Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 17:52 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní
PostPosted: 20:21 03. Aug 2010 
Poutník
 Profile

Ne seděl sem v dílně, nebo v hospodě. NWN v okně a dělal sem něco jiněho například ve wordu nebo sem si četl na foru. Sem tam sem klikl do hry. A co? Nikdy sem žadnou interakci nepromeškal.
Ono tech expů stejně je tak maličko, že sem toho počase nechal. Akorat mi to žralo výkon.

To že se na thalii nudim, neni moje vina, ale vaše. Musíte si mě víc všímat :twisted:

PostPosted: 20:25 03. Aug 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Pajule wrote:
Sorrow wrote:
Dříve tu žádný přísun časovek nebyl a taky to šlo, pač jsme si tu chtěli hrát
a ne tu hru vyhrát...
Toť vsjo.

Sorrow

*podepisuje se* taky souhlasim,i když vůbec nevim o čem je řeč,šlo to i bez nich a bylo to parádní..ale taky se nikdo nehonil za expama no :|
*zvedne ruku* Věcná, pane učiteli, věcná!! A to jako bude Wipe postav? Případně delevel všech stávajících postav? Nebo jako jak si to představujete?
"Všiml" jsem si, že na časovkách tu "vyrostlo" poměrně dost Hi-lvlů, které, pokud byste časovky sebrali..už nikdo nedožene = už nikdo kromě nich nedá lepší dungy, CvC apod. Ale zase holt bude živěji v Prahvozdu :roll: .

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

PostPosted: 20:28 03. Aug 2010 
Bůh
 Profile

chacha bude se dřepět na zadku..ale tak já nevim nikdy sem lvl neřešila,až ted sem se nakazila a zkazila,ale nemůžou se hráči nutit no od toho je thalije tak krásně výmečná

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 21:16 03. Aug 2010 
Měšťan
 Profile

Dekuji Daanrimu za odpoved.Jsem rad, ze otazka Banu a duvodu ,proc k nim doslo, zustala otevrena..ted jen nezbyva nic nez jen cekat a doufat , ze konecny verdikt bude aspon castecne ku spokojenosti vsech (postizenych, Teamu,ale i hracu, co tuto kauzu sleduji a veri v rozumne vyreseni)

PostPosted: 21:50 03. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Miking wrote:
Ne seděl sem v dílně, nebo v hospodě. NWN v okně a dělal sem něco jiněho například ve wordu nebo sem si četl na foru. Sem tam sem klikl do hry. A co? Nikdy sem žadnou interakci nepromeškal.
Ono tech expů stejně je tak maličko, že sem toho počase nechal. Akorat mi to žralo výkon.

To že se na thalii nudim, neni moje vina, ale vaše. Musíte si mě víc všímat :twisted:

neni problem,staci kdyz vyjdes mimo mesto :twisted: :twisted: :twisted:

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

PostPosted: 01:10 04. Aug 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

G14 wrote:
Miking wrote:
...Musíte si mě víc všímat :twisted:

neni problem,staci kdyz vyjdes mimo mesto :twisted: :twisted: :twisted:
..nejlépe v noci! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

PostPosted: 08:00 05. Aug 2010 
Poutník
 Profile

Nechápu proč jim děkuješ za to že nic nevyřešili a kašlou na to. To je jako bych ja děkoval politikum jak se mame dobře a jak nam krásně roste dluh v zemi. Ať si ten server nechají, ale ať nešpiní nicky tím, že napíšou něco, co se nestalo.

Je třeba si uvědomit, že nevinní hráči, tu už pár týdnu, nemůžou hrát. Tady už by se mělo snad uvažovat i o nějakým odškodným at už v podobě expů, penez, či unikátní věci.

Řešení je přitom jednoduchy jak facka.

1.Mám důkazy, ban platí. (Nikomu je nemusí ukazovat.)

2. Dukazy nemám, ale nechci tyto hrače na servru. Změním výrok trestu na něco typu, tito hrači hráli pro server nevhodnou hru a tím štvali nas Dmka a ostatní hráče.

3. Nic z toho a napišu že se stala chyba, že bude vylepšen system odhalovani podvodu a z dotyčnýma jednám soukromě o odškodnym.

Mám pocit, že se teď jedna o bodu dva, protože body 1a3 sou jasny jak facka.
Apeluju na to aby postižení dostaly vysvětlení nejpozději v tuto sobotu ráno, aby případně nepřišli o další výkend hraní.

Muj pravděpodobnej scenař jak došlo k banu:
Ty hele mě se zdálo že tamte hrač používá makra. Jenom tak stojí a blbě čumí. Jasny kamo, dame mu ban a hotovka. Ty hej lidi na foru řvou co budem dělat? Hej nevím, zatím nic. Tak co řvou furt? Jo furt. Sakra, hele myslíte že fakt měl makra, viděl ho ještě nekdo? Hej nevím.
A fakt teda makroval? No to taky nevím jen tak stal furt. CO ted? Nevím ty jo kdybych uznal veřejně tvoji chybu, musel bych tě vykopnout z DM týmu. Hej to ne sem kamoš. Jasny neboj. Hej odpoledne se sejdem a proberem to. OK. Zdar tak co mařka? Ale dobry a jak ty dame kulec ne? ......

PostPosted: 08:11 05. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Řeknu ti to jasne a zretelně tito lidi to dělaji zadarmo jsou to jen lidi mohouse zmilit ale když řeknou ze to nechtěj řešit tak to řešit nebudou mužeš se začit snažit pomoc jim to vyřešit sam dělat DM schvalně jak ti to pude a jaky ti to bude až zjistiš že to je mraky prace zadna zabava(obcas teda) a že nemaš čas vubec na nic a stale resis takovy lidi jako ty :) řekl bych že tito lidi maj dost rozumu a vydrže na to aby to udrželi protože jako bez nas se nehejbe tento svět bez nich se nehybeme mi :) a pokud si neco z toho nepochopil chtělo by to trochu nad tim popremejslet a přijdeš na to... jo a ty na neco apeluješ? pravo na to maš ale určitě t oasi ostatni zajimat nebude sami maji dost prace řeklo se tohle a tak to bude jako u ostatnich pripadu nikdy se nejede na to co chceš ty DM jsou našimy nadrřizewnymi a nad DM už je jen rejty jara a dengrass tim to hasne když to je rozhodnuto nema cenu se o tom bavit

PostPosted: 08:18 05. Aug 2010 
Měšťan
 Profile

sendys wrote:
Řeknu ti to jasne a zretelně tito lidi to dělaji zadarmo jsou to jen lidi mohouse zmilit ale když řeknou ze to nechtěj řešit tak to řešit nebudou mužeš se začit snažit pomoc jim to vyřešit sam dělat DM schvalně jak ti to pude a jaky ti to bude až zjistiš že to je mraky prace zadna zabava(obcas teda) a že nemaš čas vubec na nic a stale resis takovy lidi jako ty :) řekl bych že tito lidi maj dost rozumu a vydrže na to aby to udrželi protože jako bez nas se nehejbe tento svět bez nich se nehybeme mi :) a pokud si neco z toho nepochopil chtělo by to trochu nad tim popremejslet a přijdeš na to... jo a ty na neco apeluješ? pravo na to maš ale určitě t oasi ostatni zajimat nebude sami maji dost prace řeklo se tohle a tak to bude jako u ostatnich pripadu nikdy se nejede na to co chceš ty DM jsou našimy nadrřizewnymi a nad DM už je jen rejty jara a dengrass tim to hasne když to je rozhodnuto nema cenu se o tom bavit

Nebudu komentovat prispevek nahore (ja take dekuji DM, ze to stale resi), ale Sendyku zkus se nachvilku vzit do tech co ban dostali. A na tvou odpoved "me by se to nestalo ja pravidla neporusuji, tak ceho bych se bal" Ti odpovim... ano ja si myslel to stejne, nez jsem ten BAN dostal.

PostPosted: 09:14 05. Aug 2010 
Ďábel
 Profile

*představuje si jaké jiné věty by psal Sendys, kdyby dostal trest nebo ban za něco*
škoda že někteří postrádají dávku empatie a DM také.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

PostPosted: 09:33 05. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Istave kdybych dostal ban tak byhc ho dostal proste bych se stim smiril mozbna bych napsal neco :) ale pokud by to DM neschvalili dal byhc tto nerozebiral :) nemyslim si ze ban nemuzu dostat prave na opak za sve chiovani ho dostat muzu docela rcyhle a sem si toho vedom :) ale u tebe jsme si nemyslel ze bys neco mel storpo :) i kdyz nevidel jsem te co deals z a tu new postacu ale za rithien nikdy:)

PostPosted: 09:47 05. Aug 2010 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Miking wrote:
...

Ty si mě fakt pobavil :D
Neřikaj ti "všechno vim, všechno znam, všude sem byl 2x a od všeho mam klíče"? Ty máš přístup na DM fórum nebo jak víš, že se na to kašle? Pokud umíš číst, tak si tu přečti, že se to pořád řeší. A ano, opravdu se to řeší.

Máš pravdu, všechno je jednoduchý jak facka ;) Přimluvim se, aby ti bylo poskytnut post hlavního DM 8)

PostPosted: 09:50 05. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

to vis igore oni si myslej ze vsechno je jednoduchy .... :) a ze udelame lusk a ono tu bude an ebo ze se kvuli nim posereme:)(sprominutimk za sprostarnu)

PostPosted: 09:53 05. Aug 2010 
Měšťan
 Profile

To:Miking
Dekuji za to, ze se stale o tom jedna, jiste sis vsim, ze Dengresse zde X prispevku nazpet napsal, ze to je hotova vec.Dle meho nejde jen o ty 4 zabanovane hrace, ale take o priciny, proc se to stalo, metodu jak to bylo posuzovano a princip jak to bylo oznameno bez jakekoliv moznosti obhajoby.

Myslim, ze team ted nejedna jen o vas ctyrech, ale take o tom jakym zpusobem(metodou) budou do budoucna takoveto pripady odhalovany a trestany, co s casto AFKujicimi hraci atd.-proste o vecech, ktere se mohou tykat nas vsech a ne jen momentalne Vas ctyrech.

PostPosted: 10:01 05. Aug 2010 
Šlechtic
 Profile

Miking wrote:
Nechápu proč jim děkuješ za to že nic nevyřešili a kašlou na to. To je jako bych ja děkoval politikum jak se mame dobře a jak nam krásně roste dluh v zemi. Ať si ten server nechají, ale ať nešpiní nicky tím, že napíšou něco, co se nestalo.

Je třeba si uvědomit, že nevinní hráči, tu už pár týdnu, nemůžou hrát. Tady už by se mělo snad uvažovat i o nějakým odškodným at už v podobě expů, penez, či unikátní věci.

Řešení je přitom jednoduchy jak facka.

1.Mám důkazy, ban platí. (Nikomu je nemusí ukazovat.)

2. Dukazy nemám, ale nechci tyto hrače na servru. Změním výrok trestu na něco typu, tito hrači hráli pro server nevhodnou hru a tím štvali nas Dmka a ostatní hráče.

3. Nic z toho a napišu že se stala chyba, že bude vylepšen system odhalovani podvodu a z dotyčnýma jednám soukromě o odškodnym.

Mám pocit, že se teď jedna o bodu dva, protože body 1a3 sou jasny jak facka.
Apeluju na to aby postižení dostaly vysvětlení nejpozději v tuto sobotu ráno, aby případně nepřišli o další výkend hraní.

Muj pravděpodobnej scenař jak došlo k banu:
Ty hele mě se zdálo že tamte hrač používá makra. Jenom tak stojí a blbě čumí. Jasny kamo, dame mu ban a hotovka. Ty hej lidi na foru řvou co budem dělat? Hej nevím, zatím nic. Tak co řvou furt? Jo furt. Sakra, hele myslíte že fakt měl makra, viděl ho ještě nekdo? Hej nevím.
A fakt teda makroval? No to taky nevím jen tak stal furt. CO ted? Nevím ty jo kdybych uznal veřejně tvoji chybu, musel bych tě vykopnout z DM týmu. Hej to ne sem kamoš. Jasny neboj. Hej odpoledne se sejdem a proberem to. OK. Zdar tak co mařka? Ale dobry a jak ty dame kulec ne? ......

Není to tak dávno, co jsem se pustil do DG za nevhodné vystupování na fóru a tohle je z naprosto stejného soudku.

Z jakého titulu si dovoluješ něco požadovat, někoho osočovat, kdo ti dal právo na někoho plivat a hloupými konstrukcemi ho špinit?

Co je to za hulvátské chování? Jasně bylo řečeno, že je to v jednání, v jednání to bude do té doby než se realizační team Thalie dohodne na výsledku. Výsledek jednání může trvat a to z toho důvodu, že někteří mají dovolené, mohou být mimo PC a co více třeba i mimo republiku, takže je tedy nutno posečkat.

Sohlasím s tím, že to má být došetřeno, rozkryto a objasněno. Je mi velmi líto "postižených" za to že již delší dobu neví na čem jsou. Na druhou stranu naprosto bezdůvodný jejich trest dle mého také není a to již z morálního hlediska. Je nutné si uvědomit, že takto pojatá hra může vést až ke zrušení timeexp. systému a to bude teprve rachot co?

Psát o reparacích je směšné, to jako amorálním lidem, kteří se obohacují na úkor nedokonalého systému budeme s omluvou ještě dávat odškodnění? K smíchu. Už to psal LDamian, na teamu je teď nelehké rozhodnutí a podle všech ukazatelu bude jakákoli volba špatná, teď je důležité vybrat tu nejlepší špatnou a zamezit tomu aby se to muselo řešit někdy v budoucnu znovu. Tj. zakázat afk. na servru.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]