|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 13:24 11. Aug 2010 |
|
|
LDamian wrote: Jinak je fakt, ze i v realu je spousta lidi, kteri v jednom prostredi, kde jsou slabi oproti ostatnim jsou zbabelci a schovavaji se za pravidla a moralku.
A v druhem, kde jsou silnejsi, najednou sikanuji, mlati ostatni a kompenzuji si mindraky.
Takze i takove postavy jsou holt rp. Ze dokud jsou slabe, tak se na vsechny usmivaji a jak zesili, tak delaji bordel. Ale jako chapu, ze se to nelibi tenhle druh hry. Ale neni to tim, ze by byl proti rp. Jen je to proste ubohe v realu i ve hre. A ostatni lidi to casto stve. Proti RP to rozhodně je. Protože ten hráč nehraje charakter. Nepřijde mi moc RP vybíjet dungy po celé thalii každý den dokola. Naopak to s RP nemá co dělat. A ještě když se toho zneužívá... a nakonec mě nejvíc baví, že si PG a creeperští hráči stěžují na to, že je něco silné, že globální quest je na hovno atp. Možná by stálo za to, zapojit selský rozum, to mluvím o obouch stranách... a najít nějaký kompromis. Aby byla hra na thalii více přijatelnější a hratelnější. Luelle je hodně extrémistická v jejich RP názorech. Možná by stálo za to, povznést se nad nějaké kraviny... a stejně tak to platí pro ty zastánce creepu. Jde hlavně o zábavu a né o to, aby se hráč mstil hráčovi.. aby si dělali naschvály ooc. I když creepuje, stále by měl mít na paměti, že tenhle svět je především zaměřený na RP. A tak by měl být schopný uhrát svůj charakter... a hlavně by stálo za to se povznést nad nějaké čísilka. Nevnímat svět čísly, ale trochu jinak. ( pod pojmem svůj, nemyslím charakter a ego hráče, což bývá častým faktorem, ale charakterové rysy jeho postavy) Edit: to je asi vše, co jsem k tomu chtěl říct.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 13:32 11. Aug 2010 |
|
|
creepeni je hrani role lovce pokladů či workoholika v moderním světě. Co je na tom špatného. Taky nemám rád hospodské seance a ve hře už vůbec ne pokud si k tomu neotevřu lahváče. Zpět ke creeperovi - pokud na něj narazíš, tak by měl být schopen se s tebou normálně bavit, hvězdičkování leckdy nenahradi par dobře postavených vět. Pokud vůbec nekomunikuje taky to nemusí být chyba, může to být introvert.
edit: neobviňuj creepera když nevíš co za tím stojí. Já sám občas jen creepím, protože némám na nic jiného náladu po tom co mě vykecá přítelkyně díru do hlavy, nebo když mám za sebou težkej den v práci. Naopak jsou dny, kdy jsem schopen prosedět v Ivory pár hodin a jen erpit.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 13:37 11. Aug 2010 |
|
|
Molly23 wrote: To jsou ti bardi nebardi  . mě spíš než převlíkání zbroje vadí, že si lidi berou povolání bard a třeba nebardí, ale hold je to jejich věc a nenutím je do toho, jen si tak dělám obrázek ohráčích. Podívejte se na Berse  . Vzal si barbara, hraje barbara, a všichni se ho bojej a je slavnej  . Ale třeba nevidím(pokud tu je, opravte mě) hráče, co by si vzal barda, hrál barda a vysloužil si uznání. Tak ono bard, je takové zvláštní povolání. To nemusí být zrovna pěvec nebo nemusí mluvit v rýmech, může to být extravagantní umělec a nebo třeba nějaká tanečnice a tak dále. Ono je to tam pěkně popsané u boha Moruse v reáliích  .
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 13:39 11. Aug 2010 |
|
|
efu_redo wrote: LDamian wrote: Jinak je fakt, ze i v realu je spousta lidi, kteri v jednom prostredi, kde jsou slabi oproti ostatnim jsou zbabelci a schovavaji se za pravidla a moralku.
A v druhem, kde jsou silnejsi, najednou sikanuji, mlati ostatni a kompenzuji si mindraky.
Takze i takove postavy jsou holt rp. Ze dokud jsou slabe, tak se na vsechny usmivaji a jak zesili, tak delaji bordel. Ale jako chapu, ze se to nelibi tenhle druh hry. Ale neni to tim, ze by byl proti rp. Jen je to proste ubohe v realu i ve hre. A ostatni lidi to casto stve. Proti RP to rozhodně je. Protože ten hráč nehraje charakter. Nepřijde mi moc RP vybíjet dungy po celé thalii každý den dokola. Naopak to s RP nemá co dělat. A ještě když se toho zneužívá... a nakonec mě nejvíc baví, že si PG a creeperští hráči stěžují na to, že je něco silné, že globální quest je na hovno atp. Možná by stálo za to, zapojit selský rozum, to mluvím o obouch stranách... a najít nějaký kompromis. Aby byla hra na thalii více přijatelnější a hratelnější. Luelle je hodně extrémistická v jejich RP názorech. Možná by stálo za to, povznést se nad nějaké kraviny... a stejně tak to platí pro ty zastánce creepu. Jde hlavně o zábavu a né o to, aby se hráč mstil hráčovi.. aby si dělali naschvály ooc. I když creepuje, stále by měl mít na paměti, že tenhle svět je především zaměřený na RP. A tak by měl být schopný uhrát svůj charakter... a hlavně by stálo za to se povznést nad nějaké čísilka. Nevnímat svět čísly, ale trochu jinak. ( pod pojmem svůj, nemyslím charakter a ego hráče, což bývá častým faktorem, ale charakterové rysy jeho postavy) Edit: to je asi vše, co jsem k tomu chtěl říct. Kdyz pominu to, ze jsem nikde nepsal o tom, ze ten dotycny "slaby zbabelec" se musi "silnym terminatorem" stat zrovna creepem (muze se stat silny klidne na casovkach, v principu v tom neni rozdil), tak v celku souhlas. Vazne je to spis o tom, aby lidi z ruznyma stylama hry a ruznyma nazorama dokazali spolu nejak vyjit a hrat tak, aby to bylo unosne pro vsechny strany. A aby nikdo sve pojeti hry prilis netlacil ostatnim. Ani rp inkvizitorstvi. Ani pg pojizdec bez soudnosti. Proste lidi vsech barev a hernich stylu jako jedna velka stastna herni komunita.  Efu_redo! Pojd na mou hrud a dej mi pusu! Mam te rad!  PS: sex s tebou nechci... to jen aby ses zbytecne netesil. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 14:02 11. Aug 2010 |
|
|
ano já jsem ve svých názorech na RP extrémistická /a nejen na RP  / ale myslím, že i já jsem potřeba obě misky jsou potřeba, aby měly jazýčky vah co vyvažovat - já vysloveně nikoho nenutím hrát tak hraju sama - to že o tom mluvím, jak by to podle mne mělo být, že si pustím hubu na špacír a někam to napíšu není nucení - kdybych to perzekuovala ve hře (a že bych si něco dovolit mohla) - ale nedělám to značí jedno - já nemám potřebu někoho popotahovat, perzekuovat, ale možná bych ráda určitým způsobem chtěla posunout myšlení těch looterů atd, ukázat jim krásu toho "svého" ne vyloženě je změnit, ale ukázat jim další perspektivu, proto o tom mluvím, opakuji to o zamyšlení atd - perzekucí bych ničeho nedosáhla, ale nahlodat někomu mysl, možná smysl má, aby se zamyslel a zkusil to jinak a to že když vidím něco co mne rozčílí a pak to ze sebe potebuju dostat je prostě fakt...zas si myslím, že je lepší když si zanadávám než abych rozdávala DM killy - protože ty by vyvolaly pocit křivdy /oprávněnost neoprávněnost toho pocitu je irelevantní/ a to by nic neřešilo - ale slova jsou mocjněší než DM killy navíc je mi proti srsti někoho jen tak odprásknout
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 15:35 11. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Mluvi se tu o creeperech a rp hracich a tak dal ale ..prominte co je NWN?co je Thalie? neni to nahodou Fantasy svet ke si muze clovek zahrat hrdinu ci dobrodruha?...ja myslim ze to je ten hlavni ucel hra na hrdiny a dobrodruhy....A myslite si ze se slavny hrdina nebo potazmo zkuseny dobrodruh stane jen tim ze bude kazdeho zdravit,s kazdym si povidat v hospde nebo se jen tak prochazet? Asi tezko!!! Hrdinove potazmo dobrdruzi vyhledavaji kazdy den nebezpeci,dobrodruzstvi a soupere ktere ho kdyz porazi stanou se zas o neco slavnejsi a zkusenejsi....o tom to je takze i creeper je vlastne RP hrac.
Jinak je naprosto prirozene a RP ze hrac co ma low lvl je se vsema kamarad na kazdeho se usmiva a kazdemu se klani ...ale kdyz dosahne high lvlu tak si klidne vyskoci na kde koho to je absolutne normalni. Byl sragora ale casem ziskal zkusenosti (at uz radama od tulaka pri RP hre nebo creepenim v dungach) a diky tem zkusenostem se stal silnejsim ted uz se nemusi bat kdyz ma hig lvl ted uz nemusi vsem lezt do zadku a muze se jim klidne postavit....to je absolutne normalni zivot.....v dnesni dobe jako delnik taky vsem vyse postavvenym lezete do rite ale kdz uz neco umitea uite to dobre muzete si otevrit pusu a kdyz ziskate lepsi pozici tak zas ste o krok bliz kdy si muzete dovolit vic...
Takze ze se to nekomu nelibi je prirozene ale je to absolutne prirozene ze se zkusenostma si ta postava (real clovek) dovoluje vic a vic...
A mimo tahat absurdni realisticnost do hry je blbost .... samozrejme ze v realu svleknout zbroj trva dlouho a zas ji obleknout snad jeste dele...ale proc tkovou zbytecnost tahat do hry? tim akorat snizis zabavu a pozitek ze hry....Ano mam barda a taky kdyz kouzlim jen prehodim zbroj naboostim a se zas hodim zpet...nehodlam popisovat celej proces proste hodim emote *sundal hrudni pancir* kliknu na prehozeni zbroje,naboostim a zas hodim emote *nasadil hrudni pancir* jestli chcete aby to vice popisoval tak to peknou zabavu protoze to jen znechuti hrace....
K bardovi : Bard je hezke povolani kombinovatelne skoro se vsi....ano ne vsichni ho hrajou jako trubadura vsak taky bard neni njak definovan...bard ma byt bavicem -zpevak,hrac na nastroje,vypravec pribehu ci snad komik...jenze ne kazdy na to ma hlavu aby slozil basen ci jen nakou kratickou basnicku,ne kazdeho to bavi skladat a ne kazdy na to ma cas....sobne hraju barda kterej hraje na harfu v emote popisuju zvuk,tony a jak hraje ...obcas hodim nakou pisen co sem si nasel z netu a to je dalsi kamen urazu...kdyz uz teda si sezenu nakou basen z netu a snazim se pomic ni hrat ve hre abych potesil dostanu akorat otravne telly ze sem si to nasel na netu,ze to stoji za prd kdyz to nen ivlastni a tak...to pak prejde kazdeho chut neco vymejslet a proste to nakonec skonci tak ze mam povolani barda jen pro to abych mel silnou postavu protoze naco bych se snazil kdyz dostavam takhle otravne telly? jinak jedinej bard co byl fakt nekdo byl Harfagona ten rymoval i emote a setkani snim bylo vzdy pekne ale i pro nej se vsadim ze rymovani byl desne tezke a unavne .)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:11 11. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
venomeq wrote: Mluvi se tu o creeperech a rp hracich a tak dal ale ..prominte co je NWN?co je Thalie? neni to nahodou Fantasy svet ke si muze clovek zahrat hrdinu ci dobrodruha? Ano. Je to hra, ve které se svou postavou hrajeme hrdinu. Tedy za klíčové považuji slovo hrát. A je jedno, zda hrajete hospodského povaleče, čí psychopatické vševraždící monstrum. Za podstatné považuji, abych při setkání s takovou postavou měl dojem, že má nějaký charakter a ne jen AC a vysokej útok. Je to hra na hrdiny, nikoliv střílečka a to je to, o čem je celý tento spam.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 16:17 11. Aug 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Venomku nemůžeš se divit, že ti lidi posílají naštvané telly, když tvoje zpívání písní je prostě jenom copy & paste raketovou rychlostí, takže se okamžitě úplně "zaspamuje" veškerý chat. Písnička může mít klidně i jednu sloku s pár rýmy, a ne epická báseň o tisíci slovech, kterou raději už ani od tebe nečtu, protože jsem to stejně nestíhal  Ale nic proti tvoji hře, pořád lepší než napsat *hraje* 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 18:08 11. Aug 2010 |
|
|
Vsechno je hrani Role. Edu tu nekde zminil ze obihani dokolecka dungů, několika, neni Erpé styl. Ale musi se tu taky primhourit oci nad casem a nad ostatnima vecma. Tohle se vubec do detailu resit nema, co je Erpe a co ne, co by jit melo, ci nemelo . Pak se tu muze nekdo ohanet ze jak mohu z podtemna do prahvozdu jet lodi hodku ve hre? Jak mohu z Karathy do prahvozdu taky jen hodku. Hodka plavby je fakt malo. Ze si tady za dve hodky (in game) probehnete půl Thalie apod. Proc ze bojovnik je z kruteho boje unaven min jak mag. Ze jist a pit tu staci jednou za 24hodin (in game). Ze Epic kouzla maj tak smesny TO ze nevime proc se radej do skupiny "EPIC". Proc lovci v podtemnu i na povrchu schanej stejne trofeje. Ze silna kouzla magu se daj vyrobit do lahve a pak je kazdej muze vypit. Ze se tu ze skoro kazdeho potoku da pit pitna voda?
Apod.
Proste je to hra a musi se vzit takova jaka je a hlavne dulezity je ze kazda hra ma nejakou mechaniku, ktera neni dokonala, snazime se dokonalost z ni udelat, ale nikdy se to nepodari doladit. Stale se neco omezuje, doladuje, upravuje, pridava. Svet se hybe a budme za to radi.
Resite tu fakt picovinky!
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 19:24 11. Aug 2010 |
|
|
jsem trošku lízlej tak si pusu na špacír nijak pouštět nebudu, jsem rád že se o těchto věcech debatuje. Moc rád. Lépe si dělám obrázek o tom co hráči vyžadují a očekávají. Já Bard/cokoliv nehraju, taky mi nikdy nepřišlo logické to klikání zbroje. Asi je to tím že jsem v realu šermíř a ty plechy se mi doma válej. Obléknout si full plate je práce na půl hodiny v případě, že k sobě máte někoho kdo vám pomáhá. Svlíkání jakbysmet. V případě že to zkoušíte sami mi prosím napište, rád přijdu, trapné situace miluju a budu se skvěle bavit  Na druhou stranu je to jen hra že. Tak cobyne... Každej ať jede to co mu sedne. Ale jak již bylo řečeno, tady ty kravinky kolem jsou fajn, ale hlavní je hrát svůj charakter. Nic, sklenka rumu s kolou dochází, jdu dolít, hezkej den...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Taury
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 19:34 11. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Pomalu už mne unavuje to tu číst. Je tu tolik vláken v jednom. Zkusím shrnout co si tu pamatuju. Třeba jen sám pro sebe, ale klidně si to přečtěte. Takhle to vidím já:
1. Odolnost Rakši a zdůvodnění.
RP.: Přepis z poslední hraničářské zprávy: "Neustálé pokusy o jeho ovládání spojené s tím, že Rakša je poměrně inteligentní bytost vedla samozřejmě k tomu, že se u něj časem vyvinula zvýšená odolnost proti ovládnutí. Dokonce snad i imunita. Z tohoto důvodu předpokládám dočasné uklidnění na jeho území. " OOC: Už bylo nejspíše toto stvoření využíváno příliš. Ohrožovalo to hratelnost, popřípadě stabilitu světa. Z toho důvodu byl Rakša pozměněn. Nelíbí se vám to? Přemýšlejte nad tím co děláte. Přemýšlejte nad tím jak se bez něj bavit.
2. Neoznámení pozměnění Rakši. To vám musí hlásit vše? Je to zpestření. Něco co se prostě ve fungujícím světě děje. Berte to jako zpestření. Dá se to přeměmit nádherně v Autoqwest či RP výpravu.
3. HCRP server: Hard core role play (snad je to dobře) - server na kterém se vyžaduje hraní postavy jako skutečné žijící a existující osoby. Není to těžké, chce to jen se snažit. Tato hra je ze strany DM,WB podporována. Jiné styly zde nejsou vítány a jsou aktivně systémem, nebo DM,či WB řekněme napravováni. RP server: Role play - server na kterém se postavy mají chovat jako žijící a existující osoby. Takto jednat není nutné, ale tato hra je podporována více než jiné styly.
4. Pokud někdo projeví svůj názor. Přijde mi že je tu skupina lidí která se snaží něco navrhnout, nebo říct jak co vidí. No a pak tu jsou ti co prostě považují svoje stanovisko za jediné správné. Lidi hoďte se do klidu. Má to být hra u které se relaxuje. Přizpůsobujte se sobě navzájem. Jediný kdo tu má posvátné slovo je DM,WB,bůh, alách a Chuck Noris.
|
|
Top |
|
Taury
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 19:35 11. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: venomeq wrote: Mluvi se tu o creeperech a rp hracich a tak dal ale ..prominte co je NWN?co je Thalie? neni to nahodou Fantasy svet ke si muze clovek zahrat hrdinu ci dobrodruha? Ano. Je to hra, ve které se svou postavou hrajeme hrdinu. Tedy za klíčové považuji slovo hrát. A je jedno, zda hrajete hospodského povaleče, čí psychopatické vševraždící monstrum. Za podstatné považuji, abych při setkání s takovou postavou měl dojem, že má nějaký charakter a ne jen AC a vysokej útok. Je to hra na hrdiny, nikoliv střílečka a to je to, o čem je celý tento spam. Koukám že už mne někdo shrnul.
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 20:46 11. Aug 2010 |
|
|
Taury wrote: Jediný kdo tu má posvátné slovo je DM,WB,bůh, alách a Chuck Noris. Ne DM, WB a NWN kostka 
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 09:46 12. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Napíšu svou otázku sem, když se tady o tom mluvilo. Chystá se team upravovat postupně většinu potvor (zůstanu u prahvozdu), dokud nebude možné najít ve hvozdu náhradu za Rakšu? Nerad bych investoval featy do něčeho, co se časem přestane třeba používat. Scrappy
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 09:51 12. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nerozumim příliš otázce. Většina potvor již je upravená. Náhradu za Rakšu v jakém smyslu?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|