|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:13 07. Jan 2008 |
|
|
RES wrote: Konecne slovo spravneho barbara a doufam ze si vemes tu obourucni sekeru i na srazek Thalie jiste se brzy neco pude podnikat  Sekeru si neberu je malo skladna  ale jako spravnej Viking mam na sraz pripraveny hned 2 specijality ...tes se 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:14 07. Jan 2008 |
|
|
Aj tak je to jedno. Mam dojem, ze tohle je server starych hracu znalych presne systemu nwn (prosim nemylit z RPG hracmi), "ty co uz hrat za nej dovedou a prijde jim to moc lechke"
Kazdopadne verim, ze najdete ako vzdy dieru (SD, system craftim-casove expim) atd. a zazijem co mi raz ukazal jeden hrac o nekolik levelov vejs : "Dovolujes si neco skrcku? // vzdy sem si chtel tohle skusit lol ".
Skoda ze ste zabudli ake "lamy" ste boli, ked ste sa nwn system ucili. Ja som sa nwn system naucil hrat tu, na Thalii. Tak vazte, ake zmeny urobite pre "lamy" co sa chcu tiez zahrat.
Theo
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:20 07. Jan 2008 |
|
|
Tak nebrec !!! Kdyz chces hrat tak ho hraj a nauc se hrat i s omezenim 
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 23:22 07. Jan 2008 |
|
|
Nebrecim, maga uz nehram. Nejdu proti vode  Jen lituji tych co to skusi, teda.. este musim pockat ci se neco na Thalii zmeni. A verim a dufam ze ano. Theo
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 00:23 08. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Jo pravda, budu muset hrat sam sebe ve fantasi svete, protoze mam nizsi inteligenci, sila taky nic moc, moudrost - tak chabej prumer, odolnost jakstaks, mozna tou obratnosti bych neco udelal kdybych cvicil. ... zlodej ideal  snad to zmaknu 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 00:25 08. Jan 2008 |
|
|
Kiri wrote: ... zlodej ideal  snad to zmaknu  naučenej z autodílny jo? 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 00:26 08. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
igor wrote: Kiri wrote: ... zlodej ideal  snad to zmaknu  naučenej z autodílny jo?  pssssst voe!!!!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 00:33 08. Jan 2008 |
|
|
no tak to jsem v pytli  ja chtela hrat klerika SAFRA ale moje vira je jak bych to rekla slusne ? jo uz vim na bodu mrazu  tak nevim co budu hrat ale diky svim schopnostem mi bude sedet bozena v ivory stara nahluchla blazniva babka  :D:D:D:D
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 00:35 08. Jan 2008 |
|
|
jitka wrote: ... No doufam že Božka bude 3x po smrti  Ta mě dováděla těma kecama k šílenství 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 00:36 08. Jan 2008 |
|
|
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 00:55 08. Jan 2008 |
|
|
jitka wrote: Tak se pripojim se svou troskou do mlyna i ja  omezovani magie a jak jsou ty hnusny prskavky nechutne silny  to je jediny co se tu probira stale dokola a kecaj otom lidi co maga nikdy poradne nehrali nebo co tady na servru thalie poradne nikdy nehrali  udelat bojovnika je lehke jak facka bojovnik je tank toho zvladne i nemyslici tvor ale hrat maga to uz chce premyslet  nejdriv si toho maga zahrajte a uvidite kam muzete jit s bojovnikem a kam si dovolite jit s magem na stejnem lvl a potom tu tlachejte  diky Omezování magie jak to tady nekdo nastinil, byť ze srandy, (zrusit magii  je samozrejme kravina. Ale magie má bejt něco tajemnýho, nemělo by se s tim plejtvat a vůbec. Mág by měl bejt mocnej tim co dokáže provést se svym okolím, ne tim, ze na sebe nahaze 20 buffů a jde něco vytlouct. Vem si i jenom blbyho Gandalfa (nerikam ze je to ideál fantasy mága, ale kazdej to zná). Skoro kdykoliv mohl nekoho rozsvihnout kouzlem, mohl utlouct bandu skřetů, ale svoji moc pouzil jen kdyz uz slo fakt do tuhyho. Takhle by to melo bejt. Mocný a tajmný. Ne že jde mág s bojovníkem do dungu a pred vchodem do jeskyne bojovník houkne "tak mi nahod kůži, plameny na meč a ja nevim co jeste a jdem jim rozbít držku". To bychom mohli hrát rovnou LineAge 
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 01:13 08. Jan 2008 |
|
|
Kiri wrote: vre pekne, jen bych chtel dodat, ze jsem si puvodne myslel, ze hry by se meli hrat z poteseni a z moznosti stat se na chvili nekym jinym nekde jinde (viz nwn), a tvrdit, ze carodeje muze hrat pouze integigentni clovek no teda ROFL a doporuceni je hraj tupce....to by se taky dalo rict ukaz jakou mas silu abych moh hrat pulorka  :D:D:D:D...no nic, raci to odlozme, co?  sry, ale na tom neco je... Pokud mág má vysokou inteligenci (jako že má a pokud ne tak je to fakt blbec  , tak je divný, kdyz nedokáže splodit kloudnou vetu. A na to uz nepotrebuje mozek jen postava, ale i její hráč. Na orka nepotrebujes sílu, protoze sedis u kompu a klikas mysi, ze... Mág je proste studovaná osoba, nemuze bejt dement. A pokud je chytrejsi postava nez jeji hrac, tak to v kontextu RP světa muze pusobit...rekneme..dost hloupě. Jde o to, ze Thalie ma bejt (a doufam ze bude) prave RP svet. Pokud nekdo nedokaze zahrat mága tak, aby působil inteligentne, tak mu pravdepodobne RP moc nerika a tudiz by (nevim jestli se mnou ted bude souhlasit Tým  mel jit hrat spis na demonu, kde nikomu nevadí, jestli mág umí mluvit nebo ne. Zrovna o tobe jsem si myslel, ze vis, o cem ten mág je..
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 01:23 08. Jan 2008 |
|
|
a do tretice vseho dobryho flejmovani, nez pujdu spat  Theo wrote: Aj tak je to jedno. Mam dojem, ze tohle je server starych hracu znalych presne systemu nwn (prosim nemylit z RPG hracmi), "ty co uz hrat za nej dovedou a prijde jim to moc lechke"
Kazdopadne verim, ze najdete ako vzdy dieru (SD, system craftim-casove expim) atd. a zazijem co mi raz ukazal jeden hrac o nekolik levelov vejs : "Dovolujes si neco skrcku? // vzdy sem si chtel tohle skusit lol ".
Skoda ze ste zabudli ake "lamy" ste boli, ked ste sa nwn system ucili. Ja som sa nwn system naucil hrat tu, na Thalii. Tak vazte, ake zmeny urobite pre "lamy" co sa chcu tiez zahrat.
Theo Mág nemá bejt lehkej. Vzhledem k tomu ze by to mela bejt nejmocnejsi postava (rozumej na high lvl) a taky asi je, by melo bejt kurva tezky ho na ten high lvl dostat. Blahoslaveni ti, kteri to dokážou. Pak si proti nim bojovník fakt neškrtne (pokud neoddělá mága ve spánku, že)... Bylo by dost o h*vně, kdyby byly vsechny postavy od zacatku do konce vyrovnane silny. Hraj to co te baví (zvlast v RP svete, kde vůbec nejde o to, jak jsi kua silnej), vykasli se na uvazovani nad nejakejma omezenima a věř Tým, že to zmáknul dobře 
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 14:27 08. Jan 2008 |
|
|
Mag mag.. zaklinac muze byt i hloupy  Proc ne?
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Prvotní dojem :) Posted: 15:13 08. Jan 2008 |
|
|
jaara wrote: Mag mag.. zaklinac muze byt i hloupy  Proc ne? jo, myslel jsem mága jako wiznu. Sorc muze bejt klidne tupej, kdyz ma magicky schopnosti vrozeny. Wizard ale musí "léta" študovat, než něco umí... Ono v ideálnim případě, kterýho prostě nejde v NWN dosáhnout, by měla bejt magie opravdu tajemná. Zaklínač by byl sám sebou překvapenej, co že to vlastně umí a čaroděj by musel prolejzat knihovny po celym svete, aby se dozvedel to, co potrebuje. Ostatní by jen čučeli jak puci i na blbej Plamen nebo Světlo, když by to někdo seslal. Je to samozřejmě unreal, ptž každej ví, že wizard na pátym ti usmaží zadnici fajrbolem. 
|
|
Top |
|