|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 17:05 23. Jul 2010 |
|
|
Ehm, když jsme u těch dotazů, nejede jedna volná sedačka přes Prahu? Uhnal jsem si slušnou kýlu a zrovna proto se mi nechce plahočit s batohem vlakem a od vlaku. Nomisovo auto nemám ještě zdaleka jistý a Kráťa bere, předpokládám, tradičně Johnnyho a oba postrachy plných půllitrů, duo N+M? Tudíž bych se nevešel. Dobré duše, vzpomeňte na kvanta reálií, které vás nutím číst tím, že jsem je napsal. Tudíž mě nechte nasednout k vám do vozidla, abyste mi za to mohli uvnitř pořádně vyčinit! Klidně pojedu jeden z dřívějších dnů, jestli by to obnášelo místo za motorem. A to, že mě nejspíš už tak polovina oučastníků nezná, nemusí být překážku. Budu mávat kohortou jednoho z proslulých thalijských ozbrojených sborů, abych byl při nabírání k poznání. Chcete mě? PS. Vezmu jednu, možná dvě lahvinky medovinky, ať se cítíme medievalističtěji. Kdyby hodně lidí vyjádřilo velký zájem a slíbilo, že to zvládnou vypít, mohu teoreticky zajet do včelařského ústavu pro pětilitrové balení. To sice stojí něco pod tisícovku, leč je to vskutku nektar bohů. PPS. Chápu dobře, Rejty, že by mi měl stačit spacák s karimatkou a přístřešek mě jakžtakž před nepřízní počasí ochrání?
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 17:09 23. Jul 2010 |
|
|
Žorž wrote: PPS. Chápu dobře, Rejty, že by mi měl stačit spacák s karimatkou a přístřešek mě jakžtakž před nepřízní počasí ochrání? Srub nám byl zbořen, takže musíme postavit něco provizorního z klád a plachet. Takže radši počítejte s vlastním přístřeškem...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 17:55 23. Jul 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Žorž wrote: Ehm, když jsme u těch dotazů, nejede jedna volná sedačka přes Prahu? Uhnal jsem si slušnou kýlu a zrovna proto se mi nechce plahočit s batohem vlakem a od vlaku. Nomisovo auto nemám ještě zdaleka jistý a Kráťa bere, předpokládám, tradičně Johnnyho a oba postrachy plných půllitrů, duo N+M? Tudíž bych se nevešel. Dobré duše, vzpomeňte na kvanta reálií, které vás nutím číst tím, že jsem je napsal. Tudíž mě nechte nasednout k vám do vozidla, abyste mi za to mohli uvnitř pořádně vyčinit! Klidně pojedu jeden z dřívějších dnů, jestli by to obnášelo místo za motorem. A to, že mě nejspíš už tak polovina oučastníků nezná, nemusí být překážku. Budu mávat kohortou jednoho z proslulých thalijských ozbrojených sborů, abych byl při nabírání k poznání. Chcete mě? PS. Vezmu jednu, možná dvě lahvinky medovinky, ať se cítíme medievalističtěji. Kdyby hodně lidí vyjádřilo velký zájem a slíbilo, že to zvládnou vypít, mohu teoreticky zajet do včelařského ústavu pro pětilitrové balení. To sice stojí něco pod tisícovku, leč je to vskutku nektar bohů. PPS. Chápu dobře, Rejty, že by mi měl stačit spacák s karimatkou a přístřešek mě jakžtakž před nepřízní počasí ochrání? vemte ho někdo! tedka na srazu prostě bude nebo tam pro tebe dojedu a přivážu tě na střechu auta!!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 19:59 23. Jul 2010 |
|
|
Krata wrote: Žorž wrote: Ehm, když jsme u těch dotazů, nejede jedna volná sedačka přes Prahu? Uhnal jsem si slušnou kýlu a zrovna proto se mi nechce plahočit s batohem vlakem a od vlaku. Nomisovo auto nemám ještě zdaleka jistý a Kráťa bere, předpokládám, tradičně Johnnyho a oba postrachy plných půllitrů, duo N+M? Tudíž bych se nevešel. Dobré duše, vzpomeňte na kvanta reálií, které vás nutím číst tím, že jsem je napsal. Tudíž mě nechte nasednout k vám do vozidla, abyste mi za to mohli uvnitř pořádně vyčinit! Klidně pojedu jeden z dřívějších dnů, jestli by to obnášelo místo za motorem. A to, že mě nejspíš už tak polovina oučastníků nezná, nemusí být překážku. Budu mávat kohortou jednoho z proslulých thalijských ozbrojených sborů, abych byl při nabírání k poznání. Chcete mě? PS. Vezmu jednu, možná dvě lahvinky medovinky, ať se cítíme medievalističtěji. Kdyby hodně lidí vyjádřilo velký zájem a slíbilo, že to zvládnou vypít, mohu teoreticky zajet do včelařského ústavu pro pětilitrové balení. To sice stojí něco pod tisícovku, leč je to vskutku nektar bohů. PPS. Chápu dobře, Rejty, že by mi měl stačit spacák s karimatkou a přístřešek mě jakžtakž před nepřízní počasí ochrání? vemte ho někdo! tedka na srazu prostě bude nebo tam pro tebe dojedu a přivážu tě na střechu auta!! Pojedu každopádně, v tom mi již nic nezabrání.  Jde jen o to, jestli budu strhán a zničen z tahání báglu přes nádraží s kýlou, nebo spokojený, najedený a odpočatý společník v něčím autě.
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 21:08 23. Jul 2010 |
|
|
Žorž wrote: ... My jedeme přímo z Prahy. 3drowove v aute, pokad to chces risknout, ctvrty clovicek se k nam vejde. Odjezd by byl nekdy mezi odpolednem az vecerem. Dle toho jak to budem stihat v ten patek. Ale to by se upresnilo. Tak dej vedet, kdybys chtel. Ps. Medovinka se mi hodne zzamlouva.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 13:27 24. Jul 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Žorž wrote: ... My jedeme přímo z Prahy. 3drowove v aute, pokad to chces risknout, ctvrty clovicek se k nam vejde. Odjezd by byl nekdy mezi odpolednem az vecerem. Dle toho jak to budem stihat v ten patek. Ale to by se upresnilo. Tak dej vedet, kdybys chtel. Ps. Medovinka se mi hodne zzamlouva. Předem díky. Ještě musím po víkendu vyzjistit od Nomise, jestli se mu povede mě nabrat, nebo ne. Pokud to s ním nevyjde, tak se vám ozvu přes PM a s dovolením se do auta vetřu. Tak medoviny můžu vzít tak dvě klasické půllitrové lahve, na lehčí, decentní ochutnání - řekl bych, že se neztratí. A kdyžtak to vyrovnáme na místě, kdyby ji někdo lokal ve větším.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 14:23 24. Jul 2010 |
|
|
Oukej, kdyz nevyjde Nomis, tak se ozvi po PM a domluvime se.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 15:50 24. Jul 2010 |
|
|
Už se chystám. 
Attachments: |

sraz.jpg [ 210.49 KiB | Viewed 2759 times ]
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 16:05 24. Jul 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to je málo 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 16:20 24. Jul 2010 |
|
|
Řikám, že se chystám, tohle mám na cestu, zbytek koupim v Lázních. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 17:10 24. Jul 2010 |
|
|
Mimochodem bere někdo kytaru?
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 18:13 24. Jul 2010 |
|
|
mám takovej nápad
mám doma petrolejovou lampu - ale nemám knot a petrolej - hodila by? máte někdo zbytek aby to svítilo?
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 22:08 25. Jul 2010 |
|
|
...tak jsem se právě vrátil z výpravy pro zbraně. Výprava byla úspěšná a na sraz spolu se mnou dorazí následující hračky na zabíjení: Obouruční meč Jedenapůlruční meč Jednoruční meč Jednoruční sekera kombinace dvou dlouhých nožů kombinace dvou seker Tesák Dýka
Mou obouruční sekeru nepujčím nikomu, ale tohle si po příjezdu lze rozebrat! Legewiel má právo vybrat si první. Zekafien má právo fňukat, protože si mohl než si zlámal hnátu taky vybrat co chtěl. Zbytek zbraní bude rozebrán na místě bez možnosti jakékoliv rezervace předem, neboť bych to stejně zapoměl a budu opilý. Zkusím ještě pro KaTo dodělat štít (stle nic neslibuju). Pak už nevím pro koho ale katapult, trebuchet a obléhací stroje nechávám doma, neboť se nevlezou už do auta. Petrolejku neberu, protože co jsem ji kdy kam vzal, tak jsem se ožral a petrolejku to stálo veškerý petrolej i knot, a kdo to má furt kupovat...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 22:28 25. Jul 2010 |
|
|
Jen takovej dotaz. Vodnice, kdyz ji vemem, přijde vhod? EDIT: No pokad nezapomenu, jsem vernej svy celovce, i kdyz mi krapet trvalo jak se tam menej baterie, uz to vim 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Last edited by -darkvision- on 22:29 25. Jul 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 22:28 25. Jul 2010 |
|
|
blondýna zakoupí knot a petrolej a bdue čím svítit!
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|