Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 19:25 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 302 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next

Dorazíte na letní sraz?
Ano 48%  48%  [ 30 ]
Ne 32%  32%  [ 20 ]
Nevím 19%  19%  [ 12 ]
Total votes : 62
Author Message
 Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010
PostPosted: 11:20 02. Aug 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

...stále chraptím...
...konečně jsem vystřízlivěl...
Fotky jsou parádní, na jedné jsem zachycen s tamburínou na hlavě, s baterkou v puse třískajíc komusi do kytary (opakuji-neumím hrát na kytaru)
Děkuji všem zůčastněným, výborně jsem se bavil, miniLARP byl sice trošku naspeedovaný, já osobně jsem nestíhal, ale dle odezvy si každý našel něco vtipného pro sebe.
Chybí mi fotka Theogila svázaného do kozelce marně se dovolávajícího pozornosti u voleb.
Doufám že KAP-KAP všechny řádně pobavil...
Už s Nomiskem plánujeme další ročník, zejména na speciální přání BERSE připravíme kolektivní úchylné hry.
Děkuji Nomiskovi a Ali za přívoz i odvoz, neboť jsme po cestě zpět stihli: kostel, muzeum, hrad, zámek, kolotoče, rybník a oběd.
Spal jsem doteď, přehodil si směnu na odpolední a jdu vstřebávat epické zážitky spánkem.
Už se těším na další podobné akcičky i na to až potkám ostatní lidičky se kterými se ve hře tak úchylně bavím :-D
SRAZU ZDAR!!!

Reply with quote  

PostPosted: 12:44 02. Aug 2010 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Kato, pěkný report! Nečekal jsem ho tak rychle... :mrgreen:

Škoda, že to vždy tak rychle uteče.

Reply with quote  

PostPosted: 14:02 02. Aug 2010 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ještě přidávám výsledky soutěží...

Rytířský turnaj:

1. místo - KaTo
2. místo - Bahňák
3. - 4. místo - Rejty + Rudi

RP quest:

- Starostkou znovupostaveného Ivory se stala tulačka Alice.

Všeobecný test:

- 1. místo - Krata + Luelle + Žorž (30 bodů z 32)
- 2. místo - Jonny + Rudi (27 bodů z 32)
- 3. místo - Groll + Olga (26 bodů)

Thalijský test:

- 1. místo - Artorius (22 bodů z 24)
- 2. místo - Pepa48 (21 bodů z 24)
- 3. místo - Sorrow + Lenulasek (20 bodů z 24)

PS:

- BAN tentokrát nedostává nikdo, jelikož všichni zúčastnění dosáhli v thalijském testu více jak 10 bodů.

Reply with quote  

PostPosted: 14:19 02. Aug 2010 
Urozený
 Profile

Bahnak wrote:
Chybí mi fotka Theogila svázaného do kozelce marně se dovolávajícího pozornosti u voleb.

Co já?
Já tam nebyl.
Já kopal základy, hnul si zádama, jsem nas.anej a smutnej, že jsem to zase pro.ebal.
Chjo. :cry:

P.S. pište, pište, pište, fotkujte, fotkujte, fotkujte, filmujte, filmujte, filmujte ... ať mám na co koukat a slintat

Reply with quote  

PostPosted: 14:24 02. Aug 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Theogil I wrote:
Bahnak wrote:

Co já?
Já tam nebyl.
Já kopal základy, hnul si zádama, jsem nas.anej a smutnej, že jsem to zase pro.ebal.
Chjo. :cry:

P.S. pište, pište, pište, fotkujte, fotkujte, fotkujte, filmujte, filmujte, filmujte ... ať mám na co koukat a slintat

Právě! Škodato, žes tam nebyl, pročež musel Bahňák nahradit tebe, a hrál postavu Theogila, pročež jej svázali do kozelce rudými šátky, pročež na jeho rozvázání se všichni ivorští vymňoukli. :)

Jinak díky KaTovi za pěkný spis a doufám, že bude ještě od účastníků doplněn dokumentací nočního kořistění stožárů, buzení bučících stád a válení balíků sena.

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

Reply with quote  

PostPosted: 14:32 02. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Podívej se o stránku zpátky :D

Reply with quote  

PostPosted: 14:43 02. Aug 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Sobik wrote:
Podívej se o stránku zpátky :D

Joj, to je vlastně pravda. Sledoval jsem i přísun tvých dojmů na Facebooku. Takže i za tuto trpasličí reflexi děkuji.

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

Reply with quote  

PostPosted: 15:07 02. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Mimochodem vzkaz tomu, kdo chtěl ten kus Xi'Anina tesáku - Je to rukojeť, jestli sem řikal záštitu, tak sem si to splet s Vlnou, k tý mám záštitu dvakrát. Každopádně dávám do Karathy na nástěnku leták, aby to bylo i košer erpé. :D

Reply with quote  

PostPosted: 16:57 02. Aug 2010 
Velmistr
 Profile

V.I.P.R.A.V.A
Velmi - Intenzivně - Promyšlená - Rp - Akce - Vašich - Antihrdinů

Hospůdka u Krkovičky hostí již jen nejvytrvalejší jedince. Ale i ti nakonec podlehnou únavě a rozhodnou se odebrat se směrem k tábořišti.
Sledujeme naše hrdiny.
Krata – mladý muž s pivem v ruce, který měl celý večer poněkud smůlu na hody a padala mu jednička – jak si povede na výpravě? chytře pasoval sám sebe do pozice DM…
Sobík – trpaslíček, které mu ještě ani neraší knír, ale už překvapuje svět svou králičí odvahou! Dokáže na výpravě, že je hoden epického levelu?
Artorius – paladin, který družinu povzbuzoval svou statečností. Zaslouží si své místo na slunci?
Luelle - DM adeptka, která pomáhala družině převtělováním do povolání, které usnadňují družině postup. Obstojí?

Družina se vydala na výpravu zpáteční cestou a překvapivě i bez rad hraničáře hned trefila správnou stezku. Několik metrů za cedulí označující konec vesničky s názvem Konstantinovy Lázně, spatřili naši hrdinové seno…. a to ne ledajaké seno – napěchované do tvarů rolády. Trpaslíka okamžitě přepadl hlad a chtěl si seno odkutálet domů a paladin, vždy ochoten pomoci bližnímu v nouzi, se okamžitě chopil díla a skutečně spolu kutáleli seno několik metrů (viz dokumentace v Dm deníku Kraty).
Ale únava statečné dostihla a tento item se jim nepodařilo získat. Trpaslíkovi byla ztráta artefaktového sena líto a tak se rozhodl za každou cenu něco získat. Prastarý památníček měl bohužel DM ochranu, ale nakonec nás statečný králičí trpaslík získal starý rozcestník. Z DM návrhu, že by bylo zajímavé přivézt živou krávu bohužel sešlo, protože ani jeden z našich hrdinů neměl dostatek bodů v Animal empathy.
Ale hrdinný trpaslík neotálel a splnil Q od Adeptky - s válečným výkřikem se se značkou v ruce vrhl vstříc jisté smrti v boji s dalším balíkem sena (dokumentace viz DM deník Krata).
Naši hrdinové skutečně na stádo krav narazili a, co čert – tedy tiefling nechtěl – vzbudili jej. Zvířata působila poněkud podrážděna a paladin jen potvrdil skutečnost, že není hraničářem, když se rozzuřenou krávou snažil uklidnit laškovným „čičííííí“ ale sudokopytník neposlechl slov vyvoleného a jal se boostit – naši hrdinové vzali nohy na ramena a zneužili přechod (z důvěrných zdrojů víme, že DM Krata se nechal slyšet, že jej nezneužil poprvé….“
Další cesta již byla poklidná až do chvíle, kdy naši hrdinové narazili na posed. Zde bohužel paladin podlehl zlomyslnosti a ustrašenému trpaslíkovi třásl s žebříkem , a proto byli DM nuceni snížit mu přesvědčení….
Ale nakonec vše dobře dopadl… Naši hrdinové Q splnili, dokonce přinesli do tábora onen rozcestník, kterým podepřeli zástavu ivorské domobrany a tím jí pozvedli do výšin!

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 18:39 02. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Hurá, tak jsem taky doma. Díky moc za skvělej sraz. Z prvu jsem z toho byl trochu skeptický, ale na konec musím poděkovat za epické dobrodružství Nomisovi, Bahňákovi a samozřejmě naší nejmilejší a nejváženější starostce Alici! Následně díky krčmářovi, bývalému starostovi a organizátorovi Rejtymu za fajn pokec, stejně tak jako Soroviwi. Dík i Photerovi, že se po těch letech ukázal. Pořád si mazák dědku :mrgreen: . Jediné co musím Rejtymu vytknout je, že sraz byl v jedné věci naplánovaný špatně. A to, že byl sakra krátký. Nestačil jsem se pořádně rozkoukat a najednou jsem stál uprostřed louky a všichni byli pryč. Kecám, photer tam vlastně byl se mnou a popíjeli jsme iontový dryák. Přemýšlím zda sepsat naše dobrodružství od počátku do samého konce, ale asi to neudělám. Některé věci se vymikají zdravému rozumu. Rozhodně se těším na další podobnou akci. A hlavně na Nomise s Bahnákem. Mám absták po dřevárně, šašci. :wink:

eDIT: Sakryš, já hlava děravá bych zapoměl na Žorže, se kterým se mi tak fajnově hrálo. A taky díky všem ostatním za dokreslení srazové atmosféry. :P

Reply with quote  

PostPosted: 19:15 02. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

sghanim svou ksiltovku kterou sem tam nechal .... :) kdo ji ma modra nike :)

Reply with quote  

PostPosted: 19:41 02. Aug 2010 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

efu_redo wrote:
...

Tak příště to můžeme prodloužit a začít už od středy. Jde o to, jestli by někdo přijel... Já to letos plánoval, ale mohl jsem až v pátek. :(

Reply with quote  

PostPosted: 19:49 02. Aug 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

efu_redo wrote:
A hlavně na Nomise s Bahnákem. Mám absták po dřevárně, šašci. :wink:

No, absťák nevyléčíme brzy, snad znovu příští rok.
Pro ty kdo by to nemohli vydržet: dřevěné bitvy a LARPy jedou v kuse celý rok, není problém se kamkoliv podívat a cokoliv zkusit, nebývá to vůbec drahý koníček a vždy se tam dá seznámit se zajímavými lidmi.
Pro ty které by to zajímalo tak kalendář offic. akcí zde:
http://www.larp.cz/kalendar
Osobně už moc nikam nejezdím, není čas, ale pokud někdo čas má tak doporučuji. Zvláště LARPy kde si můžete vychutnat hraní rolí naživo je úžasná věc.

Reply with quote  

PostPosted: 22:13 02. Aug 2010 
Bůh
 Profile

Rejty wrote:
efu_redo wrote:
...

Tak příště to můžeme prodloužit a začít už od středy. Jde o to, jestli by někdo přijel... Já to letos plánoval, ale mohl jsem až v pátek. :(

Kdyby se to reklo dost dopredu tak treba by lidi si ten cas udelali a dorazili.
Ja osobne bych proti urcite nebyl.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 22:17 02. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Z me byl problem s praci no dohodnout si dovolenou musleo by to byl aspon tyden abych si ji mohl vzit ted mam dvanacky tak by to byl o to mensi problem

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 302 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]