|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
cer-c
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 23:11 02. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, dnes odpoledne (17:29) padnul server. Tou dobou jsem vyráběl amulet z meteoru s rubínama. Nedařilo se mi sehnat DM a když se zadařilo, měli zrovna plné ruce práce.
Proto tedy píšu sem. Chtěl bych poprosit o navrácení 1 prutu meteorické oceli, 2 rubínů a 1 kouzelného prachu na meteorickou ocel. Postava se jmenuje Kalio.
Předem děkuji moc.
EDIT: Děkuji mnohokráte DM Bahnakovi za vyřízení
|
|
Top |
|
gimlicek
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 19:12 14. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Při dnešním pádu serveru jsem v craftu přišla o ne bezvýznamné suroviny a protože tou dobou ve hře nebylo žádné DM, tak bych tady chtěla poprosit o jejich navrácení. Jedná se o velmistrovskou kožku, velmistrovské lepidlo, jeden leštěný diamant a jeden leštěný nefrit acc. gimlicek, postava Mara EDIT: díky Caironovi za pomoc 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 16:59 10. Nov 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
10. 11. - 15:55
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:26 06. Feb 2011 |
|
|
Tak v dnesnim nocnim restartu nebylo mozno se pripojit ac web i na gamespy thalie sviti ze jede. A ted ve 14.00 stejny problem. Nejde se pripojit pro ,,chyba ve spojeni,,.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:33 06. Feb 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vzdyt jsem psal, ze jsem tam neco resil. Nejak to nejede 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
xpm335
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 07:08 27. Apr 2011 |
|
|
To je na zabití! jak byl ten restart asi před dvěma dnama v těch 20:00 měl jsem v mule tolik věcí! X( a pak mu řekniou že to byl neplánovnaý restart  mám aji seznam těch věcí v mule
_________________ Svenn Bjornsonn "Je jedno jestli jsi král nebo sedlák...stejně tě pošlu tam kde slunce nesvítí." Zemřel tak jak žil, jako idiot. https://www.youtube.com/watch?v=0YuKhXZPAgQ
Magistr Stregan Kane „Všechno, co lidstvo udělalo, vymyslelo, čeho dosáhlo, i to, čím je, všechno to leží zázračně uchováno na stránkách knih. “ Aktivně hrán s chutí někomu pokazit den.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 10:27 27. Apr 2011 |
|
|
Po tom restartu před několika dny kolem 20:00 hodiny jsem byl ve hře a vracel všechny možné ztráty a nálezy se kterými hráči přišli, bohužel nemůžu vracet když se lidi nelognou nebo neozvou - nejsem jasnovidec. Vracení čehokoliv několik dnů poté je bohužel nemyslitelné, to by sem rovnou mohl někdo napsat že chce kvůli nějakého pádu hry před měsícem vrátit 50 kusů meteoru...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
xpm335
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 14:17 27. Apr 2011 |
|
|
aasi mo je chyba ale zeptejte se koho chcete že sem měl tyto věci a když sem na PC minimálně tak jak jsem měl vědět že se to řešilo?
_________________ Svenn Bjornsonn "Je jedno jestli jsi král nebo sedlák...stejně tě pošlu tam kde slunce nesvítí." Zemřel tak jak žil, jako idiot. https://www.youtube.com/watch?v=0YuKhXZPAgQ
Magistr Stregan Kane „Všechno, co lidstvo udělalo, vymyslelo, čeho dosáhlo, i to, čím je, všechno to leží zázračně uchováno na stránkách knih. “ Aktivně hrán s chutí někomu pokazit den.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 18:19 27. Apr 2011 |
|
|
Když spadne servr tak se na 90% objeví po restartu DM které dořeší problémy s žuchnutím. Pakliže tak neučiníš či nepožádáš o náhradu hned, nemůže být na toto brán zřetel. Pokud se ti to nelíbí, prosím směruj žádost na Rejtyho.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
xpm335
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 19:58 28. Apr 2011 |
|
|
zdravím stále se mi ukazuje že je Thalie offline je to tak nebo mám chybu?
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:16 28. Apr 2011 |
|
|
Server je kouslej, je třeba ho znovu nastartovat a klíčky má snad jen kucik s Rejtym. Už jsem se je snažil sehnat, ale zatím bez úspěchu.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:39 28. Apr 2011 |
|
|
Mě vždycky zajímalo... Na čem ten servr vubec jede? to je někde nějaký schovaný PC nebo jak to funguje?
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 09:49 29. Apr 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Sorry, nebyl jsem doma. Thuereg wrote: Mě vždycky zajímalo... Na čem ten servr vubec jede? to je někde nějaký schovaný PC nebo jak to funguje? Je to normální (trochu HW vyladěný) PC v Plzeňský serverovně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 16:50 29. Apr 2011 |
|
|
kucik wrote: Sorry, nebyl jsem doma. Thuereg wrote: Mě vždycky zajímalo... Na čem ten servr vubec jede? to je někde nějaký schovaný PC nebo jak to funguje? Je to normální (trochu HW vyladěný) PC v Plzeňský serverovně. Chceme fotecku !!! 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 16:57 29. Apr 2011 |
|
|
kucik wrote: Sorry, nebyl jsem doma. Thuereg wrote: Mě vždycky zajímalo... Na čem ten servr vubec jede? to je někde nějaký schovaný PC nebo jak to funguje? Je to normální (trochu HW vyladěný) PC v Plzeňský serverovně. Takže když jako padne tak Ty nebo Rejty vždy musíte zajet do serverovny a nahodit to? To tedy klobouk dolů. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|