|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 13:53 09. Sep 2010 |
|
|
Na to je fakt jednoduchá rada.. neber si plášť.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 14:04 09. Sep 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Jak psal RoF, podle me je to na uhlu pohledu... ja si proste budu oblikat plast jen do boje, nejak me to zase zily netrha,ale kdyz nejsou videt boty atd, myslim si, ze neni problem, aby nebyly videt ani plaste ,kdyz by to bylo na volbe hrace. -darkvision- wrote: -RoF- wrote: Ono hlavně pláště i pěkně bugují.
Si postvaa sundá plášt a pak svlékne šaty a plášt naskočí zpět, ikdyž ho nemá nasazený, ale dotyčný hráč to nevidí, vidí to jen jeho spoluhráč. Tohle se dá ošetřit tím že si bud otevres okno inventare, nebo pokad mas tu danou vec v rychle liste, tak proste vidis zda bys to technicky na sobe mit mel ci ne. Je to jen otazka vsimavosti, me se tohle stava treba se zbroji. Svleknu si ji, je tedy svlecena, ale ja na obrazovce vidim ze ma postava ji porad ma oblecenou a okoli ji vidi nahou.  EDIT: Mít bonusy z pláště, který bude neviditelny?
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 14:08 09. Sep 2010 |
|
|
spíš proč jsou ty pláště furt buglé, nezakrývají křídla a chovají se jako dřevo  i já si pamatuju kdy ještě fungovali tak jak mají, zas tak dávno to není ale klasika, než aby tým řekl "jo tehdy a tehdy jsme to zvrtali, opravíme" tak radši budou rýt do RoFa nebo jiného randoma který je trochu offtopic aby se řeč zavedla jinam
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 14:09 09. Sep 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
To by musela bejt mega plachata, aby zakryla křídla 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 14:25 09. Sep 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Dáváte špatné příklady. Boty, rukavice.. to všechno vidět jde. Je to součástí normálního nwn modelu postavy. Kdežto plášt není. Tedka jde rozeznat kdy plášt postava na sobě má a kdy ne, pokud by se všechny zneviditelnily, tak by to už rozpoznat nešlo a muselo by se to hvězdičkova = zbytečné komplikace.
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 17:05 09. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
sandoftime wrote: ale klasika, než aby tým řekl "jo tehdy a tehdy jsme to zvrtali, opravíme" tak radši budou rýt do RoFa nebo jiného randoma který je trochu offtopic aby se řeč zavedla jinam Psal jsem to nekolikrat, ale co, tak to napisu jeste jednou. V animacich a modelovani se nevyznam a nemam cas ani chut se to ucit. Kdyz jsi tak chytrej, tak mi klidne, napis co a kde opravit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 18:00 09. Sep 2010 |
|
|
Myslim, ze vam kucik jasne odpisal, ze kto z vas chce sa moze toho ujat a najst riesenie a pripadne to opravit, tak aby to fungovalo ako si predstavujete. Dalsia debata v style spamu o tom, ze mne sa to paci tak alebo tak je bezpredmetna a pokial v tom budete pokracovat tak sa topic zamkne. Nechavam ho otvoreny len na konkretne riesenia ako to opravit.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 22:18 09. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jesli se někomu animace pláště nelíbí tak at si ho prostě vypne jak radil kucik.. ubírat čas týmu takovouhle blbostí sandoftime wrote: ale klasika, než aby tým řekl "jo tehdy a tehdy jsme to zvrtali, opravíme" tak radši budou rýt do RoFa nebo jiného randoma který je trochu offtopic aby se řeč zavedla jinam spíš je klasika že sand má zase blbý a trapný kecy na foru..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 23:38 09. Sep 2010 |
|
|
 Dedukce vylucovaci metoooda 3-2-1  ja se v animacich bohuzel taky nevyznam ... ale jen je divny ze to driv fungovalo - taakze: 1) napred sem myslel, ze je to kvuli patchy 1.69, kterej pred wipem nebyl - byl tusim 1.68 2) pak ze je chyba u me - zaflakanej Override a neco se tam triska ... - aaale asi ani jedno, paaac ted kdyz otevru modul (konkretne nakej Test-Modul od Phottera na tvorbu buildu) a nahraju si do nej postavu z Thalie (u ktery mi normalne stoji plast, jak rocni fusekle) tak se mi krasne hejbe  - je ale divny, ze v tom Test-Modulu mam misto tela postavy takovej hnedej vak (pytel) a na nem ten krasne hejbajici se plast  az tak dobre se v toolu nevyznam, jestli je neco spatne s hakama nebo je to novym CEPem  tak esi z toho nekdo neco vyvodi tak je dobrej  PS: fuj nesnasim psani slohovejch prispevku *nenapadne tupe zira na LDamiana* 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 00:07 10. Sep 2010 |
|
|
Ja jsem treba dneska nasel nejaky animace plastu, jenze ty zase nesedej na soucasny animace postav, takze napr. postava plast skrz telo, nebo plast vlaje okdyz postava stoji atp.
A jednoduse nejde jen tak preplacnout soucasny animace postav, protoze tam je spravne kostra pro dyn. zbrane, jsou tam emoty a spoustu dalsiho.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 00:25 10. Sep 2010 |
|
|
ta chyba je v posledním konfighaku, před ním to neblblo, po něm ano
Konfigurační hak [28. 02. 2010]
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 00:31 10. Sep 2010 |
|
|
OK, to byla oprava koster postavy, pokud vim. Kouknu co to dela bez nej a jakej soubor to teda je. Nicmene pokud ano, tak odstraneni rozhodi zase kostry postav.
|
|
Top |
|