|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
menderon
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 17:24 26. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 18:05 26. Jul 2010 |
|
|
menderon wrote: Pleteš se 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 18:40 26. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Jo drowové prostě dneska řádili,tak aspoň víte že tady pořád jsme
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 07:31 27. Jul 2010 |
|
|
menderon wrote: Muhehe, pamatuji si jak 6 lowlvl drowíků vedlo masomlejnkový pokus ochrany města proti nájezdu z povrchu. LDamijánův "Bu" mě tenkrát ukázal, že někteří nepotřebují ani devast aby někoho kuchli jednou ránou. Asi takto: Valdor si kouzlí neviditelnost (z prstenu) Valdor si kouzlí spěch (z róby) načítání přechodu mezi městem a exteriérem problik na lokaci posetou mrtvolami načítání přechodu mezi lokací a podsvětím četba výpisu logu pláč a bláznivý smích nad bezvíchodností situace ............. ale to bylo před výměnou, takže vcelku dávno, ale zmastili nás jak zákon káže, to se musí nechat 
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 08:32 27. Jul 2010 |
|
|
Glumišek wrote: menderon wrote: Muhehe, pamatuji si jak 6 lowlvl drowíků vedlo masomlejnkový pokus ochrany města proti nájezdu z povrchu. LDamijánův "Bu" mě tenkrát ukázal, že někteří nepotřebují ani devast aby někoho kuchli jednou ránou. Asi takto: Valdor si kouzlí neviditelnost (z prstenu) Valdor si kouzlí spěch (z róby) načítání přechodu mezi městem a exteriérem problik na lokaci posetou mrtvolami načítání přechodu mezi lokací a podsvětím četba výpisu logu pláč a bláznivý smích nad bezvíchodností situace ............. ale to bylo před výměnou, takže vcelku dávno, ale zmastili nás jak zákon káže, to se musí nechat  Inu, dobrý masakr to byl.  Tuším stále má někde BU hlavu jakéhosi Valdora vypreparovanou. Tehdy tam v té epické bitvě padlo tak možná 40-60 drowských a duergarských strážných a jejich nebezpečných mazlíčků + ještě vaše postavy. A je fakt, že i když jsme se tam sešli snad v počtu deseti epických postav a dvě z nich byli mniši nad 30. úrovní, nakonec nás přeci jen hnali svinským krokem. Jsem chvíli myslel, že se ven ani nedostaneme. Ale to pole mrtvol za námi mne vážně těšilo.  A povrch se může chlubit tím, že dokázal zaútočit na hlavní město drowů! Zatímco drowové příštipkaří kolem vesniček a na pořádný útok se nevzmůžou!  PS: je fakt, že on to dost omezuje strach z permky co za útok na město hrozí, pokud tam postava padne... Ale tehdy jsme se nějak vyhecovali no... PPS: když nad tím tak přemýšlím, tak podle reálií drowové Karathu téměř zničili. Takže máme stále ještě co vracet.... 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 15:18 27. Jul 2010 |
|
|
tak na tuhle akci taky vzpomínám s úsměvem na rtech... mapa poseta bezpočtem mrtvol, krev kam oko dohlédne, do toho pár beholderu co castili timestopy a kouzla smrti a pár našich drowešku jako objetní berani  Nutno podotknout že v této bitvě jsem dostal na budku hned dvakrát  Ale to se již popisovalo jinde... to byly časy... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 15:23 27. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Všimli jste si kde se začalo a o čem se teď mluví? jakobavím se, ale chtelo by to dát někam do pokecu s názvem třeba histoie Drovsko pozemáckých bitev z pohledu hráčů.
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 15:27 27. Jul 2010 |
|
|
menderon wrote: Všimli jste si kde se začalo a o čem se teď mluví? jakobavím se, ale chtelo by to dát někam do pokecu s názvem třeba histoie Drovsko pozemáckých bitev z pohledu hráčů. Vsak si sam psal, ze by sis nejaky flame o tom, jak high levely okupuji podtemno a lovi drowy chtel precist. Tak ti tu delame radost a jeste se ti to nelibi. A jinak rek bych, ze puvodni tema tohoto topicu je tak nejak vycerpane. Tak to snad moc nevadi, kdyz si tu trochu senilne zaslintam a starecky zavyhrozuji drowum. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 15:43 27. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
OK OK OK omlouvám se no, Taky jsem napsal, že se bavím, ne že ne:) Jinak očekával bych taky třeba flame: Drow: tak to jsem nežral, chytili mne a namísto předání strážím mně napřed nechali stát týden na sluníčku, pak mne nutili zpívat trpasličí národní písně, přivázali mihladovou krysu na břicho a dozadu dali špek. No a po tom co mne skoro zabili mne strčili do medu a posypali peřím a strčili na den do kurníku ke slepicím. teprvepak mne předali strážím. JO a před tím vším se mne nezeptali, jestli mi nevadí mučení! 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 16:07 27. Jul 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
menderon wrote: ... *čmárá si do deníčku*Tu fintu s krysou znám ve variantě džbán s dírou ve dně přiložený na břicho a žhavým pohrabáčem "stimulovaná" myška si už cestu "ven" najde sama (made in China). Ale fintu s trpasličíma národníma písněma...tu si zapíšu a dozajista použiju!! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 16:43 27. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Než byl gnómí život ukončen, brouzdal jsem po Internetu a připravoval blaho pro Ulraeena, dokonce jsem šetřil 2 500 000 zl na jeho ulovení od lovců, no byl jsem na začátku s financema, ale beznadějnéto nebylo. Ale mučební postup jsem měl v kostře stanovenej. myslím, že by to ocenil. Ještě by mne prosil o to abych mu pujčil ostrý papír, nebo oblázek, aby si mohl podříznout žíly.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 16:48 27. Jul 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Tebe nenapadlo že ti ten lovec dal takovou cenu jen, aby měl zas klid a mohl dál nerušeně popíjet čaj ? 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 16:54 27. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
de Aers wrote: Tebe nenapadlo že ti ten lovec dal takovou cenu jen, aby měl zas klid a mohl dál nerušeně popíjet čaj ?  Věděl, ale když bych ti to dal na stůl musel by ji vyrazit  Proto jsem ten konec zahrál do autu, cena mi přišla OK.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 17:14 27. Jul 2010 |
|
|
Jsem rád, že hlavu Urlraena tak vysoko ocenili, to je víc než za Lacaranta nepletu-li se  Je sice divný, že gnom spřádal své ďábelské plány i po tom co byl zabit, ale budiž 
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Odlog po zabití Posted: 17:17 27. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Urlraen wrote: Jsem rád, že hlavu Urlraena tak vysoko ocenili, to je víc než za Lacaranta nepletu-li se  Je sice divný, že gnom spřádal své ďábelské plány i po tom co byl zabit, ale budiž  No pokud se nemýlím, v pravidlech je, že si nepomatuješ jednu hodinu, tak si pomatuji dlocela dost, krom té hodiny..... ale to už je ted jedno.
|
|
Top |
|