Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:45 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 132 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Emoteri
PostPosted: 15:14 25. Aug 2010 
Obyvatel
 Profile

Jsem tady sice jen chvili, ale radoby vtipna, nebo radoby HCRP hra nektrych lidi me donutila sem napsat...

Moje postava neumi cist myslenky a neumi to ani zadna jina, tak si prosimvas odpuste vyhvezdivckovane hlasky *zadiva se na zkupinku orku a pomysli si zrudy* Neumim cist myslenky a proto je mi uplne fuk co si tvoje postava mysli, pokud mate potrebu vyjadrit nejakym zpusobem odpor k moji postave, vyjadrete to tak at je to zrejme, nejake vase mysleni je kazdemu u zadele , jelikoz co si myslite nikdo nevi, tak si to nechejte pro sebe. je spousta moznosti jak vyjadrit odpor k postave. To zrudy muzete prece rict nahlas , jen k tomu pridat *zadiva na skupinku orku*

Druha vec: *zadiva se na zrudy* nevim, ze me vidis jako zrudu, tak me s tim zase neobtezujte. Moje postava je pulork tak se zadivej na pulorka , prijde mi to jako snaha urazit hrace a ne postavu. Taky nepouzivam *podiva se na stromos*ka* ale pokud budu chtit timto zpusobem reagovat napisu *zadiva se na elfa* co chtit ty stromos*k?
Jestlize uz musite masirovat okoli neustalyma hvezdickama, piste tam neco rozumneho a ne vase myslenky... nikdo je cist neumi tak si je nechte prop sebe.

Ze zacatku jsem se tomu smal, ale hracu kteri posilaji svoje myslenky do eteru je tolik, ze jsem musel zareagovat...

jeste jeden priklad: *premysli jestli ma odpovedet, nebo ne* myslite si, ze je mi k necemu platne to cist? nebo ze nekdo odhadne nad cim premyslis? nestaci napsat jen * chvili premysli a pak odpovi/neodpovi*

Reply with quote  

Post subject: Re: Emoteri
PostPosted: 15:20 25. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Blabolis tu docela nektere nesmysli myslenka se muze odrazit na obliceji :) tim padem neni co resit pokud mu vidis do obliceje ci do oci da se to rozeznat :)

Reply with quote  

PostPosted: 15:26 25. Aug 2010 
Obyvatel
 Profile

Jak poznam na tvem obliceji ze si myslis neco o zrudach? Pokud se tvaris znechucene pri pohledu na nejakou postavu tak, to napis do hvezdicek, ale nepis tam blaboly o tom co si myslis.

EDIT: opraveno myslim na myslis

Last edited by Tashara on 15:28 25. Aug 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 15:28 25. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Tashara wrote:
Jak poznam na tvem obliceji ze si myslim neco o zrudach? Pokud se tvaris znechucene pri pophledu na nejakou postavu tak, to napis do hvezdicek, ale nepis tam blaboly o tom co si myslis.

*skrivi se tvar znechucenim * napriiklad:) neboli tak muzes brat ty emote co si psal :) asi tak

Reply with quote  

PostPosted: 15:35 25. Aug 2010 
Obyvatel
 Profile

To sendys:

Presne tohle ocekavam namisto myslenek, myslenky cist nikdo neumi, tak at si kazdy necha pro sebe je to OOC informace a pokud ma potrebu neco napsat do hvezdicek, at napise konkretne co jeho postava dela.

He he , ted jsem si vzpomel jeste na jednu *chvili se zastavi a pak jde dal*
Tohle me malem poslalo ze zidle.... mame oci vidime, ze stojite a pak jdete dal... Prijde mi to jako masaz druhych svym radoby HCRP

Reply with quote  

PostPosted: 15:39 25. Aug 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Jestli dokážeš do sebe vpravit trochu "odstupu/tolerance", se zkus na tyhle větičky povznést a překládej si je v duchu (jako já, jako mnozí jiní).

Půjčím si tvoje příklady:
(na orky) *zadiva se na zkupinku orku a pomysli si zrudy* = *s odporem pozoruje skupinku orků*
(na orky) *zadiva se na zrudy* = *dívá se zhnuseně*
(na elfa) *podiva se na stromošuka* = *s úšklebkem sjede postavu pohledem*

Takhle si to "pro sebe" přeložím (aniž by mě to příliš "zatěžovalo" a patřičně na to reaguji:
(ork): Nečum na mě takhle! *ohne ruku v lokti*
(elf): Máš problémy s obličejem nebo ti mám rovnou vykuchat střeva, aby se ti ten ksicht srovnal? *jízlivě*

P.S.
Na druhou stranu s tebou souhlasím, že někteří jedinci by měli zapřemýšlet "jak" popisují chování postav. Aby to nepůsobilo, že postavy IC se stávají čtenáři myšlenek. Ale to už je o hráčích, zda se na to dokážou OOC podívat...a uznat (a pochopit), že popsat emoce by se mělo jinak.
*dívá se na Tasharu, jakože je to úplně jasný, ne?* :)

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 16:02 25. Aug 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Tohle téma se tu oběvuje periodicky. Vždy když některá skupinka hráčů objeví kouzlo českého HCRP - aneb ohvězdičkuj každý prd.

Ano, Tashara má pravdu, ale prosím zkuste to řešit s chladnou hlavou, vysvětlit si to a nehádat se kvůli každé ptákovině.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 17:24 25. Aug 2010 
Velmistr
 ICQ  Profile

Připíšu vám sem můj asi nejvtipnější zážitek s tímhle problémem.

S postavou jsem se dostal do sporu s jinou.
Postava2: Pitomec jeden pitomý *pomyslí si* :lol:

Ale co už, berte to spíš v vtipem.

Reply with quote  

PostPosted: 00:30 26. Aug 2010 
Obyvatel
 Profile

No vicemene jsem to sem napsal, proto, aby se ti, co se jich to tyka, nad sebou zamysleli co pisi. Zatim takove hvezdickovani myslenek ignoruji - nectu myslenky o nicem nevim. Taky mi prislo, ze takove jednani je alibisticke, ukazu ze nemam rad orky, ale pro jistotu, aby z toho nekoukala odvetna akce, pisnu, ze si to jen myslim.

Ale jak rikas, nebudu to vnimat 8)

Reply with quote  

PostPosted: 08:06 26. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

hmm bohuzel se takovych par hracu najde a ja osobne je hned sprazim po tellu co to jako hvezdickujou,vysvetlim a pochopi to......ovsemze nemuzete vedet co si postava mysli,proto je vhodne psat pouze to ze napr. se jim skrivi oblicej,primouri oci,zatnou pesti,odplivnou zhnusenim,cosi si zamumlaji,kopnou do kamene,pohrozi pesti a atd. moznosti je spousty a spousty jak to vyjadrit....
to co pise KATO(myslel to zajiste dobre),ano da se to prelozit,ale pak leda budu delat to co ostatni,protoze nemuzu vedet co presne postava dela a jak se tvari kdyz se dane osobe neco nelibi,precejen kazdy nereaguje stejnymi gesty a tak nemohu reagovat na neco co nevidim........kdyz uz jsme u toho,naskyta se tak dalsi a to je podle me vaznejsi problem,ze postavy nekterych hracu reaguji na neco co ani nevi zda vidi....to jest ze necekaji na vyhvezdickovani postavy kterou vidi ale hned napr: reaguji na jejich vzhled,,ocas,zbran....takove veci nemusi byt vzdy videt a hrac by mel poseckat na popis osoby a neni problem otazku naznacit i ve hvezdickach...napr. *vidi osobu,snazi se spozorovat zda ma zbran* ....pak uz druha osoba vi,ze ma vyhvezdickovat co a jak
ale mezi nami,stavaji se horsi veci.......jedne nejmenovane osobe se stal pripad,ze psala tak jak jeho osoba mluvi,tak jest napr. *vo tom budu teda premejšlet*,nacez postava druha reagovala tak,ze se nehodla bavit s nekym kdo pise pravopisne chyby........ :roll: :mrgreen:
takze nadruhou stranu,tyhle veci se stavaji,ale prenesme se presto,muze byt vzdy hur :mrgreen:
jinak osobne sem pro variantu napsat hraci po tellu a vysvetlit mu to,pokud nepochopi....nemam zajem s nim hrat a s reakci *nemuze vedet co si mysli* se mi stava hra s nim neprijemnou a otazka zda je hrac nebo "hrac" je pro me vyresena,nastesti me tohle dlouho netrapi :twisted:

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

Reply with quote  

PostPosted: 08:25 26. Aug 2010 
Ďábel
 Profile

Jo tak takových hráčů je někdy hodně...pravda já někdy do hvězdiček píšu věci, které mají spíš sloužit k pobavení hráče/hráčky....třeba *prohlíží si jeho ocas, ten delší a vzadu samozřejmě* a podobné kravinky :D

Ale spíš mi někdy přijde divné psaní některých věcí do tellu (že sladká jano? :P ), jakože třeba stojí tři postavy, ale postava A napíše do tellu B *vidíš jak zaryje nehtíky do desky stolu* přitom postava C stojí u nich a viděla by to taky, ale takhle nemá jak hráč reagovat, kdžy ten tell nedostane.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 08:31 26. Aug 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Vetsinou nespravne napsane emoty ignoruji, jako by nebyly, pripadne si je prevadim - viz Kato.

Pokud mam smirlivou a kecaci naladu, tak se obcas snazim vysvetlovat.

No a pokud mne ty emoty nejak stvou (takovy ten klasicky zbabely styl nadavacich emotu) nebo se mi proste chce, tak hraju, ze je ma postava vnima v plne mire... proste drzim se pravidla, ze co nekdo napise jako emote, je videt...

1. To je fakt blbec *mysli si*
2. Kdo je u tebe blbec ty drzej zmetku?
1. Ja jsem nic nerekl!
2. Mne je fuk co si myslis ze si rekl nebo nerekl. Jeste jednou si dovolis neco takovyho a urazim ti hlavu.

Proste emoty mohou byt videt. Pokud emotuje nejakou myslenku, tak ji zrejme omylem rekl nahlas. Nebo jinak zviditelnil. Jak? To uz je jeho problem. Treba vysila sve myslenky do okoli viditelne, to neresim. Viditelne reaguji na viditelny emote.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 09:13 27. Aug 2010 
Nováček
 Profile

Jo někteří to s těma hvězdičkama fakt přehání, ale aspon se vždycky zasměju :mrgreen:

jen malej příklad: postava sedí na lavičce a napíše *sedí na lavičce a čumí na hrnek* pak vstane a jde k jiným postavám a napíše *vstane a jde k nim*

To mě vždycky zlepší náladu po práci :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 09:58 27. Aug 2010 
DM Thalie
 ICQ  Profile

A úplně top jsou emotéři davu...

Postava vstoupí do hostince ..

*spokojeně sleduje jak celá hospoda utichla a s obdivem vzhlýží k její spanilé postavě*

Postava zamíří k baru ...

*položí na pult měšec a všímá si jak hospodský rudne při myšlenkách na její tělo*

No a pak jako DM odolejte a nelogněte do hospodského s komentářem o nechutném beďaru na čele krasavice... :twisted:

" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku

Reply with quote  

PostPosted: 11:20 27. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Treason wrote:
Jo někteří to s těma hvězdičkama fakt přehání, ale aspon se vždycky zasměju :mrgreen:

jen malej příklad: postava sedí na lavičce a napíše *sedí na lavičce a čumí na hrnek* pak vstane a jde k jiným postavám a napíše *vstane a jde k nim*

To mě vždycky zlepší náladu po práci :twisted:

:?:
ty se smejes rp?hmmm
i kdyby hvezdickoval kazdy krok je to stale v poradku
porad lepsi nez kdyby tam sedel a vztal bez jediny vety at uz pise kraviny nebo ne
komu vadi,ze nekdo napise i to co druzi vidi???ja to sakra chvalim :wink:

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 132 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]