|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:33 10. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A co se vlastně teda měla upravit? Já rozhodně nic neupravoval. Válel jsem se u vody.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
|
 |
Šlechtic |
|
|
Muthor6 wrote: To že vám konečně zatrhli Rakšu je jedině dobře. Už takhle může čaroděj povolávat Golema, který si nahodí sám kamennou kůži, štít smrti, kyselinový štít a ohnivý štít, který TAKY zvládne polovinu prahvozdu  Nebo spíš se oni zvládnou o něj GSko by se mělo upravit, aby vyhazovalo při stejných akcích jako neviditelnost -> prostě by to měl být jenom invis, který nejde prohlédnout TSkem , což je taky dost dobrý ne?  1) ano, rakša neměla být od začátku ovládnutelná 2) rýpnutí bylo: proč se nezakázala už před léty? spolu s ohlodáním monka je zákaz rakši v době, kdy jsem ji bral na lov, tak trochu vztažitelné na hraní mé osoby  3) pro GS jsem se už vyslovil v joném topiku
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
LDamian
|
|
|
Jkerry wrote: LDamian wrote: Jkerry wrote: Černý meč katastrof je teď použitelný spell. Předtím byl akorát tak na šťárání v nose. No dobra, ale jak byl upraven nebo proc je ted pouzitelny? Nejak tomu stale nerozumim.  Má podobu Ďasa s helmou (Fighter lvl 18) Takže už nemá dva ubohý útoky a samozřejmě je nezranitelný. Mohl by prosim nekdo sepsat tu upravu toho kouzla a dat ji na web k ostatnim upravam? At se na to casem nezapomene a at o tom lidi vi, uz kdyz nad tim kouzlem premysli.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:38 10. Aug 2010 |
|
|
černý vlk wrote: 1) ano, rakša neměla být od začátku ovládnutelná 2) rýpnutí bylo: proč se nezakázala už před léty? spolu s ohlodáním monka je zákaz rakši v době, kdy jsem ji bral na lov, tak trochu vztažitelné na hraní mé osoby  3) pro GS jsem se už vyslovil v joném topiku 2. Rakshi byly posilene. Jsou silnejsi nez pred lety, kdyz je lidi ovladali. A zaroven vybava byla oslabena. Takze ten nepomer je vetsi nez driv. Navic se provalilo to s tim ovladanim z utociste. Ale jinak to nevyhazovani z utociste to neresi. Jinak mozna je to tak, ze proste po kazde vyrazne uprave tak jako mnoho jinych (vcetne mne) premyslis jake povolani by ted mohlo byt hratelne, zabavne a silne. A to si vyberes. A tak je u nej samozrejme vetsi sance, ze bude upravene. I kdyz je fakt, ze momentalne nemohu prijit na zadne povolani, ktere bych si vzal s tim, ze se zarucene upravovat nebude. Mozna uz jsem moc zkazeny a prilis slabe a nudne kombinace mi ani neprijdou na mysl.  Navic upravy se tu casto delaji tak, ze dokud to lidi nehraji, tak se to neresi, i kdyz se vi, ze to neni doladene systemove (muj oblibeny harfenik treba). Az kdyz to lidi zacnou hrat nejak vic a zacne to vic ovlivnovat hru a je to DM na ocich a hraci to resi na forech a na srazech, tak se to upravuje. A myslim, ze to ovladani ted proste bylo castejsi. PS: duvod, proc mne se obvykle ty upravy tolik nedotknou a (brzdim je spis z principu jako prvek destabilizujici shard normalnim lidem) jako tebe je v tom, ze mne bavi nad tim spis premyslet. Ke stesti mi staci kdyz si overim, ze to co jsem vymyslel by vazne fungovalo a ze jstem ten system v necem prokoukl. Ze jsem dokazal najit nejake obskurni pravidlo, ktere kdyz skombinuji s jinym, tak to udela nejakou peknou vecicku. A bavi mne pak premyslet nad tim, jakou povahu by takova postava mela, jak by se chovala, zasazovat ji do realii a podobne. Nemam v sobe takovou tu vydrz, abych to dotahl do uplneho maxima, vic mne potesi, kdyz treba s postavou level 21 porazim postavu level 26. Na ten 26. ji pak uz obvykle nedotahnu. Holt nemam tu trpelivost asi.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Last edited by LDamian on 11:02 10. Aug 2010, edited 5 times in total.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:42 10. Aug 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:42 10. Aug 2010 |
|
|
Žádný úprava kouzel zatim nebyla (kucik byl an dovolený). Časem možná bude.
vlk: jo seš prostě průkopník, kterej upozorňuje na nedostatky... je to tvuj smutnej osud, tak se s tim smiř. neni to nic proti tobě jako hráči (žádnej vlkocentrismus pěstovat nebudem), ale máš podivuhodný talent objevit vždy u všeho tu nejsnadnější cestu ve spojení s nedostatkem zábran, které by ti řekly, že využívat slabinu hry stále dokola asi není to pravé ořechové... takže z toho děláš dojnou krávu až do chvíle než někomu rupnou nervy.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:52 10. Aug 2010 |
|
|
KaTo wrote: Muj paladin nema duvod mit strach z neznama. Co si pamatuje, vzdy jakekoli neznamo a nebezpeci prezil. Co neprezil si nepamatuje! 
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:52 10. Aug 2010 |
|
|
Rejty provedl úpravu tohoto npc, sdělil mi to ve hře den dva zpět.
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:58 10. Aug 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
LDamian wrote: *sob* ...co dodat?! *X sesílá implozi* 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 11:10 10. Aug 2010 |
|
|
KaTo wrote: LDamian wrote: *sob* ...co dodat?! *X sesílá implozi*  Jsi zastaralej. Imploze je pro paladina celkem v pohode. Na tu ti staci bozska vydrz a DC 42 (+- max pro hrace) dotahnes tak nejak casem s par boostama a levelem. S devastem zacal byt po te uprave, kdy uz neni zachrany hod, problem... Tam ti nepomuzou ani modlitby, ani svecene sipky. Pro postavy s vysokyma savama je ted devast horsi nez pred upravou.
Last edited by LDamian on 11:26 10. Aug 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 11:14 10. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
DenGrasse wrote: Žádný úprava kouzel zatim nebyla (kucik byl an dovolený). Časem možná bude.
vlk: jo seš prostě průkopník, kterej upozorňuje na nedostatky... je to tvuj smutnej osud, tak se s tim smiř. neni to nic proti tobě jako hráči (žádnej vlkocentrismus pěstovat nebudem), ale máš podivuhodný talent objevit vždy u všeho tu nejsnadnější cestu ve spojení s nedostatkem zábran, které by ti řekly, že využívat slabinu hry stále dokola asi není to pravé ořechové... takže z toho děláš dojnou krávu až do chvíle než někomu rupnou nervy. krásně napsané  nedostatek zábran vzít si podle pravidel to, co vidím ležet na stříbrném podnose? No ano, rád si po tom šáhnu  Jen doufám, že na zloději se nic pak měnit nebude, tam už opravdu nic snadného nevidím (zvláště když buguje epické uhýbání, což je opravdu smutné )
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 11:22 10. Aug 2010 |
|
|
Luelle wrote: kde berete ty úvahy že má někdo právo si něco vybít sám?
Mozna je bereme tam a ted me oprav pokad se pletu: Ale neni vase motto aby se hraci bavili? Nekdo se bavi jako solista, nekdo se bavi v druzine, nekdo se bavi creepem, jinej lootem, jinej zas erpém.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 11:22 10. Aug 2010 |
|
|
chápu že některý věci se některejm lidem prostě nedaj vysvětlit. prostě to ber jako fakt že se to stalo, tečka.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 11:27 10. Aug 2010 |
|
|
LDamian wrote: Jkerry wrote: Černý meč katastrof je teď použitelný spell. Předtím byl akorát tak na šťárání v nose. No dobra, ale jak byl upraven nebo proc je ted pouzitelny? Nejak tomu stale nerozumim.  No co vim ja, tak to byla uprava nahla a zase se stahne, jen co bude mit jisty clovek cas se na to podivat. Asi tak. Ale nic vic bohuzel nemohu rici, to jen ti z vyssich pozic.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 15:16 10. Aug 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
rakase byla pridelena imka protoze neni normalni aby 12 lvl probehl celej prahvozd a verte mi ze jeste nic nezkoncilo  uzite si hru
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|