|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
venomeq
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 15:23 10. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Luelle wrote: . Jo bylo by fajn mit druzinu do pekneho dlouheho dungu aspon na hodinu ....ale popravde co se ti vyplati vzit do party?Kdyz hrajes valecnika tak max jednoho zaklinace vic nepotrebujes...Na co zlodeje kdyz zaklinac ma vilu? na co kneze kdyz jeho kouzla sou skorem nevyuzitelna diky fullheal lahvim a propo i knezuv ress je na nic bo to radsi poprosim zaklinace at mne odnese ke knezi resne za 1% misto 2% od NPC a jdeme tam znovu....na co jineho wara kdyz jeden staci s boostem od zaklinace? A opacne kdyz hraju maga na co brat jina povolani krom tanka dopredu? ostatni povolani maj proste smulu kdyz sezenou wara bo maga maj stesti (nebo zname:) ale takovy dva novacci maj hod smulu pokud nehrajou vyse zminene chary -Mag,zaklinac a nebo nejakeho tanka (war,paladin) Je to proste tak ze ostatni povolani vubec nepotrebuju v tehle kombinaci (war + zalinac)....kdyz du do dungu du tam jasne za creepem a lootem tzn vic clenu mensi odmena..od toho dung je ze:) Jen jeden dung sem tu proste videl na opravdu partu 5-6 lidi a to Damianovi Asabi...jenze problem je ze tam se moc nikomu nechce protoze je velke riziko smrti a ta ztrata casu nez odnese nekdo telo ke knezi za to nestoji ...opacne zas nestoji za to ress od hrackeho kneze...Navic sehnat takovou partu je celkem sance blizici se ku nule... A anoi premyslim nad cislama...proc? protoze je sakra rozdil mit lvl 1 a nebo 20...na 1 lvlu se nekouknu nikam...a kazdej lvl je potesenim protoze konecne muzu trebas jit zabit silejsi potvoru nebo prozkoumavat nove lokace kam bych se jinak neodvazil....hledat nove dobrodruzstvi a zkouset nove veci.....NWN neni zadnej CHAT ale Fantasy hra na hrdiny a v te hre sou ty cisla hodne dulezita at uz de o exp,lvl,pocet zabitych potvor ci zlato a vejbavu..protoze spravnej dobrodruh musi mit spravnou vybavu a spravne zkusenosti aby se mohl nekam vypravit....
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 15:40 10. Aug 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
venomeq wrote: ... *mrmlá* Zlámejte víle prstíčky (co prstíčky, rovnou celé pracičky), dejte víc nerozbitných dveří na zámek HNED na začátek "těžšího" dungu a holt ten zloděj bude taky třeba. U klerika je škoda, že neoživuje za 1% (i když jsem slyšel fámy, že snad na epickém lvlu ano???) Mimochodem spousta dungů je "na začátku" hlídána drsnějším subbosem, aby tam "nelezli" slabé postavy (jako DEXaři bez výcviku a tak  //si to rejpnutí nemužu odpustit, srry  ), které by jinak zbytek dungu se strategií dali (namátkou golem při vztupu ke psionikům v Karathě, elitní pravlček v pravlčím doupěti, atd.).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 15:59 10. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
I kdyby klerik ozivoval za 1% porad se to nevyplati .... porad je lepsi vzit do party jen s warem treba zaklinace ajit to ve dvou s urcitym procentem moznosti umrti nez ve trech s daleko min expu lootem a tak:) Na co kdyz PC knez bde ressovat za 1% stejne jako NPC knez tak na co ho brat? porad mne vyjde lip se nechat odnest resnout u npc a jit tam znova ve dvouch...stale vic exp,zlata a td a td...Kdyz du dung tak nejdu proto abych si zarpil od toho dungy nejsou od toho sou tu mesta....du tam pro exp,zlato ci jinou vec....
Ale z casti kdyy dungy byly rozsahle treba na hodinku bo dve kde by to vazne bylo tuhe klidne by se krasne i zaerpilo to jo..ale u tehlech kratouckych dungu proste nema smysl rpit kdyz je cirka za 15 minut probehnu z boostama od zaklinace(vetsinu tak probehnu v rozmezi 15-30 min maximalne).
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:00 10. Aug 2010 |
|
|
Venomeq: zajimava uvaha. Dodam par postrehu.
1. Dobre postaveny klerik temer plne zastoupi maga. V necem ma vyhody, v necem nevyhody. Jen ta vila mu bude chybet a tak se resi jeste zlodej obcas. Jestli neveris, pojdme spolu nekdy expit.
2. Ja osobne jsem mel vzdy na Thalii sen postavit stabilni partu tak 5-8 lidi a chodit v ni dungy. S tim, ze jsem si predstavoval, ze to bude efektivni. A za ty roky co hraju se mi to povedlo hmmmm dvakrat, trikrat nejaka takova vyprava?
Nejcasteji a nejefektivneji jedu dungy ve dvou lidech. Klasicke kombinace - typu mlaticka a caster. Nemusi to byt nutne valecnik+mag, ale tak nejak neco, co dava podobny vysledek. Uz to, ze hraju ve dvou lidech a ne solo mi uzasne usnadnuje a zprijemnuje hru. Jenze mam problem pribrat efektivne i dalsi lidi.
Sem tam se mi k tomu povedlo pritahnout jeste nejakou dalsi postavu. Obvykle uvitam zlodeje (pokud dokaze udrzet tempo se zbytkem party a nezdrzuje) a v posledni dobe mne hodne nadchl bard jako treti do party. Takze pro mne idealne bard/zlodej s oteviranim zamku a odstranovanim pasti.
To dava trojici - klerik/mag + mlaticka + bard/zlodej.
Tohle je na Thalii velmi slusny nadstandart. Teoreticky by mohl skvele fungovat, jenze vetsina lidi na to neni zvyklych a maji problem efektivne kooperovat. Uz takhle mala parta mi prijde ze je skoro zazrak, kdyz jede rychle a efektivne. Kazdy dalsi clovek zvysuje riziko, ze kvuli nemu cela parta lehne, pripadne pravdepodobneji ze lehne on a cela parta kvuli nemu pujde do chramu, pripadne na nej bude cekat, pripadne... Kdyz k tomu vezmes, ze kazdy ten clovek (ktery je casto spis uz pritez) potrebuje boosty, kazdy bere expy a podobne, tak se ti proste nevyplati, prodelavas na tom.
Dalsi vec je, ze pri pomerne malem poctu lidi ve hre neni snadne mit pet postav, ktere se budou doplnovat na podobnych levelech a s povahou, ktere se vzajemne snesou. Kdyz je nekde trista lidi online, vyberes si snadno. Takhle je to tezsi.
Na tomhle zatim konci ma snaha mit nejakou tu partu 5-8 lidi, se kteryma bych daval vsechny nejtezsi dungy...
EDIT: jeste mas pravdu s tim, ze vetsina dungu v nwn je kratka, v podstate to nejsou skutecne dungy, ale jen minidungy. Nic co bys sel dve az tri hodiny treba. Je samozrejme par vyjimek, ale protoze v tech minidungeonech najdes to stejne, co v tech velkych, narocnych, tak se proste ty velke a narocne nevyplaci moc. Jak je delsi dung, parta je tam potrebnejsi. Pokud to tedy nejsou prazdne obri lokace s jednim typem potvor.
PS: Jak je to tedy s tim ozivenim od klerika? Nekde Kucik psal, ze to menil, aby oziveni od high level klerika vychazelo stejne nebo dokonce lepe nez chram. Je to zmenene nebo ne?
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Last edited by LDamian on 16:08 10. Aug 2010, edited 3 times in total.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:01 10. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
sendys wrote: rakase byla pridelena imka protoze neni normalni aby 12 lvl probehl celej prahvozd a verte mi ze jeste nic nezkoncilo  uzite si hru hele, ty radši mlč, to tvoje "marně loguješ, už jsem ti vše vybral" mi stačilo jednou, abych si o tobě udělal obrázek. Sám sebe ztrapňuješ, protože kouzla na rakšu je v 9. kruhu, takže plácáš nesmysly
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:10 10. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
To Damian : 1: ano verim ti pokud se klerda umi tak je silnej a skorem stejne dobrej jako mag,zaklinac...(ale priznejme si to kolik tu hraje fakt dobrych knezu a kolik magu a zaklinacu?) mimo to zapominas ze sem uz stebou byl mnohokrat na vyprave s paladinem.) Vcetne Krasne hry v dungu Assabi kde ta parta se priblizovala nejspise tvemu snu protoze vazne byla epicka a fakt sem i to libilo takhle ma vypadat vyprava do dungu a takhle ma vypadat i dung jako sou Assabi... jinak mas pravdu taky sem kdysi chtel udelat takovou particku dobrodruhu ale nakonec z toho seslo bo bylo moc zaporu nez kladu...Vetsinou se nenaslo dostatek lidi a kdyz uz to vypadalo ze jo tak bud se ty lidi proste casove mijely nebo zniceho nic prestaly hrat a udelaly si jinou postavu....Navic jak rikas ani se to moc neoplati stavet takovou druzinu.... Co se tye pribirani jinych lidi do party tak osobne ja vodim low(nekdy i stejne vysoke lvly) lvly treba do krynu jen tak pro zabavu si snima projdu Yetije bo polodracici at maj nakej zazitek  jinak kdyz se podivam z pohledu obycejneho hrace tak kdyz pojede proste tu partu zaklinac +war nema zadnou potrebu si delat zlo navi tim ze by pribral dalsiho...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:25 10. Aug 2010 |
|
|
venomeq wrote: I kdyby klerik ozivoval za 1% porad se to nevyplati .... porad je lepsi vzit do party jen s warem treba zaklinace ajit to ve dvou s urcitym procentem moznosti umrti nez ve trech s daleko min expu lootem a tak:) Na co kdyz PC knez bde ressovat za 1% stejne jako NPC knez tak na co ho brat? porad mne vyjde lip se nechat odnest resnout u npc a jit tam znova ve dvouch...stale vic exp,zlata a td a td...Kdyz du dung tak nejdu proto abych si zarpil od toho dungy nejsou od toho sou tu mesta....du tam pro exp,zlato ci jinou vec.... *věcná, věcná, pokřikuje* PC klerik oživuje zadarmo (beru to tak, že se bavíme OOC "funkci" klerika, ne o IC hamižném flanďákovi), NPC za těžký(!) prachy - zvlášť na vyšších lvlech, čímž defacto funkce PC klerika, při nějakém tom úmrtí kohokoli v partě: 1) vyváží "snížení" lootu pro zbytek party. 2) šetří čas nošením do chrámu = přerušením výpravy. P.S. Když se bavíme o Asabi - za první patro se vydělalo *počítá skrz prsty //LD to bude vědět přesně* asi tolik, aby každý mohl 1x exnout  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:39 10. Aug 2010 |
|
|
Tak mne napada. Jake jsou vlastne na Thalii dungy?
Dung: podle mne neco, co tvori vlastni uceleny system, ma to napad. Idealne navozuje i nejaky pribeh, atmosferu. Je tam nekolik druhu nepratel. Obsahuje ruzne zpestrujici prvky, ktere je obvykle nutno prekonat (zvlastni druh pasti, tajne dvere, klice, hadanky...). Je necim jedinecny. Muze byt pro prvni levely i pro levely epicke, o to nejde. Je obvykle koncipovan pro druzinu alespon 2-4 postav, ale neni to nutnost. Dobu na pruchod bych videl tak od jedne az dvou hodin vys.
Minidung: V podstate to co bylo zmineno vyse. Mel by opet byt nezamenitelny pokud mozno. Bude casteji i pro jednotlivce. Doba pruchodu do 1 hodiny.
Bezna creepovaci (pvm) lokace: proste lokace, ve kterou jsou nejaci nepratele. Obvykle jeden az dva typy nepratel, kteri pripadne maji nejakeho toho sefa. Lokace je jinak temer prazdna, pripadne svym typem nijak neovlivnuje pruchod. Muze byt exterier i interier.
Rekl bych, ze na Thalii je dost expovacich lokaci ruznorodeho charakteru. Coz je super.
Je tu i pomerne dost minidungu a v posledni dobe jich dost pribylo, coz je jeste lepsi.
Ale kolik je tu skutecnych dungeonu? Ktere by jste tam zaradili? A jake jsou vlastne top dungeony Thalie?
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Last edited by LDamian on 16:42 10. Aug 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:40 10. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Pletes se ano NPc knez ozivi za 1 procento a par zlatek ...ale Pc knez ozivuje za 2% Co je oproti tomu strata par zlatek ktere vydelas behem chvile????? Radej si zaplatim nez stratim procento z expu navic kor na vysim lvlu
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:45 10. Aug 2010 |
|
|
venomeq wrote: ... Na jedný straně tvrdíš, že do dungu se má chodit ve dvou, aby byl větší loot a na druhou tvrdíš že je ti ukradený, že dáš desetitisíce za oživení. Jinak jsi z debaty vynechal, že jsem říkal KDYBY PC klerik měl 1% (to že PC klerik oživuje za 3%, resp na vyšší úrovni 2% jsem si vědom) + tu s LD oba koukáme na kucika, zda nám odkýve "fámu", že "epicky" klerik SNAD to 1% na oživení má, že to kucik upravoval. Jinak zbytek argumentu trvá  .
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:47 10. Aug 2010 |
|
|
KaTo wrote: Když se bavíme o Asabi - za první patro se vydělalo *počítá skrz prsty //LD to bude vědět přesně* asi tolik, aby každý mohl 1x exnout  . Prvni patro by bylo kolem 40K vcetne veci + trofej za bosse (momentalne zbugla). Neni to tak moc pro partu 5 lidi jak se zda. Znam radu jednodusich mist na creep, kde z toho je podstatne vic penez. Navic my to sli dost pomalu, protoze jsme se teprve ucili a sehravali se. Kdyz bude vse fungovat (a znovu se tam objevi jedna zajimava knizka, ktera zahadne zmizla), mohlo by prvni patro toho dungu dat tech 65-75K. To uz by bylo vyhodnejsi a vic odpovidajici narocnosti. Jenze prakticky to bylo tak, ze nas slo pet. A nedosli jsme k pokladu, protoze padl server. Takze loot tak 20K. Oziveni nekoho na 18. levelu je kolem 20K. Takze ten loot by nahradil tak smrt jednoho clena a jeho oziveni u npc klerika. A jak jsi videl, pri tehle parte a v tomhle dungu staci vazne chvilka nepozornosti a ta smrt prijde.
Last edited by LDamian on 17:14 10. Aug 2010, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:57 10. Aug 2010 |
|
|
Minidungy: Ohnivi obri, Lambertova Hrobka, Chram Vsevidouciho, Kyklopove (mozna na hrane s dungem), Skilgamonovo hrobka, Vez nemrtvych v Alwu, Banditi v Alwu, Puldracice, snezni skreti, chram jesteru (i kdyz ta hadanka to asi dost natahne  ), orci, zlobri, skreti... Dungy: asi Zapomenuty chram Vlkodlaci Asabi mozna Kyklopove Ledovy chram (pro mne jeden z nej dungu tady, uz se tesim, az se tam zase budu moct podivat) hmmmmm co dal? EDIT: mozna vez Hnilobnika? (tam jsem zatim nebyl) asi nejake v podtemnu (videl jsem jeden s upirima rytirema, nevim jak je dlouhy bo padl shard, ale bylo to tam pekne) Jsou tohle TOP dungy Thalie?
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 17:47 10. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
KaTo wrote: venomeq wrote: ... Na jedný straně tvrdíš, že do dungu se má chodit ve dvou, aby byl větší loot a na druhou tvrdíš že je ti ukradený, že dáš desetitisíce za oživení. Jinak jsi z debaty vynechal, že jsem říkal KDYBY PC klerik měl 1% (to že PC klerik oživuje za 3%, resp na vyšší úrovni 2% jsem si vědom) + tu s LD oba koukáme na kucika, zda nám odkýve "fámu", že "epicky" klerik SNAD to 1% na oživení má, že to kucik upravoval. Jinak zbytek argumentu trvá  . Netvrdim ze se ma chodit ve dvouch......jen rikam ze to tak je ze to tak vetsina lidi dela protoze je to pro ne vyhodnejsi....a strim ozivenim je to pravda 20K tu vydelas za 15 minut od 18 lvlu uplne s prehledem....takze radsi dam 20K za ress s 1 procentem nez za ress od kneze co ho ma za 2%. Propo i kdyby mel za 1% jako npc knez tak stejne stale rkam ze hracum se ho nevoplati brat do druziny protoze sice za res tratej 20K ale expy co nadelaj bez jednoho hrace navic jim za to stoji.... Nerikam ze se to ma ale proste ze to tak vetsinou je .... spravne by ten PC knez mel mit kouzlo vzkriseni uplne zadarmo bez ztraty exp....aspon to je muj nazor. Vem si v tuhle chvily kdy Pc knez stoji vedle npc ...od koho se hrac necha resnout? je to jasne..pokud ten hrac si treba nehce zahrat tak npc...ja treba kdyz mne nesly ke knezi a v ivory potkaly Far sem seod ni nechal resnouti pres znacnou ztratu navic a vubec mi to nevadilo.)
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 17:51 10. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
LDamian wrote: Minidungy: Ohnivi obri, Lambertova Hrobka, Chram Vsevidouciho, Kyklopove (mozna na hrane s dungem), Skilgamonovo hrobka, Vez nemrtvych v Alwu, Banditi v Alwu, Puldracice, snezni skreti, chram jesteru (i kdyz ta hadanka to asi dost natahne  ), orci, zlobri, skreti... Dungy: asi Zapomenuty chram Vlkodlaci Asabi mozna Kyklopove Ledovy chram (pro mne jeden z nej dungu tady, uz se tesim, az se tam zase budu moct podivat) hmmmmm co dal? EDIT: mozna vez Hnilobnika? (tam jsem zatim nebyl) asi nejake v podtemnu (videl jsem jeden s upirima rytirema, nevim jak je dlouhy bo padl shard, ale bylo to tam pekne) Jsou tohle TOP dungy Thalie? Ledovy chram je asi nejlepsi po Assabi....pak zapomenutej chram.....vlkodlaky em jeste nebyl... Ale co treba takove doupe draka? jak to co je ted si myslim ze je hrozne...vlezu do jeskyne a tam hned Drak.....myslim si ze k drakovi by mela byt cesta hodne slozitejsi...preci tak mocne stvoreni by melo mit nake slouhy a tak...preci se tak mocnej drak nebude zatezovat zabijenim otravnych dobrodruhu to necha na prisluhovacich a radsi si zdrimne nemyslite? Samozrejme muzete na to rict protiklad ze nac by si nekdo tak mocny porizoval sluhy ze....taky fakt.... Ale treba v BG2 sem i prave libilo to ze byla zminka o doupeti draka a clovek musel projit dung se spoustou hadanek a neprijemnych silnych potvor by se k nemu dostal treba byt ho jen pozdravit a porozmlouvat snim nebo ho zabit...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 18:03 10. Aug 2010 |
|
|
pěkná debata jen potvrdím že nejsilnější dvojka je "war+prskavka", alespoň pro povrch určitě. Dole se věci mají trošku jinak, ale tank a magič si přijdou také na své, ovšem dole nejsou pixiny... Jak tak pozoruju posilovani nestvurek, tak řízlý war začíná trošku ztrácet (vysoký AB dělaj z potvor masomlejny a AC přes 60 začíná být nutností, zvlášť v lagu) Nahoře pozoruju jako nejlepšího wara RDD - má sejvy, devast i AC + tunu kouzel, navíc jako BARD miláček davu. Wizna nahoře oproti te dole trpí absencí nekra, ale ne nijak duležitě. Klerik je užitečný všude, ale jen jako doplněk a booster Roguna (SD, ASSASIN) si dole sama moc nezahraje, nahoře to není o moc lepší, v bandě vítaný. (i když PvP je zajimavy) WAR ať už nahoře či dole trpí na AC, ať už jede štít či nikoliv. Posílení obouruček je sice krásné, ale absence AC se zvláště později jeví jako sebevražedný sklon. Jsem chlap, čísla mě taky baví a co pozoruju tak samostatně se dnes už moc hrát nedá. RDD si dole zahrát nejde a i když jsou variace s BG zajímavé, příliš zajímavostí nepřinesou. Co pozoruji, tak postavy které se vyexpili za dřívějších podmínek dnes mají trošku problém růst creepem (vše je o hubu) Postavy které dnes začínají jsou v nemalé nevýhodě, neboť expit creepem je daleko složitější. Nicméně vše se rámcově dá nějak zvládnout. Dungy jsou pěkné, trošku mi chybí motivace je chodit. Naexpit postavu nahoře na epický lvl se dá defakto do měsíce (WAR+WIZ), pokud člověk ví co a jak. Dole je to delší, ale taky se dá. Problém nastává po 21 urovni, neboť alw se stal smrtonosným a nikde jinde expíky neskáčou. Expy za bosse jsou skvělý nápad a důvod jít všude, ale i bossové dojdou. Ať přemýšlím sebevíc, tak nevím proč to vlastně všechno píšu, asi jen tak přemýšlím nahlas. Thalie každopádně hratelná je, craft je úžasný, svět rozmanitý a pestrý, hráči v průměru velmi dobří, neustálý rozboj mezi povrchem a podtemnem je osobitý. Jen těch úprav bylo za posledních pár měsíců na mě asi až moc, ale team dělá jen to co považuje za správné a vede svět tam kde ho chce mít. Držme jim palce.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|