|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Scrappy
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 09:59 12. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Nerozumim příliš otázce. Většina potvor již je upravená. Náhradu za Rakšu v jakém smyslu? Náhradu za Rakšu ve smyslu expícího stroje, kdy bude vykonávat ona bestie sice méně výkonou, ale podobnou práci jako kdysi Rakša 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:03 12. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ne, rozhodně jakýkoliv způsob, jak snadno a rychle vyexpit postavu nebude podporován. Docela mě zaráží, že se na to vůbec někdo ptá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:06 12. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Díky, to mi stačí vědět abych neudělal další kravinu a ptá se na to ten někdo proto, že zde vidí nemálo změn v krátkém časovém rozmezí a tak ztrácí jistotu pak i v používání některých kouzel, proto se chce ujistit, aby to mohl investovat jinam a zaměřit se jiným směrem.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:37 12. Aug 2010 |
|
|
Scrappy wrote: Díky, to mi stačí vědět abych neudělal další kravinu a ptá se na to ten někdo proto, že zde vidí nemálo změn v krátkém časovém rozmezí a tak ztrácí jistotu pak i v používání některých kouzel, proto se chce ujistit, aby to mohl investovat jinam a zaměřit se jiným směrem. Aha. Takze jakmile nejde ovladnout raksha (takove imba npc) tak hned kouzlo ztraci smysl? Lol! Ty me dostavas hned takhle po ránu, dík za navození dobré nálady hned.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:43 12. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
-darkvision- wrote: Scrappy wrote: Díky, to mi stačí vědět abych neudělal další kravinu a ptá se na to ten někdo proto, že zde vidí nemálo změn v krátkém časovém rozmezí a tak ztrácí jistotu pak i v používání některých kouzel, proto se chce ujistit, aby to mohl investovat jinam a zaměřit se jiným směrem. Aha. Takze jakmile nejde ovladnout raksha (takove imba npc) tak hned kouzlo ztraci smysl? Lol! Ty me dostavas hned takhle po ránu, dík za navození dobré nálady hned. Ach Darku, nechápu proč hned tak útočně, ale neva no, zkus si spíše k tomu, co jsi zde citoval připojit hořejší příspěvek a třeba pochopíš, že mi nešlo a nejde o rakašu, ale o využívání ovládnutí jako takového k expu, ne, že bych kolečkoval hvozd, ale holt výdělek je třeba  a rychlý výdělek je pro mě nej, protože se pak mohu věnovat jiným "věcem".
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:48 12. Aug 2010 |
|
|
Proc proc. Omg proc asi. Se na to podivej, bylo to imba npc, zakazalo se vam to abyste si nekoleckovali prahvozd a ty se zeptas jestli dostanete nahradu v podobe jineho npc.
Ps. Selskym rozumem mohlo kazdemu dojit ze tohlo prijde, hlavne kdyz jste vsichni vyuzivali tohle kouzlo z gska. Se nediv pak.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: osudový výběr Posted: 10:54 12. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Téma považuju za vyčerpané.
@-darkvision- Nemusíš za každou cenu přispívat do každého vlánka a odpovídat na všechno. Zkus ubrat aspoň o tři příspěvky za den.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|