Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:28 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní
PostPosted: 15:51 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Ano Muthore, přesně tak jsem chodil na myši - důvdem bylo to co uvedl Monastera a nějaké další - neměl jsem na to klikací program, jen sebe a myš.
Vtipkoval jsem, že jsem si tam vychodil vlastní údolí.

Jinak už jsem pochopil, proč všichni po přichodu GM nahodi trurboemote, myslel jsem, že jim jde o xp, ale ve skutečnosti se jednalo o holý boj o přežití.

Přirovnání k Milade Horákové a procesy 50 let jsem použil při diskuzi s Gm jsem rád, že nejsem jediný koho ta paralela napadla.

To darkwision - dokud se to nkoho přímo nedotkne, je mu to jedno, klidně počká na zaří, ale jsou lidi, kteří nastavenou situaci odskákali od GM teamu a když se brání je jim řečeno že kolem sebe kopou a at se omluví, protože jen GM má právo na univerzální pavdu.

Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.

Last edited by menderon on 15:58 25. Jul 2010, edited 1 time in total.

PostPosted: 15:57 25. Jul 2010 
Velmistr
 Profile

menderon wrote:
Přirovnání k Milade Horákové a procesy 50 let jsem použil při diskuzi s Gm jsem rád, že nejsem jediný koho ta palalela napadla.

Milý hochu, viděl jsi ten desetihodinový proces? Studuji historii a na tento proces jsem měla na gymplu referát, mimo to jsem absolvovala několik přednášek - také jsem mluvila s paní, která byla jednou z obžalovaných při procesu s Fráňou Zemínovou a účastnila se projektu Neviditelné oběti komunismu - osudy lidí, kteří 48 potažmo 68 zdrhli a jak se jim v zahraničí vedlo

VĚŘ MI, ŽE NEVÍŠ, O ČEM MLUVÍŠ

tyhle hloupé paralely si laskavě odpusť, protože je to jen populistický tah někoho naštvat a dělat ze sebe obětního beránka a ještě se skrývat za ikonu jakou byla PANÍ doktorka Horáková - takže pro příště se prosím vzdej podobných analogií, protože jsou vskutku zcestné

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

PostPosted: 16:04 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Luelle wrote:
....

zase klasické GM
Napsal jsem to GM s tím, že jsem to uvedl, že rozměr je zcela jiný, přesto lze najít mnoho podobností.
Je vidět, že máš opět patent n univerzální pravdu a měl jsi na to dokonce referát!

nemám možná tolik infomací jako ty, ale sledoval jsem všechn dokumenty o ní a sleduji je už několik let, zajímá mne ta doba. Pochopitelně rozměr je jiný, dopady jsou nesrovnatelné, ale to mi nebrání v tom říci, že lze najít podobnosti.

Nesuď nekoho když nemáš dost podkldů, nemysli si, že máš vždy pravdu, protože jsi na to měla referát na gymnáziu.

Jen edit pro zasmání: nemluvil jsi o Triumvirátu s Gaiem Juliem Caesarem? nemlivul!!! ??? tak prosim o te době se mnou nemluv.

Last edited by menderon on 16:09 25. Jul 2010, edited 1 time in total.

PostPosted: 16:06 25. Jul 2010 
Velmistr
 Profile

moje názory vůbec nesouvisí s tím, že jsem GM

jesn nesnáším, když někdo používá historii jako štít v naprosto nesmyslném kontextu, jen aby působil fundovaněji a populisticky

PostPosted: 16:21 25. Jul 2010 
Rytíř
 Profile

Nechtěl jsem zasahovat, ale na monsteru a darka vyloženě musím. Oba jste pánové out of topic.. a ještě k tomu se šeredně pletete. Monstera skoro nehraje a neloguje se, to co říká si cucá z prstu. Ještě kdyby se nad tím pořádně zamyslel, asi by to netvrdil. Nic ve zlém, ale Thenesen a Corleth jsou poměrně vysocí high-lvlové a o dost tvrdší postavy než je třeba ta má. Já si lezl ven vesele v noci i ve dne. Když si člověk něco vycucá z prstů a dává to za všeobecnou pravdu, je to k zamyšlení. A darku, ty hraješ drowa pokud se nepletu. Jak si přišel na to, že high-lvlové jsou zalezlí v Isilu? Neznám jedinej high-lvl, co je v Isilu. Jen samé low lvly a pár středních. Hráči co jsou v isilu hlavně řeší global quest a nejsou tam zalezlí. Oni tam hrají RP. Baví se mezi sebou a plánujou.

Tady jde o úplně jinou věc, ty vaše postřehy jsou dle mého názoru zcela mimo mísu. A hlavně nemají s tímto topicem co dočinění. Je to zase jeden z dalších hloupých rejpanců na quest. Monstera už asi neví kam psát, že ho ten quest sejří, tak to píše všude možně.

Edit pro ostatní : Možná byste se měli vrátit k tématu a neřešit tu srance. Těmahle žabomyšíma hádkama nic nevyřešíte. Jen slovíčkaříte a zasíráte topic, do kterého dle mého někteří jedinci přispívali docela zajímavě a hlavně rozumně, s klidem a bez emocí. Nekažte jim to.

Last edited by efu_redo on 16:26 25. Jul 2010, edited 1 time in total.

PostPosted: 16:25 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

efu_redo wrote:
.......

1. Thenssen mel novou postavu - zlodeje socku, kcali jsme v hospode mel tak lvl 3 - pomahal jsem mu kouzly.
2. Monastera hraje Elenu Spod - sedeli jsme v hospode posledich 14 dny kazdou noc na Thalii rozhodně to neni High level. Moc jsme se nebavili, nemeli jsme tema, ale vime o sobě.

takže prosim opav svuj post aby odpovídal realitě, díky moc.

PostPosted: 16:30 25. Jul 2010 
Rytíř
 Profile

menderon wrote:
efu_redo wrote:
.......

1. Thenssen mel novou postavu - zlodeje socku, kcali jsme v hospode mel tak lvl 3 - pomahal jsem mu kouzly.
2. Monastera hraje Elenu Spod - sedeli jsme v hospode posledich 14 dny kazdou noc na Thalii rozhodně to neni High level. Moc jsme se nebavili, nemeli jsme tema, ale vime o sobě.

takže prosim opav svuj post aby odpovídal realitě, díky moc.

Dobrá, monstera hraje a quest na něj působí tak a tak... thenesen měl novou postavičku. Corleth byl však relativně vysoký lvl. Vše ostatní platí. Stále to však nemění nic na tom, že quest je fajn, i když né pro všechny. V čem koho omezuje? Drowové jsou tu pořád, nezávisle na questu. Gardisté jsou v jedné nebo ve dvou lokacích, stačí se jim vyhnout. V karatě to v noci nejde. Bohové, to se toho děje. Pořád je tu Ivory, doubkov a další městečka. Z toho mi stále vychází jen jedno. Drobné omezení craftu a skoro žádné omezení creepingu.

A jen dodám. Quest opravdu trochu omezuje craftery a creepery. Na druhou stranu baví hráče, kteří se zaměřují na RP.

PostPosted: 16:32 25. Jul 2010 
Velmistr
 Profile

nemám moc potřebu něco řešit po PM, když to zasahuje do nějakého kontextu...

menderon wrote:
Tohle šlo GM, nemyslím si že je to mimo mísu a že to neodráží průběh procesu s MH

Promin, uz jsem nastvanej, myslim, že clovek si muze po přečtení fora na vas udelat názor za dobu po kterou jsem četl nazpět. Pokud si clověk nedokaze za 3 tejdny udelat nazor, kterej bude z 80% správný (z jeho pohledu), zřejmě žádný názor nikdy mít nebude. prosím uvedom si, že argument zvaný čas je nepoužitelné klišé, i v práci se musíš do 2 týdná zapracovat, jinak jdeš, tři roky ti nedaj nikde. Asi by ti řekli, že pokud potřebujes na pochopení tolik času, jsi pro ně k ničemu.
Tobě jsem psal, protože ji na mne nehezky zautočil. Nelze se omlouvatat za něco, co jsi neudělal, nelze nekomu vyčítat, že kolem sebe "kope" když byl odsouzen za něco, co neudělal.
Proc nemám dobrý názor na GM team? Mimo jiné:
V rámci diskuze zaznělo, ža na našem banu se shodl cely GM team, těd na 100% vím, že GM Maku a GM kráťa nejspíš hlsovali o banu aniž by měli dostatek informací k hlasování ano ci ne. Bez ohledu na jeich skutečnou motivaci si nemohli udělat názor na vinu či nevinu, tedy celý GM team rozhodl podle praktik řekněme nekorektních. Pokračovat nebudu, protože už vím, že plýtvám časem, diskuze je pro vás nástroj, který se nesmí dostat mezi prostý lid...

Nedávno jse koukal na 3 dílný seriál o paní doktorce Miladě Horákové, samozřejmě význam jeího procesu je daleko daleko temnější a daleko zásadnější, ale i tak mne zaujala podobnost mezi Vámi a komunistickou mašinérií.
1. Jeden člověk jednal jménem lidu a prezentoval jeho zájem, nátlakové manipulativní chování. "Ty jsi sám, my mame takovejhle názor"
2. Prokurátorka opakovaně vyzývala paní doktorku k omluvě a ona říkala, že se nemůže omluvit za něco, co neudělala. Zkus nad tím zapřemýšlet.
3. paní doktorku obviňovali, že utočí na lid a stanu "kope kolem sebe chceš li" teď s odtupem času víme, že jen hajila svůj názor na který měla právo, víme rovněž, že byla popravena bez toho , aby spáchala , za cobyla odsouzena vejménu lidu "GM teamu"

Zkus se nad tím jen zamyslet, byl bych rád, aby jste pak alespon ve skutečném životě se chovali líp, než zde.

jak bych ti to jen....

pokud máš pocit, že se chovám jako že nepatřím mezi "prostý lid" není to z důvodů že bych byla v teamu, to je prostě můj způsob a má dikce
team není jeden člověk, i mezi námi probíhají diskuze - ale hlavní slovo má a vždy bude mít rejty, protože je to jeho soukromý objekt - naše názory může brát v potaz nebo nemusí, to je jen a jen na něm a my nemůžeme proti jeho názoru křičet jak chceme a není to nespravedlivé..je to jeho server a ne nějaký veřejný objekt pod zárukou státu

jenže prostý lid také není jednota a ty se nemůžeš prezentovat jako jeho zástupce - prostý lid se dělí na ty kteří to makro skutečně měli, na ty kteří jej možná měli a na ty kteří je nemají a nějakým způsobem se ohrazují a na ty kterým je to šumák

nemám pocit že někdo po tobě nějakou omluvu chce

a..horáková byla odsouzená za své názory...tady nikdo nikoho za názory nesoudí..pouze a čistě za činy...víš kolik věcí se na foru objevilo za který by podle pravidel měl bejt člověk perzekuovanej ale team toprostě neudělal..kolik i osobních nadávek třeba vůči mě..jenže já nejsem veřejná osoba a plivat si na mě může kdo chce co chce, protože názor na mě si musí udělat mé okolí samo....tak nevím proč byh perzekuoval aněkoho kdo má ten názor jinej...

prostě ta paralela byla špatně..horáková byla exemplární příklad aby se lidé báli dělat správné věci - jenže ty marka jsou věc špatná a rejty to chce exemplárně trestat, aby se lidé báli - ano exemplární potrestání kvůlli strachu je snad jediná správná paralela na tom všem - jenže všude na webu máš napsáno že thalie je RP server a stát někde 80% času a dělat "hm" je teda Rp opravdu na velmi kvalitní úrovni.....

a ano...už postopadéstá píšu

PŘEMÝŠLEJTE U TOHO HRANÍ

ano možná je má hra trochu HC -ale opravdu vám přidje normální že postava několik herních dní - protože ty během jednoho reálného skutečně utečou - stojí urpostřed vesnice a chodí kolečko?!?!?! přijde vám to jako uvěřitelné, a to jen z důvod že vám běží nějaké pitomé číslo - ty expy jsou ZKUŠENOST - kolik se toho postava naučí když chodí dokolečka a říkám hm ????

PostPosted: 16:35 25. Jul 2010 
Rytíř
 Profile

Docela škoda jak se to tu strhlo. Myslím si, že se to tu docela krásně vyvýjelo a najednou bum a všechno jde do pěkných ..... zkuste ten topic tolik nešpinit, fryn a další sem psali myslím k věci a dobře. I Ldamian a další. Thenesen má o něco snahu a tím co tu ted předvádíte to akorát zasíráte. Jděte se hádat kvůli nesmyslům jinam.

PostPosted: 16:46 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Co se týče toho chození z místa na místo a sbírání časovek - není to žádná pohledná hra, ale pravidlům se to každopádně neprotiví. Jestli se jedná o nový nežádoucí trend, tak by prostě chtělo upozornit hráče, že se na to nehledí dobře. Každopádně za afkování Menderon banánek nemá.

PostPosted: 16:47 25. Jul 2010 
Bůh
 Profile

efu_redo wrote:
...

Co Ti na to říci?
Začal bych asi tím že se to celkem i týká topicu. Monstera mluví o tom, že lidé se "nudí" jsou v ivory, jen tak klikaj, sem tam hodej emote. - nebyli kvuli tomuhle práve zabanovaní ty hráči? (Nevím jaka je skutecnost, nevim co maj Dm na svem fore, ale z toho co jsem si procetl v tomto topicu to na me tak pusobi, mozna chybne, ale pusobi. Par Dm sem tam na to reagovalo, ale nam prostym lidem nerekli nic vic, nez co vidime v topicu trestu, dokonce ani Igorovi nebyl tym schopen odpovedet). I kdyby Dm chybovali, ja jim to za zlí mít nebudu, dle me se nejedna o podkopání důvěry, každej chybuje v životě, někdo více jiný zas méně, ale každý chybujeme, jsme jen lidé, jak tu už někdo řekl.

To ze si neco cucame z prstu? Kde co?
a) Pohyb v Karathe je zakázaný. - PRAVDA
b) Kraft je zničený nesmyslnými daněmi. - Zniceny bych nerekl, ale dost lidi v Karathe uz necrafti, mozna tim ze cast craftu neni v provozu a ta co je, tam se platej dane.
c) Po dříve bezpečných cestách se potulují agrasivní šílení gardisté. - PRAVDA (ted uz mozna za posledni 3dny ne, ale bylo tomu tak az do tech dnu)
d) Těsně za branama Ivory loví vysoce leveloví Drowové. - PRAVDA (I kdyz ono pomalu neni co lovit, cele noce nekdy s Izzrarem beham po povrchu a nenajdu ani zivacka, zadne pc, jen same npc)
e) Polovina hráčů dřepí v Islu jako vzbouřenci. - Sam si rekl ze v Isilu hrajte, povidate, planujete - ale furt jste zalezlí v Isilu.
d) Nezbývá než sedět v hospodě a čekat na den. - Ano dost lidí pobývá u Krkovicky a tam si povídaj.

Ted mi prosim vypiš co si cucáme z prstu, co z toho neni pravda, v cem se mýlíme. Protoze ja jsem nedavno logl na povrchu a musim říci, že přesně jak to řekl Monstera tak se nedá nic jiného než to potvrdit. (logl jsem v noci, takze presne tyhle vsechny veci se v noci deli)

Ps. Mas pravdu chyboval jsem, ze jsem rekl ze v Isilu jsou high lvl, mel jsem rici, ze zbytek pc postav je v Isilu.

Ps2. Pokad v mem prispevku jsou emoce, tak se ti omlouvam, ale ja to pisu celkem v klidu, celkem dlouho, protoze si nejdrive overuji co kdo kde napsal a tak abych si nic netahal z nosu a tak.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

PostPosted: 16:49 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

koukam ze se to tu strhlo v docela flame... resite tu MH v topicu o nespravedlivem banu vuci mne a corlethovi(mozna i qidovi.. co ja vim)... neco to spolecnyho ma, ale je to naprosta blbost to tu resit

si Miladu H. nechte na hadky do PMek.. ja bych byl docela uz rad aby DM uznali moji nevinu

Thenesen

PostPosted: 16:50 25. Jul 2010 
Šlechtic
 Profile

Tak abych se taky vyjádřila k tématu (tomu původnímu, od kterého se už kamsi odběhlo).
Moje hraní zde bude snad i kratší než ty tři týdny, ale i tak musím uznat, že některé věci jsou dost pravdivé.
Co se týče začleňování do skupinek, s tím moje postava neměla žádné problémy, horší už je co dělat když se všichni seberou a jdou někam na potvory. Kolečkování mě opravdu nebaví, večer se to v té hospodě ještě dá, ale ráno když všichni zmizí fakt tam jenom sedím a když už se nudím dvě hodiny bez šance na změnu, hodím to do lišty a jdu někam na fórum a sem tam to zkontroluju kdyby náhodou městečko obživlo.
To bylo prvních pár dnů, teď zase několik dnů je mrtvo i v noci, kdy už nováčci nesedí v hospodě a běhají taky venku. Co a jak bude v září radši vůbec neřeším, protože to budu na intru a pc uvidím možná jednou za týden či dva o víkendu. Na DM si zatím nemám důvod stěžovat, ostatně, nějaké to rp si musíme zařidt i sami a ne jen nadávat, že "oni nic nedělají". :lol:
Co se týče toho craftu, pro mě jako začátečníka je to celkem kničemu, protože absolutně netuším co a jak ani kde se dá jaká surovina sebrat . No, já osobně jsem ráda, když přežiju i cestu mimo město, ale to je můj problém a ne serveru :D
Všimla jsem si, že gardisti zmizeli (což byl pro mě docela šok a radši jsem to ještě obíhala, kdyby náhodou byli někde schovaní :lol: ) a určitě je to změna k lepšímu, protože stejně jen zavazeli a postavu z obíhání bolely nohy. Větší informovanost by taky neškodila, protože často nemám moc ponětí nejen o zákonech, ale i o dění ve světě, o kterém se dokonce neklábosí ani v hospodě (nebo se o tom alespoň nekecá předemnou), a to by v takové době rozhodně mělo být obvyklejší. Možná jen špatně čtu událsoti na fóru, ale hlavní informační rp věc ve fantasy středověku není fórum, ale drby, letáky a takové věci.
Osobně celý první příspěvek a i některé další beru jako konstruktivní kritiku, aby se to tu měnilo k lepšímu, protože kdyby chtěli odejít tak jdou a nesnaží se tomu tady pomáhat :)

Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše

PostPosted: 16:59 25. Jul 2010 
Šlechtic
 Profile

za afkovaci nešvar mohou časovky!

PostPosted: 17:00 25. Jul 2010 
Rytíř
 Profile

Darku já ti na to ani nebudu odpovídat. Nemá to smysl a vůbec, lituju toho že jsem tu něco psal. Nedával jsem tomu ani příliš velkou pozornost. Řekněme že ti dávám ve všem za pravdu, mě to může být ostatně u .... Ty budeš spokojený a já taky. Z tohodle topicu se pomalu a jistě stává odpad a sračka.

Edit: za afkování může quest neboli zlá DM, která s ním přišla. Jo a časovky, zrušte je.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]