|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:11 24. Jul 2010 |
|
|
hrusi wrote: Mě trochu chybí pestrobarevnost lokací pokuď jde o zůznorodost potvor. (hlavne v podmetnu tedy) Jde mi o to, že pokuď vlezete do jaké koli lokace (nejsem si jistej jeslti to je tak i nahoře), tak je tam vždycky jen jeden druh NPC třeba jezevec v lese. Ale to, že vedle jezevce by se tam mohla prohánět i laň s jelenem aniž by se navzájem vyvraždili už mi trochu chybí. P.S.: Nebrte to jako nějakou výčitku nebo tak spíš to je jen takovej pofňuk.  Pokial viem tak na povrchu to tak je - su v lokaci jezevci a obcas tam pobehuju lane i jelene.  V podtemnu neviem, ale celkovo bola snaha rozmiestnovat spawn s rozmyslom aby sa vyskytovali NPC realne a nie aby sa navzajom vyvrazdili.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Quin_Fryar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:55 28. Jul 2010 |
|
|
Nebylo by dobré třeba tak jednou za měsíc udělat nějakou soutěž pro výtvory v toolsetu na nějaké téma?
DM a WB by to pak ohodnotili a nejlepší díla by mohli získat nějakou odměnu nebo třeba být přidány do modulu....
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:02 28. Jul 2010 |
|
|
Quin_Fryar wrote: Nebylo by dobré třeba tak jednou za měsíc udělat nějakou soutěž pro výtvory v toolsetu na nějaké téma?
DM a WB by to pak ohodnotili a nejlepší díla by mohli získat nějakou odměnu nebo třeba být přidány do modulu.... Mňo, ono tu pár pokusů bylo. Vzpomínám na módní přehlídku - hráči měli poslat šaty/zbroj vytvořené v toolsetu, předat je do soutěže prostřednictvím jejich postavy jako šičky, následně měla proběhnout IC slavnost s předvedením modelů před porotou skládající se z význačných osobností karathského života, a nakonec měl být vyhlášen vítěz. Jenže událost nepatrně ztratila na významu, když oblečky poslali, tuším, dva lidi? Ale je pravda, že by se mezi postavami mohla uskutečnit například pro změnu literární soutěž ("Zasílejte příspěvky na téma "Ambit je vůl" do 11. 1. 1511 na adresu Isil 1"). Jinak co se týče čistě OOC výtvorů, jako jsou lokace v toolsetu, nikdo za jejich tvorbu samozřejmě nemůže dostat odměnu pro IC postavu. Nicméně je přijímáme a do Thalie začleňujeme velice rádi - svět potřebuje pořád stavět. S pomocí, ač neohodncenou, se obracejte sem nebo tam...npo znáte to, takhle agituju už dva roky. To samé kronikaření, kdyby kohokoliv chytla spisovatelská slina na téma našich reálií.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Quin_Fryar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 04:01 29. Jul 2010 |
|
|
Žorž wrote: Quin_Fryar wrote: Nebylo by dobré třeba tak jednou za měsíc udělat nějakou soutěž pro výtvory v toolsetu na nějaké téma?
DM a WB by to pak ohodnotili a nejlepší díla by mohli získat nějakou odměnu nebo třeba být přidány do modulu.... Mňo, ono tu pár pokusů bylo. Vzpomínám na módní přehlídku - hráči měli poslat šaty/zbroj vytvořené v toolsetu, předat je do soutěže prostřednictvím jejich postavy jako šičky, následně měla proběhnout IC slavnost s předvedením modelů před porotou skládající se z význačných osobností karathského života, a nakonec měl být vyhlášen vítěz. Jenže událost nepatrně ztratila na významu, když oblečky poslali, tuším, dva lidi? Ale je pravda, že by se mezi postavami mohla uskutečnit například pro změnu literární soutěž ("Zasílejte příspěvky na téma "Ambit je vůl" do 11. 1. 1511 na adresu Isil 1"). Jinak co se týče čistě OOC výtvorů, jako jsou lokace v toolsetu, nikdo za jejich tvorbu samozřejmě nemůže dostat odměnu pro IC postavu. Nicméně je přijímáme a do Thalie začleňujeme velice rádi - svět potřebuje pořád stavět. S pomocí, ač neohodncenou, se obracejte sem nebo tam...npo znáte to, takhle agituju už dva roky. To samé kronikaření, kdyby kohokoliv chytla spisovatelská slina na téma našich reálií.  hmm udělat šaty, v toolsetu dělám nějaký pátek a ted si nějak neuvědomuju jak se šaty dělaj  Ale něco lokace s rozhovory nebo tak zvládne vesměs každý, a hráči mají v tomto o hodně větší představivost než zaběhnutí tvůrci. Jenže právě chybí motivace..... a pak také uznání...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:34 29. Jul 2010 |
|
|
Quin_Fryar wrote: Jenže právě chybí motivace..... a pak také uznání... Podle mne na opravdu dobrou lokaci s rozhovorama vhodnou pro Thalii proste nemas. To bys nedal... Ale jako kdyby se ti to naaaahodou povedlo, musel bych uznat, ze ses fakt machr! 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:11 17. Aug 2010 |
|
|
Expím hodně newbie postav (vždy po čase mám chuť založit si nějakou další) a přijde mi, že trochu chybí lokace a npc pro postavy na 4.-8. levelu. Dá se sice expit a projít ty úrovně, ale ten výběr je dost omezený a nutí člověka k tomu, aby víc kolečkoval stále to samé (zatímco později se ten výběr krásně rozšíří, je toho tolik, že téměř nemusím nic chodit dvakrát a tak to je až asi do levelu 18-20 a pak přichází Alw...).
Kdysi ta situace pro levely 4-8 byla trochu lepší, ale omezily to tyto změny (většina těch změn měla smysl a vůbec je nenapadám, jen dohromady to omezilo možnosti pro tenhle rozptyl levelů):
- posílení zlobrů (posunuli se pro jiné levely) - odmazání prvních dvou pater u mravenců (je tam méně potvor = méně expů) - smazání velké části nemrtvých a npc v Karathském hřbitově, kde jsou teď prázdné lokace (asi chyba?) - odmazání harpyjí a nahrazení plivníky, kde tam kde byli plivníci původně jsou upíří netopýři (staré harpyje byly expově fajn, přesně správné CR pro levely 6-8) - výrazné posílení medvědů (částečně nahrazeni pantery, ale medvědi byli tak různě všude možně, panteři jsou jen loviště)
Pomohlo by buď trochu upravit nějakou oblast tak, aby si tam levely 4-8 víc zařádily nebo někam přidat pár npc pro ně. Ať je tam větší výběr.
Možnosti co mne napadají:
- Trochu ztížit divoké psi u Doubkova a dát za ně víc expů (tak CR +1). Jejich šéfa nastavit jako bosse. Stejně tam imho postava dorazí spíš až na levelu 3+, kdy už za ně téměř nic není. Teď by to bylo aspoň pro levely 4-6.
- Vrátit zpět nemrtvé a Zeirovce na Karathský hřbitov.
- Trochu oživit cestu z Karathy směrem k majáku o nějaké ty koboldy, gnoly s vhodným CR nebo o něco jiného podobného.
- určitě vás něco napadne... .o)
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:17 17. Aug 2010 |
|
|
Quote: - posílení zlobrů (posunuli se pro jiné levely) Co jiné lokace v Západním lese? Quote: - odmazání prvních dvou pater u mravenců (je tam méně potvor = méně expů) Neměnil se počet NPC. Quote: - smazání velké části nemrtvých a npc v Karathském hřbitově, kde jsou teď prázdné lokace (asi chyba?) Zřejmě si nějaké DM hrálo a zakázalo v té lokaci spawn. Opravte to prosím. Spíš jsem přemýšlel předělat poušť na vyšší levely. Teď tam stejně nikdo nechodí.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:26 17. Aug 2010 |
|
|
Rejty wrote: Quote: - posílení zlobrů (posunuli se pro jiné levely) Co jiné lokace v Západním lese? Já to ještě pro jistotu znovu prolezu. Ale při přechozích návštěvách mi přišlo, že na levelu 4-8 tam neni moc co zabíjet. Jako ty lokace jsou krásné, hezký pokec s npc a podobně... Ale nepamatuji si, že by tam bylo něco... hmm vlastně tam na mně naběhl upír. Ještě na to mrknu.Quote: - odmazání prvních dvou pater u mravenců (je tam méně potvor = méně expů) Neměnil se počet NPC. Je to úprava trochu staršího data, to je fakt. Ale kdysi byla u mravenců i první dvě "patra" plná mravenců. Prostě hned od vchodu. Teď je začátek prázný. Ale je možné, že počet npc zůstal nezměněn. Nepočítal jsem to. Quote: - smazání velké části nemrtvých a npc v Karathském hřbitově, kde jsou teď prázdné lokace (asi chyba?) Zřejmě si nějaké DM hrálo a zakázalo v té lokaci spawn. Opravte to prosím. Spíš jsem přemýšlel předělat poušť na vyšší levely. Teď tam stejně nikdo nechodí. Už kdysi dávno jsem chtěl dostat do tlapek lokace pouště, že bych tam předělal npc trochu a bylo to v oběhu. Tehdy bylo ale v plánu nějak to kompletně změnit včetně nových lokací. První z nich jsem viděl - krása. Ale asi to bude ještě trvat. Tak nevím, v jakém je to stavu. Každopádně pokud ty lokace pouště dostanu, tak je prozatímně lehce upravím čistě co se potvor týče. Mohlo by to být tak hmmm do týdne snad. Poušť byla vždy má srdcovka. A třeba se ubráním tomu, aby tam všude nebyli asabi.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:12 17. Aug 2010 |
|
|
Rejty wrote: Spíš jsem přemýšlel předělat poušť na vyšší levely. Teď tam stejně nikdo nechodí. Tohle by bylo fajn, ale s tim me napada, zda se taky nejak neplanuje, ze by se mohli i drowove dostat do pouste? Pokad v tom je nejakej RP duvod proc to nejde, kdyz mi ho reknete, oukej, vemu ho. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:14 17. Aug 2010 |
|
|
RP důvod je takovej, že zatím není udělaný spojení z Podtemna do pouště (rozuměj nikdo ho ještě neudělal).
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:21 17. Aug 2010 |
|
|
No v plane je kompletne nova poust - je takmer pred dokoncenim - chyba len par dungeonov (ak su stale naky dobrovolnici na tvorbu tak nech sa mi ozvu). Bude uverejnena spolu s dalsimi novymi lokaciami a ano myslelo sa aj na drowov. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:20 08. Sep 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Docela by se mi líbilo, kdyby se do nějakých novinek zapisovaly změny v reáliích. Ted třeba byla aktualizována Karathská šlechta pokud se nemílím a ím to jen z doslechu a nikde jinde o tom není zmínka. A zrovna někdy ty reálie jsou potřeba aby jiní hráči věděli co se děje. Aby pak nevznikla situace, že se DM převtělí do nějakého Župana a hráči se budou smát  , protože to třeba nepochopí. Díky, snad je jasné co tímhle textem myslím.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:46 08. Sep 2010 |
|
|
Taky musíš všechno vykecat... komu by se nelíbil DM župan? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:46 16. Sep 2010 |
|
|
Ve hře schází po aktivace duše status i zaplnění postavy. Status žízně a hladu funguje dobře, ale kam se všechna ta cibule, piva a vepřové narvou? Je potřeba udělat procento potřeby! Například, pokud bude procento nad 80%, postavička začně postupně prdět a dělat přešlapující animace. Pokud přesáhne 90% bude se pod postavičkou zobrazovat loužičky či jiné itemy. Při 100% nechám na fantazii WB. Tedy, dodělat funkci vyprázdění a nové prostory v hospodách! Každý musí, ať jsi hrdina nebo ne.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:14 16. Sep 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Tak tento systém na Thalii samozřejmně naprogramovaný je, ale při testování se objevili nějaké problémy, které nebyl čas dosud odladit a tak tento systém není aktivní. Ale jako jestli ti to MOC chybí...já ti ten systém na postavě zapnu...
*táhle zavije a pak jde pro Tao Kana zajistit kde se postavě zapíná na DM hůlce "zácpa"*
//pozn.: Pokud postava se zapnutou zácpou nenajde do cca OOC 1 hodiny lék, postava pukne a dostává automaticky permku.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|