|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pivo
|
Post subject: Kino Posted: 21:49 11. Jan 2008 |
|
|
Já, legenda 10/ 9Konečně po delší pauze výborný film.Komu se líbil film Potomci lidí nebo Sunshine nebude zklamán.Kdo čeká nějakou pořádnou akci bude zklamán Will Smith předvedl výborný herecký výkon. P.S. Je těžké hodnotit filmy pro ostatní.Každý človek má jinej vkus.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
Last edited by Pivo on 13:07 12. Jan 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Kino Posted: 22:42 11. Jan 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Pivo wrote: P.S. Je těžké hodnotit filmy pro ostatní.Každý človek má jinej vkus. Jojo to máš pravdu, mě se spíš líbí něco jako Beowulf nebo 300  aspoň pořádná mlátička 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Kino Posted: 23:18 11. Jan 2008 |
|
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Kino Posted: 23:27 11. Jan 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Starej Beowulf a nebo ten novej animovanej ??? prej ten hranej nic moc a ten animovanej sem este nevidel  Já jo v 3Dkině a byl jsem zklamán po slibném začátku jedna velká nuda!! 300 se mi líbilo. 300: Bitva u Thermopyl 10/ 7
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
Last edited by Pivo on 13:50 12. Jan 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Kino Posted: 12:23 12. Jan 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
heeej na Beowulf jdeme ze skolou prej vyberte si co chcete a dala nam tridni seznam.Chmm tak sme dali gympl a tedka.Hledam enco , co je pro vyssi rocnik a uplne nahoe Beowulf.Tak jsem si rekla :,,chm to by mohlo bejt snad zajimavi."a dala jsem carku a ostatni se pridali.lol tka jsem zvedava co to bude , ale jdeme na to uz v unoru chacha
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Kino Posted: 13:06 12. Jan 2008 |
|
|
Pajule wrote: heeej na Beowulf jdeme ze skolou prej vyberte si co chcete a dala nam tridni seznam.Chmm tak sme dali gympl a tedka.Hledam enco , co je pro vyssi rocnik a uplne nahoe Beowulf.Tak jsem si rekla :,,chm to by mohlo bejt snad zajimavi."a dala jsem carku a ostatni se pridali.lol tka jsem zvedava co to bude , ale jdeme na to uz v unoru chacha Podle je to hroznej brak.Je to film pro dospělé!Klidně to mohli natočit hrané.Mladším lidem se to ale líbilo  Beowulf 10/ 5
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Kino Posted: 10:43 13. Jan 2008 |
|
|
Já ,legenda - od tohohle filmu sem čekal mnohem víc. Imho se z takovýho skvělýho prostředí dalo vyždímat víc, než trapná klišoidní prvoplánová akce, plytkej děj a emérickej konec. Skvělý film je Americký Gangster, vřele doporučuji...naprosto parádní gangsterka z prostředí americké drogové mafie. Mě zaujal také horor 30 dní dlouhá noc - konečně sem viděl pěkně ztvárněné upíry tolik k novým filmům, další saju tak dám vědět 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Kino Posted: 11:34 13. Jan 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Lord_Berserk wrote: Starej Beowulf a nebo ten novej animovanej ??? prej ten hranej nic moc a ten animovanej sem este nevidel  ten animovanej ten se mi fakt líbí
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Kino Posted: 12:13 13. Jan 2008 |
|
|
Ja, legenda - som pozrel akurat vcera vecer a mozem povedat, ze je super, teda aspon mne sa hodne pacil Beowulfa sa urcite chystam pozriet, dufam ze nebudem az tak moc sklamanej. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Kino Posted: 12:41 13. Jan 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
No Legenda se mi taky hodne moc libila. Nemam Wila moc rad, ale tady zahral dobre a krome honu jelenu v mustangovi se mi libilo vsechno, dal bych tomu tak 90% No jeste by se dal zkritizovat ten jeho pribytek, kdy se do baraku dostanou bez problemu a kdyz nikde jinde, tak aspon laborka mohla bejt plna UVcek
Beowulf me zaujal jen diky 3D zpracovani. Byl v pohode az do Grendelovy smrti, jinak o nicem. No a bejt beowulf ja, tak si taky raci hraju s malou holcickou, nez s tou kralovnou....
30 dni dlouha noc me opravdu velice zklamala. Asi nejhorsi ze vsechy vyse jmenovanejch filmu. Aby se jeden den obevili upiri, nasledne strih na nevim jakej den do podkrovi, osadnici o nich uz vedi vse a konec kdy se sam umyslne nakazi, tak to tomu nasadilo korunu. Navic upiri jsou mesic ve vesnicce a nedokazou najit par lidi kteri jsou ukryti na jednom miste
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Kino Posted: 14:35 13. Jan 2008 |
|
|
OneHeart wrote: Mě zaujal také horor 30 dní dlouhá noc - konečně sem viděl pěkně ztvárněné upíry 30 dní dlouhá noc 10/ 6Nadprůměrný film o upírech.Dobrá atmosféra,krvavé,dialogy trapné,upíři demetní(pokud člověk nezačal řvát nenašli ho).Nadprůměrný film jen kvůli rozpočtu 30milionů dolarů.(to je vcelku směšná částka)
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Kino Posted: 14:55 13. Jan 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hehe tak horory ..chmm u tech se hodne smeju , tedka si nejak nevzpominam na zadnej u kteryho bych se nezasmala.Ale nejvetci vytlem co si aspon pamatuju jsem mela u usvitu mrtvich...A hrozne se mi libi film mno este vedet jak se to pise Underword?zrejme je to nejaka doba co jsem ho nevidela.Ale ten se mi fakt dost libi.Akorat mi mrzi ze tam proti sobe bojujou dve skveli rasy. 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Kino Posted: 14:56 13. Jan 2008 |
|
|
Pivo wrote: OneHeart wrote: Mě zaujal také horor 30 dní dlouhá noc - konečně sem viděl pěkně ztvárněné upíry 30 dní dlouhá noc 10/ 6Nadprůměrný film o upírech.Dobrá atmosféra,krvavé,dialogy trapné,upíři demetní(pokud člověk nezačal řvát nenašli ho).Nadprůměrný film jen kvůli rozpočtu 30milionů dolarů.(to je vcelku směšná částka) Nechápu - 30 milionů USD padlo na výplatu Joshe Hartnetta... z čeho platit to ostatní.. nemám tušení  Na tu částku velmi solidní film. Jeden z mála filmů, který se mi líbil a byl vyroben po roce 2000
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Kino Posted: 14:59 13. Jan 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Pajule wrote: hehe tak horory ..chmm u tech se hodne smeju , tedka si nejak nevzpominam na zadnej u kteryho bych se nezasmala.Ale nejvetci vytlem co si aspon pamatuju jsem mela u usvitu mrtvich...A hrozne se mi libi film mno este vedet jak se to pise Underword?zrejme je to nejaka doba co jsem ho nevidela.Ale ten se mi fakt dost libi.Akorat mi mrzi ze tam proti sobe bojujou dve skveli rasy.  No ja se asi nejvic nasmal u Hostelu, takovou bejkarnu jsem dlouho nevidel  Hlavne masker by zalouzil oscara
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Kino Posted: 15:01 13. Jan 2008 |
|
|
Shifter wrote: Pajule wrote: hehe tak horory ..chmm u tech se hodne smeju , tedka si nejak nevzpominam na zadnej u kteryho bych se nezasmala.Ale nejvetci vytlem co si aspon pamatuju jsem mela u usvitu mrtvich...A hrozne se mi libi film mno este vedet jak se to pise Underword?zrejme je to nejaka doba co jsem ho nevidela.Ale ten se mi fakt dost libi.Akorat mi mrzi ze tam proti sobe bojujou dve skveli rasy.  No ja se asi nejvic nasmal u Hostelu, takovou bejkarnu jsem dlouho nevidel  Hlavne masker by zalouzil oscara Náhodou Hostel má jedno +. A to plus, které lze tady krásně použít: Kdo potřeboval u filmu Hostel pytlík na zvracení -> nehrajte Drowa 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|