|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
EXITUS999
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:44 28. Jul 2010 |
|
|
Firefox_ wrote: Díky igorovi za návod Taky se přidávám s díky 
_________________ ======================================================================= Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte  =======================================================================
|
|
| Top |
|
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:45 28. Jul 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
EXITUS999 wrote: Firefox_ wrote: Díky igorovi za návod Taky se přidávám s díky  Díky moc Igore, hned zítra vyzkouším a reportnu funkčnost 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
| Top |
|
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:52 28. Jul 2010 |
|
|
Díky Josefínce za příjemný večer  ... na slovo "překvapit" se už nikdy nebudu dívat tak jako dřív! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Last edited by Miell on 00:04 29. Jul 2010, edited 1 time in total.
|
|
| Top |
|
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:54 28. Jul 2010 |
|
|
taky děkuju  a doufám, že se Far z toho vychrchlá  doufám, že jsem tě náležitě překvapila  :D
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
| Top |
|
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:45 29. Jul 2010 |
|
|
Trochu se spožděním, ale dík za hru Lashekovi v jeho náramně příjemném hotelu. Ty masáže mě budou chybět :'( . Doufám, že mě brzy vysvobodíš ze spárů těch amazónek, co si pro mě přišli. Kdyby šlo jen o amazonky, ale ten chlapík co si říká charlie na mě celou dobu divně koukal. Což o to, ale on byl nahý. *zděšený výraz* Díky všem z účastněným a DM. Zjednodušeně. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
| Top |
|
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:35 31. Jul 2010 |
|
|
Děkuji Joance za včerejší hru  Docela mi napravila špatnej den. Ani jsem nevnímal čas.
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
| Top |
|
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:04 02. Aug 2010 |
|
|
já děkuji Desmondovi za pěkné přivítání - pomalu už tradičně - filozoficko - poetické 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
| Top |
|
|
Desmond
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:34 02. Aug 2010 |
|
|
Luelle wrote: já děkuji Desmondovi za pěkné přivítání - pomalu už tradičně - filozoficko - poetické  Neni za co, bylo to moc fajn. Takze napodobne  . Chce se mi jeste zminit ten dort, ale na tyden si davam distanc od metafor. 
|
|
| Top |
|
|
zuuzza
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:04 02. Aug 2010 |
|
|
Jkerry wrote: Děkuji Joance za včerejší hru  Docela mi napravila špatnej den. Ani jsem nevnímal čas. Taky diky, ta noc nejak pri tom utekla  krušná jsou rána hráčova...
_________________ Joana Adamsova
|
|
| Top |
|
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:33 03. Aug 2010 |
|
|
Děkuji Lashkovi za ochotné řešení ztrát po pádu serveru a najití mého koníka 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
| Top |
|
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:46 03. Aug 2010 |
|
|
Diky za vypravu Zarion, Harmonii, Hiwi a Chareovi. Mozna to bylo zdlouhavejsi, ale mne se proste libi, kdyz je nekde duvod jet takticky a spolupracovat. A tady to bylo pekne. Sice to spadlo, ale tak co uz. Priste se zadari. Diky Lashekovi, za pomoc po padu. Bez nej by to byl mnohem trpci konec. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
| Top |
|
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:52 03. Aug 2010 |
|
|
|
mé díky nechť patří ztrátám a nálezům v podobě LASHEKa. Za počin vracení craft itemů o půl jedné ráno nechť je ti udělen titul "frajera roku" a nebo tě alespoň na nějakém srazu obdaruji červeným bludišťákem... Děkuji moc!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
| Top |
|
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:10 03. Aug 2010 |
|
 |
| DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
Diky Hiwi a Aurielovi za odborný doprovod do hrobky Lamberta prvního  Konečně je skóre Zarion vs. Lambert 1:1  Díky okřídlené pětce  za výpravu na asabi, bavilo mě to až na ten pád serveru těsně před bosem, to zamrzí.. Velké díky Lashekovi za pomoc 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
| Top |
|
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:47 04. Aug 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4710 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
díky moc tý naší elfský partičce prostě dobře kobře jen tak dál 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
| Top |
|
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:03 04. Aug 2010 |
|
|
Taky dík  Už nás je celkem dost, za chvilku už nebudem partička, ale dokonce parta 
|
|
| Top |
|