|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: osudový výběr Posted: 22:21 09. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Tak nevím, hrál jsem monka, ten byl nejvíce oslaben po změnách..hrál jsem sorcku, která procházela s rakšou Prahvozd, no co se nestane? Nejde ovládnout a zvedli ji SR. Přitom ji ovládali mágové dávno přede mnou. To je ale náhod.Nebo..náhody nejsou? Kdo ví  skoro se bojím zahrát si něco jiného, beztak bardům zruší song 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 22:31 09. Aug 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
jezis beres si to sam na sebe??? dala se ji imka pac se zneuzivalo bugu z utociste a kazdej mag si chodil prahvozd s ni
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 22:32 09. Aug 2010 |
|
|
pojď hrát dolů otroka, hladomornu a biče pry drowum nikdo v dohledne době brát nebude 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 22:48 09. Aug 2010 |
|
|
sendys wrote: jezis beres si to sam na sebe??? dala se ji imka pac se zneuzivalo bugu z utociste a kazdej mag si chodil prahvozd s ni Nebyl to bug. Funguje to tak i v singlu a tým Thalie to kouzla nijak neupravoval
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 22:50 09. Aug 2010 |
|
|
Firefox_ wrote: sendys wrote: jezis beres si to sam na sebe??? dala se ji imka pac se zneuzivalo bugu z utociste a kazdej mag si chodil prahvozd s ni Nebyl o bug. Funguje to tak i v singlu a tým Thalie to kouzla nijak neupravoval nehlede na to, ze to kouzlo se da seslat na takovou vzdalenost, ze te stejne ta raksa neohrozi. btw.: zpomalte s tema upravama. Treba cernej mec katastrof je taky upravenej. Co pride dal? planujete opravit kouzla ve flaskach? pokud vim tak nektere jsou primo bestialni. K cemu pak bude prskavka? Si mam zalozit WM alchymistu?
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 22:56 09. Aug 2010 |
|
|
JE TO BUG !!! nebo ti prijde normalni aby utocne kouzlo te nevyhazovalo z gs ci invisu? Odkdy utocna kouzla nevyhazuji z techto dovu? Takze to nenormalni je a tudit je to bug. Jsem rad ze vam to zatrhli, to co se zdalo jednoduche uz jednoduche neni ze? Dobre vam tak. Fakt jsem rad ze se to na srazu vyresilo a takhle se vam to alespon omezilo. Btw. Ano hrjau taky mága, kdyby nekdo mel narazky 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 22:57 09. Aug 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: JE TO BUG !!! nebo ti prijde normalni aby utocne kouzlo te nevyhazovalo z gs ci invisu? Odkdy utocna kouzla nevyhazuji z techto dovu? Takze to nenormalni je a tudit je to bug. Jsem rad ze vam to zatrhli, to co se zdalo jednoduche uz jednoduche neni ze? Dobre vam tak. Fakt jsem rad ze se to na srazu vyresilo a takhle se vam to alespon omezilo. Btw. Ano hrjau taky mága, kdyby nekdo mel narazky  Nenormální = bug?! Zkus to kouzlo zakouzit z invisu nebo z GS v singlu a zjistíš, že funguje jak má.
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 23:01 09. Aug 2010 |
|
|
rozhodne rakshu nikdo neupravoval kuli bugu GS, protoze na Thalii mas dalsich X potvor na ktere to spolehlive funguje.
edit: uz ani nemuzu sesilat GS na jiz zakouzlene GS pro pocit ze nejsem buger a nezneuzim to, protoze to pak buguje jeste vic. Jak jsem se dneska presvedcil a malem za to zaplatil zivotem. Takze co ted pri ovladnuti? S inviskou tam nemuzu, protoze kdyz neovladnu, GS zbuguje s inviskou. GS s GSkem, tak jedine bez niceho.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Last edited by tao kan on 23:04 09. Aug 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 23:02 09. Aug 2010 |
|
|
Kde beres jisottu ze takhle fungovat ma? Kde beres jistotu ze uz v singlu to neni chyba? Kde beres tu jistotu? Ja vim, sebrali ti hracku a ted si nic davat nebudes. Je to hold osud. Ale povim ti jedno, jsem 22.lvl a jeste jsem nepotreboval chodit do prahvozdu, jeste jsem nepotreboval ovladat rakshy ... Proste takhle to uz nepujde, hledejte jine moznosti, smudlove 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 23:02 09. Aug 2010 |
|
|
tao kan wrote: ... bugu GS... jakému zas bugu?
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 23:06 09. Aug 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Kde beres jisottu ze takhle fungovat ma? Kde beres jistotu ze uz v singlu to neni chyba? Kde beres tu jistotu? Jistotu beru třeba tam, že vyšlo už tolik patchů a nic. A kde ji bereš ty prosímtě? -darkvision- wrote: Ja vim, sebrali ti hracku a ted si nic davat nebudes. Je to hold osud. Ale povim ti jedno, jsem 22.lvl a jeste jsem nepotreboval chodit do prahvozdu, jeste jsem nepotreboval ovladat rakshy ... Proste takhle to uz nepujde, hledejte jine moznosti, smudlove  Nevím co stím má společného tvůj level a jak expíš?
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 23:08 09. Aug 2010 |
|
|
Firefox_ wrote: tao kan wrote: ... bugu GS... jakému zas bugu? GS kdyz jsi v GS zakouzlis utocnou akci, GS ti zmizne ovladnuti je utocna akce(stejne jako ovladni nemrtveho), tedy ma ti to zrusit GS, ale nezrusi, tedy = bug Kurna a nerikejte ze to bug neni, protoze to bug je
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 23:25 09. Aug 2010 |
|
|
Kde beru jistotu? Na to ti odpovedel Tanur. To s tim expenim bylo jen tak mimo, reakce na to ze ti sebrali hracku a nebudes si ted davat prahvozd 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Assault
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 00:19 10. Aug 2010 |
|
|
Firefox_ wrote: Zkus to kouzlo zakouzit z invisu nebo z GS v singlu a zjistíš, že funguje jak má. Sorry, ale že v singlu jsou třeba zbraně +12 a itemy se skillama +30, tak ty bys na Thalii třeba nechtěl? Imho tenhle svět je nastavenej, aby se tu muselo aspoň trochu přemejšlet a ne jen dát jeden spell a vybít celej prahvozd... Podle mě je tahle úprava naprosto správná a beru jí všema deseti 
_________________ Qoik a Frssk - koboldí komando
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 02:54 10. Aug 2010 |
|
|
černý vlk wrote: Tak nevím, hrál jsem monka, ten byl nejvíce oslaben po změnách..hrál jsem sorcku, která procházela s rakšou Prahvozd, no co se nestane? Nejde ovládnout a zvedli ji SR. Přitom ji ovládali mágové dávno přede mnou. To je ale náhod.Nebo..náhody nejsou? Kdo ví  skoro se bojím zahrát si něco jiného, beztak bardům zruší song  Běž hrát WOW či LA. Zde je nabídka hry, kterou hraješ zadarmo. WB a DM se tu snaží vytvořit ve volném čase zábavu pro ostatní a jedním z jejich počinu byla změna mechaniky. Nemůžeš s tím vůbec nic dělat, pokud budeš pokračovat tímto stylem. Příště doporučuji příspěvek, kde navrhneš řešení problému a podložíš ho fakty. Možná se setká s uznáním a bude veden dialog. Tyto výroky na fóru jsou pouze demoralizující a vyvolávají flame, který dále vede ke znechucení těch, kteří na projektu Thalie tráví svůj volný čas. Osobně bych další podobné příspěvky likvidoval již v zárodku asi zamknutím fóra. Naopak bych podpořil konstruktivní příspěvky, kdy se autor nebude věnovat pouze posměšnými a ironickými poznámkámi, ale přijde s nápadem, jak lidsky danou věc vyřešit.
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|