Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
Co kdyby každá zpráva dostala nějakou trvanlivost nevim... třeba 3 reál týdny a pak by zmizela. Páč ty zprávy se tam jen zbytečně hromadí, některé sou staré a ti jenž je tam přidali, pochybuju že je pujdou zas sundat. Bylo by to něco v tom smylu jako že se střídá různé počasí, ten papír na nástěnce promokne nebo pták pos... prostě... jen tak mě to napadlo.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
a když tam bude chtít někdo něco přidat nového ? Tak mu to řekne, že nelze připadat, protože je nástěnka plná letáků kterých si už někdo několik měsíců nevšímá ? Nebo že po dosažení maximálního limitu, by každej novej příspěvek nahradil poslední na nástěnce ?
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Tak stávající funguje tak, že nejnovější jsou vepředu a pokud se chce někdo prohrabovat starejma letákama, tak může.
Nějak bych neřešil, jak dlouho tam něco je.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum