouckej je taky pekna BLBOST opet jen zalezi na hraci co zna.Kdyz si valecnik neskudli prachy v bankach a jde nakoupi si lektvary tak si taky skoro zajde kam chce jako mag.Jenze mag jak se opakuju je silnej kouzlama a kazde omezeni kouzla ho oslabuje tak i skraceni ochran a to ze kouzla zranujou nejen sesilatele ale i pratele v parte a tak musi hrac znat jak maga hrat a nebrecet kdyz je Lama  jen pro predstavu tem co tvrdi ze je mag mega silak tak ted tomu tak zase neni je to dost srovnane mag na 12L muze meditovat za 35 min a to ho oslabuje dost.Dky makacum na Thalce co nedelaj upravu jak chtej ale proto ze znaji ono povolani a vedi co a jak je treba upravovat. 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 22:58 07. Jan 2008 |
|
|
No panove ako hrac maga co zalozil Stribrny kruh, dlho vcelu dobre fungujucu gildu magov sa k tomu musim vyjadrit.
Mal som niekolko magov na Thalii a nikdy, podotyka nikdy som s nim nemal problemy sa dostat kam som len chcel a ked som zomrel tak len kvoli svojej hluposti alebo chybe. (napr. ze som nedal pozor a v neviditelnosti som sa priblizil k prisere a dostal critical). Pokial som vedel kam idem a co ma tam caka (co nebol problem zistit predtym s pritelickom), dokazal som sa velmi dobre pripravit a porazit takmer vsetko, a ked to vyzeralo velmi zle nikto nezdrha lepsie ako mag. Jediny koho som vnimal trochu silnejsieho bol zaklinac, ten je premna jedno velke delostrelectvo pokial ma vybrate spravne kuzla.
Mag je slaby, alebo tazsie hratelny po taky 8lvl, pokial hra sam, ale potom uz len ziskava na sile a predci vacsinu ostatnych povolani. Bojovnik je zas lahko hratelny zo zaciatku, ale potom daleko zaostava za "dobrym" magom. I ked aj bojovnik pokial sa dokaze dostat k magovi a dat mu srazeni, tak ho moze rozsekat na cucky, ale ktory dobry mag si pripusti bojovnika na dosah?
Pokial povazujete za hranie maga to, ze sa postavite bez akejkolvek ochrany pred hordu priser a hodite na nich jeden fireball a cakate, ze ich to sejme a potom sa cudujete ze vas ta horda priser zabila, tak sorry ale maga hrat neviete. To je vsetko co k tomu poviem.
Takze bohuzial panove a damy, nemozem suhlasit vo vasom popise "nehratelneho" maga po akejkolvek stranke.
edit: este co sa tyka nakych novych RP kuziel tak s tym mozem len a len suhlasit
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 22:58 07. Jan 2008 |
|
|
Kiri wrote: asi ste krapet utekli od tematu, nezda se? Ach jo, zkus si precist sve prispevky na zacatku tohohle topicu...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 22:59 07. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
vre pekne, jen bych chtel dodat, ze jsem si puvodne myslel, ze hry by se meli hrat z poteseni a z moznosti stat se na chvili nekym jinym nekde jinde (viz nwn), a tvrdit, ze carodeje muze hrat pouze integigentni clovek no teda ROFL a doporuceni je hraj tupce....to by se taky dalo rict ukaz jakou mas silu abych moh hrat pulorka  :D:D:D:D...no nic, raci to odlozme, co? 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:02 07. Jan 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Kiri wrote: asi ste krapet utekli od tematu, nezda se? Ach jo, zkus si precist sve prispevky na zacatku tohohle topicu... jen sem si rek svoje jako dycky....rozpitvavat to zacal nekdo jinej... to Daanri: thx uz sem an to malem zapomenul  :D:D:D
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:04 07. Jan 2008 |
|
|
Kdybyste radsi sepsali pribeh vasi postavy. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:05 07. Jan 2008 |
|
|
Jenze ten spravnej adros je od prvniho levelu 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:05 07. Jan 2008 |
|
|
Rejty wrote: Kdybyste radsi sepsali pribeh vasi postavy.  slovo boha 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:06 07. Jan 2008 |
|
|
joo a kdys ho naposled hral ? 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:06 07. Jan 2008 |
|
|
Hele Kiri, vzpomeň na dobu kdy sis tu skoro jen "nahrabával" počet příspěvků Tak buď kolegiální a nehas mi mnou založenej flame 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:07 07. Jan 2008 |
|
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:09 07. Jan 2008 |
|
|
igor wrote: Hele Kiri, vzpomeň na dobu kdy sis tu skoro jen "nahrabával" počet příspěvků Tak buď kolegiální a nehas mi mnou založenej flame  pika pika, pika piak, piakcuuuu... ok kamo, the end, finish
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:10 07. Jan 2008 |
|
|
Konecne slovo spravneho barbara a doufam ze si vemes tu obourucni sekeru i na srazek Thalie jiste se brzy neco pude podnikat 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:11 07. Jan 2008 |
|
|
18 silu a neni to na 50kg platovky malo? 
|
|
Top |
|