|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wekslo
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 13:09 14. Jan 2008 |
|
|
postak anebo vynalezce, ete nevim ;]
kazdopadne...postak bude mnich kvuli rychlejm noham a vynalezce samozrejme carodej :]
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|
Smoke
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 13:52 14. Jan 2008 |
|
|
na 99% mnicha, ale ten duergar bojovník by mě taky docela lákal, sbírka drowích skalpů nikdy neni k zahození 
_________________ Gabriel... mnich, kterému v těle koluje andělská krev
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 14:09 14. Jan 2008 |
|
|
photter wrote: .... Cleric/rogue, to by mohlo bejt zajimavy  Tak me napada, pojede vubec nekdo drowi knezku?
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 14:40 14. Jan 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zyga wrote: Cleric/rogue, to by mohlo bejt zajimavy  Tak me napada, pojede vubec nekdo drowi knezku? Jakoze knez lapka? Takovej obtloustlejsi pan, kterej vybira desatky, nalejva se mesnim vinem a leci zasadne jen za tucnej honorar? Nebo snad potulny knez? Drow knezka je precijen jedna z nejmocnejsich bytosti na sve... totiz v podtemnu. Pocitam, ze se nejaky objevi az casem. Precijen to bude asi dost narocny na hrace.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 14:53 14. Jan 2008 |
|
|
kucik wrote: ....... Já mám v plánu v podstatě totéž ... jen má představa rogue v tomto povolání je spíše zvěd. V mém podání se tedy pravděpodobně (pokud mi to systém hry a kraftů dovolí) bude jednat o felčara přiděleného k jednotce zvědů. Stejně tak tam může být i mág atd..... Myslel jsem na takový druh jednotky jež v menším množství trpas ... ,ehm zase mi to uklouzlo, lidí pracuje za nepřátelskou linií, sbírá informace, napadá ze zálohy kurýry a provianťáky a je odkázaná jen a jen na sebe včetně starání se o raněné atd.. Tak takovou nějakou ptákovinu mám v hlavě a na papíře (samo wordovém, kdo z nás technokratů ví jak vypadá pravý papír  ).
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 16:06 14. Jan 2008 |
|
|
Všichni chtěj hrát za silný mágy, já bych je ještě trochu oslabil  Třeba na seslání kouzla potřeba inteligence 17+lvl kouzla  )
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 17:12 14. Jan 2008 |
|
|
Smoke wrote: na 99% mnicha, ale ten duergar bojovník by mě taky docela lákal, sbírka drowích skalpů nikdy neni k zahození  Kašli na mnicha a pojd hrát duergara 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 17:19 14. Jan 2008 |
|
|
Začíná to vypadat nadějně s těma duergarama. 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 17:20 14. Jan 2008 |
|
|
xyz wrote: Začíná to vypadat nadějně s těma duergarama.  Chce to zburcovat lidi no.Já nejsem spamer 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 17:24 14. Jan 2008 |
|
|
Tak s chutí do toho a půl je hotovo. 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 19:04 14. Jan 2008 |
|
|
Paniiii cucim jako blazen ze bude hrat takove spousta carodeju i pres to ze to je tak slabe a nehratelne povolani 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 19:06 14. Jan 2008 |
|
|
*vymysli dalsi omezeni*
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 19:10 14. Jan 2008 |
|
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 19:29 14. Jan 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 19:39 14. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
RES wrote: Paniiii cucim jako blazen ze bude hrat takove spousta carodeju i pres to ze to je tak slabe a nehratelne povolani  hihi nerikam nic
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|