Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 12:27 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní
PostPosted: 13:19 25. Jul 2010 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Menderone, pokud myslíš ten test přítomnosti od Luelle tak to jsi rozhodně přítomnný nebyl. Původně to totiž bylo tak, že jak jsi stál u krbu, tak ti od jiskry chytla suknice. Hořel jsi tam dobré 2 minuty, než tě Simon Moon a další neodnesli k vodě a tam tě uhasili.(nijak jsi nereagoval, nic jsi nepsal :!: ) Až potom jsi odešel a Luelle ti dala blesk (pokud vím) tak jako dmg o který jsi přišel při popáleninách od toho ohně... a ty jsi ještě psal naštvaně jestli ví kolik stojí lahvičky na léčení :roll:
Takže bych spíš tenhle "test přítomnosti" nebral jako pro tebe pozitivní, nýbrž jako negativní.

Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk

PostPosted: 13:38 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Aha, o tom jsem nevěděl, tak v tom přípdě se omlovám. Kolikrat jsem nekomunikoval jindy, když jsi časoval vedle mne?
Edit: jednou mne taky hodili do vody a různě mne mučili, když jsem odešel kvůli pracovnímu telefonátu, po tu dobu jsem se nehýbal a nic nedělal, takže ani žádné xp. Nevedel jsem, že je zakazane stát bez hnutí.... ale pardon, koukam do pravidel, zakázané to není, i když uznávám, že to není nej a bylo lepší odlogovat.
Edit 2: mně nevdilo, že jsem čekal na odpovědi od tebe někdy dvě, pět minut.

Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.

Last edited by menderon on 13:46 25. Jul 2010, edited 1 time in total.

PostPosted: 13:40 25. Jul 2010 
Velmistr
 Profile

upřímně ten tell jestli vím kolik stojí lahvičky na léčení mě celkem zvedl žluč...

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

PostPosted: 13:56 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Luelle wrote:
upřímně ten tell jestli vím kolik stojí lahvičky na léčení mě celkem zvedl žluč...

Videl jsem jak se mi na druhem monitoru zablesklo, byla to má pvní interakce s GM ve hře, řikal jsem si to je super příště mne rovnou ufiknou škebli. Byl jsem taky naštvanej 5 lektvarů +4 zivoty v batůzku a 0zl jako celý majeteček. Před tím jsem si prosel pres démona kvůli svejm průzkumům světa a mel jsem skvelou náladu, kvůli sobě, ne kvůli Vám.
Dělala postava po dobu mé nepřítonosti nějaké automatické aktivity? ja jen že bych si najal vymýtače do svého podkroví.
EDIt: DOSTAT TENKRÁT GM kill s vysvětlením, tak se oklepu a v případě telefonátů, příchodu zákazníků, bych odlogovával, praxe byla, ze jsem zůstal a nchal postavu stát, s tím, že v hospode je bezpecí a po příchodu jsem si log pečetl. Nemyslím si, že b to nikdo jiný nedělal, tok XP se mi vždy po cca 3-4 minutách zastavil jako každému.

Last edited by menderon on 14:01 25. Jul 2010, edited 1 time in total.

PostPosted: 13:57 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

ja jsem zadnej test pritomnosti snad ani nezazil...pokud jste neco zkouseli na me neco takovyho jako na qida tak o tom nevim...

Thenesen

PostPosted: 14:13 25. Jul 2010 
Obyvatel
 ICQ  Profile

menderon wrote:

Edit 2: mně nevdilo, že jsem čekal na odpovědi od tebe někdy dvě, pět minut.

Říkám snad, že mě něco vadí na tvém afkování? Nebo nechápu proč na mě hážeš špínu. Tohle se stalo možná tak jednou když jsem šel na wc. :|

Navíc je trochu rozdíl mezi seděním a nic nepsaním -> člověk je afk a pendlováním na cestě krb - jezírko a psaním *zívne jak hroch* pořád dokola :!:

Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk

PostPosted: 14:14 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

dobre , tak tu byl popsan test pritomnosti, ale o cem vypovida? Leda o tom, jestli hrac byl ci nebyl v danou chvili pritomen u kompu.
Neco jineho bylo, kdyz tu dva hraci dostali Ban za vyuzivani externiho programu na crafteni, protoze postavy techto hracu z vesela craftili , program za ne delal veskere ukony a oni mohli nechat pustene kompy pres noc a rano vzit akorat vysledek.Tam je test pritomnosti odhalil, bo program za ne delal craft,ale oni nereagovali. Ale dle meho je nesmyslne podobne testovat AFKujici lidi, bo se tim pravdiveho vysledku absolutne nelze dobrat.

Tudiz bych polozil opet tu samou otazku...Muzeme si byt jisti, ze zmineni hraci dostali opravnene vymaz postav a BAN za "zneuziti externiho programu"?

PostPosted: 14:17 25. Jul 2010 
Bůh
 Profile

Luelle wrote:

To vis pro nekoho i 100gp je asi majlant :lol:
Omlouvam se za off, ale nedalo mi to :oops:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

PostPosted: 14:30 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

[quote="Muthor6"].....[quote="menderon"]
Rozumím ti, ty jsi pro změnu sedel a měl jinou sadu emote:) Dělali jsme si z tebe srandu, že jsi srostl se židličkou a pomalu kořeníš:) Ale to nevadí hermí systém to umožnuje :) Tech sad emote jsem mel daleko více, poslouchal jsem, co se děje, neměl jsem potřebudotoho zasahvat. Psal jsem jeste taky chjo, ach jo, grr to bylo kdyz jsem prověřoval za kdy mohu meditovat na tréning summonů, aby si mne nepletli s obedem. Tvé utočné připomínky chápu, dělal jsem si srandu z tebe a ty jsi to moc nedával - *sbírá peří* *pozoruje peří pod zvětšovacím sklem*, koukni ¨na ty malý broučky, co to asi je?, ještě trochu a mám na další mašlovačku, tyhle pírka budou stát majlant. A pak má mit krkovička čisté pokoje, když tam chodej spát ptáci :). myslím, že smrtící rána byla, když jsem vysvětloval tvůj pohyb jednomu nováčkovi a vysvětloval mu princip pohybu na slepicích:) Gnóm měl být rýpal, protože chtěl být zcela odlišný od ostatních.

no je to OFFTOPIC a chápu tě.

AD pilník
Tohle je myslím připomínka k věci a děkuji moc za ni.

PostPosted: 14:39 25. Jul 2010 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Vůbec nechápu proč vytahuješ sem na forum IC záležitosti mezi M a Q, když se tady snad řeší tvůj ban :roll:
Jestli mě chceš osočovat z toho, že jediné co dělám v hospodě je afkování nebo že používám nějaký externí klikač tak to laskavě zmlkni, jelikož opravdu nemám potřebu něco takového používat.

EDIT: O ničem s tebou flameovat nechci ani nehodlám

Last edited by Muthor6 on 15:15 25. Jul 2010, edited 2 times in total.

PostPosted: 14:44 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Muthor6 wrote:
....

Ano, jen jsi se snažl navodit situaci, že ja ano.
Kolikrat jsem ti neodpovedel?
Muzem pak oba sve komentaře smazat, at se to tu nemotá?

PostPosted: 15:15 25. Jul 2010 
Nováček
 Profile

Nechápu, proč BANujete THENESENA za nějakou absurditu typu, že používá nějakej ilegální software.

Znám toho hráče už nějakej ten pátek, ale přestože snad nikdy nehrál kladnou postavu, tak hraje podle pravidel a dal bych za něj strčil ruku do ohně.

A navíc! Nechápu, jak tady můžete někoho odsoudit bez důkazu. Nechci se tady ohánět otřepaným termínem PRESUMPCE NEVINY, ale v demokratický společnosti to má svuj význam, podobně se odsuzovalo za minulýho režimu. To mi dejte BAN třeba za... *přemýšlí*... že mam zaplej WORD na liště.

Vyjádření typu: Team se shodl je stejný, jako když se soudruzi domluvili a pak popravili Horákovou. :D. Nic ve zlym, Thalii mam rád, ale tohle...? *oči v sloup*

PostPosted: 15:15 25. Jul 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

Nechtěl jsem do toho zasahovat, ale musím. Jsem přesvědčen, že se nejednalo o externí program, ale o následek nesmyslné situace, do které se v poslední době Thalie dostala. Co má dělat nižší level, když příjde noc ? Pohyb v Karathe je zakázaný. Kraft je zničený nesmyslnými daněmi. Po dříve bezpečných cestách se potulují agrasivní šílení gardisté. Těsně za branama Ivory loví vysoce leveloví Drowové. Polovina hráčů dřepí v Islu jako vzbouřenci. Nezbývá než sedět v hospodě a čekat na den. Vše tam již bylo mnohokráte řečeno, již těžko lze najít théma k rozhovoru. Postavy i hráči se nudí, tak se věnují i jiné činnosti než bezduchému čumění na monitor a čekání na zázrak, že se bude něco odehrávat, a občas mrknou na monitor a pohnou postavou - na to není potřeba automatický program. Náhle se objeví DM, který se taky nudí, a provádí tak zvaný test přítomnosti. Kdo nereaguje, má asi externí program , že ?
Zamyslete se prosím nad situací na Thalii v posledních dvou měsících...

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

PostPosted: 15:35 25. Jul 2010 
Obyvatel
 ICQ  Profile

monstera wrote:
Náhle se objeví DM, který se taky nudí, a provádí tak zvaný test přítomnosti. Kdo nereaguje, má asi externí program , že ?

Nic takového tady nikdo nepsal, psal jsem jenom, že se Quido hýbal(chodil od jezírka ke krbu) a pak nereagoval na zapálení hadrů od ohně. To ale pořád neznamená přítomnost nějakého klikacího programu.
"Náhle se objeví DM, který se taky nudí..." To ani nemá smysl komentovat :shock: :roll:

PostPosted: 15:48 25. Jul 2010 
Bůh
 Profile

Me se zdá že má Monstera celkem pravdu v tom co píše. Jakmile je noc nedá se nic dělat. Co je ten velkej Q tak se skoro vubec necraftí a high lvl jsou v Isilu. Takze na me to ted působí asi takto: 3skupinky hráčů - podtemnáci, isilští a ivorsky. Nemám nic proti vašemu velkému Q, nic nenamítám, jen konstatuji jak to vidím z pozice hráče.

A asi je pravdou, že více lidí se nudí, či jen afkuje, sem tam něco písne či se pohne aby měli expíky.
Na druhou stranu zas, jsou prázdniny, takže jak to bude vypadat v září, to já nevím, nechám se překvapit.

Ps. Muthore, Monstera se nebavila o Quiodovi, ale mluvila všeobecně, nebuď tak vztahovačnej ;)

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]