|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:00 17. Sep 2010 |
|
|
Daanri wrote: Stiahni zo stranok http://thalie.pilsfree.cz/ke-stazeni-35.htm muzika oblasti a muzika boje, rozbal to do adresara Music, tam kde mas naistalovane NWN - ak tam ten adresar nemas tak si ho vytvor. V kazdej oblasti je nastavena hudba, co sa tyka hudby boja tak myslim, normalne nastavovana nie je, len v urcitych lokaciah pri bossoch. Mám thalijskou hudbu. Třeba je ale jen velká časová smyčka mezi opakováním, že se mi zdá že moc nehraje. A absence hudby boje je velká škoda:( Je to prostě takové.. suché, no. Ale priorita je to samozřejmě nízká.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:44 17. Sep 2010 |
|
|
Molly23 wrote: Chtěl bych vidět ty komenty v logu... Příjemně jsi se vyspal/a... příjemně jsi se vys... ehm... nebo. Moc dobře ses nevyto, protože se v okolí pořád ozývali divné zvuky. hehe tohle me dostalo  . Hlavně jak by to vypadalo na dlouhém questu žejo...  ...
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:06 17. Sep 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Taky si spamnu. Zcela nový rozměr by dalo vyměšování takovému kouzlu/ schopnosti fear. Nehozený hod: *po kalhotách se mu rozlévá skvrna, a na zemi vzniká zlutá loužička* *kalhoty zhnědly a okolím se šíří nezaměnitelný puch* Vzhledem k tomu, že fear ma na thalii malem každa druha potvora, tak by i epické postavy nejvíce času trávily praním a skrýváním se před přáteli, kteří mají imku na fear a mohli by dané idispozice vtipně komentovat. PS: asi by bylo rovněž nezbytné zavést do craftu plíny  Edit: Oprava plín, psal jsem to rychle no
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
Last edited by menderon on 11:03 17. Sep 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:38 17. Sep 2010 |
|
|
menderon wrote: Taky si spamnu. PS: asi by bylo rovněž nezbytné zavést do craftu plýny  Jo, posrala by se nejen postavička, ale z některých výkonů zdejších češtinářů bych se posral i já. Plíny nejsou plýny ani plyny....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
EXITUS999
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:57 17. Sep 2010 |
|
|
menderon wrote: Taky si spamnu.
*po kalhotách se mu rozlévá skvrna, a na zemi vzniká zlutá loužička* *kalhoty zhnědly a okolím se šíří nezaměnitelný puch*
Hezký, ale co třeba matroše, kde to není vidět? Co rytíř ve fullplate, lovec v kůži? Prostě ostatní, co nemaj plátěný kalhoty  Ale jako myslim že zavádět se to nemusí, dobrej hráč RP to tam napíše (jednou jsem to při PReni zažil, ale ne s NWN, tady je problém žě většina jede do nejnamachrovanějších postav ...  )
_________________ ======================================================================= Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte  =======================================================================
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:11 17. Sep 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
EXITUS999 wrote: menderon wrote: Taky si spamnu.
*po kalhotách se mu rozlévá skvrna, a na zemi vzniká zlutá loužička* *kalhoty zhnědly a okolím se šíří nezaměnitelný puch*
Hezký, ale co třeba matroše, kde to není vidět? Co rytíř ve fullplate, lovec v kůži? Prostě ostatní, co nemaj plátěný kalhoty  Ale jako myslim že zavádět se to nemusí, dobrej hráč RP to tam napíše (jednou jsem to při PReni zažil, ale ne s NWN, tady je problém žě většina jede do nejnamachrovanějších postav ...  ) A co trpaslíci? U těch je setrvalý stav = smrdět  , nějaký ho*no navíc je nemůže rozházet. A to jestli je mokrý od močoviny nebo od pančovanýho piva....to pozná jedině odborník v Biohazard obleku  . A nebo co takoví droowé, ti jsou posraní z Xi-an 25 hodin denně 8 dní v týdnu  ! Tam by se možná mohla skvrna zmenšovat nebo zvětšovat? A co paladini? A ta jejich puritánsky stáhlá prdel. Ta by naopak neměla propouštět nic...atd. atd. 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:30 17. Sep 2010 |
|
|
KaTo wrote: Může se to doplnit nějakýma penalizacema  žloutenka 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:38 17. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Fajn. Konec spamu o vymesovani. Nic takoveho se implementovat nebude. Nechte to tu pro inteligentni napady.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:14 17. Sep 2010 |
|
|
Braenn wrote: Daanri wrote: Stiahni zo stranok http://thalie.pilsfree.cz/ke-stazeni-35.htm muzika oblasti a muzika boje, rozbal to do adresara Music, tam kde mas naistalovane NWN - ak tam ten adresar nemas tak si ho vytvor. V kazdej oblasti je nastavena hudba, co sa tyka hudby boja tak myslim, normalne nastavovana nie je, len v urcitych lokaciah pri bossoch. Mám thalijskou hudbu. Třeba je ale jen velká časová smyčka mezi opakováním, že se mi zdá že moc nehraje. A absence hudby boje je velká škoda:( Je to prostě takové.. suché, no. Ale priorita je to samozřejmě nízká. No byt tebou tak si to skontrolujem - ja som mal kedysi rovnaky problem. Proste som nepocul hudbu v lokaciach - potom mi to nedalo a znovu som stiahol vsetky veci zo stranok a potom to zrazu slo bez problemov. Casova smycka je 120 vo vsetkych lokaciach, co je pomerne casto - castejsie by to uz liezlo dost na nervy. Absence hudby boje ma dovod, ze sa tym urcuju vyznamnejsie boje a nie kazdy suboj s jezevci. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:54 17. Sep 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
To je imho škoda, systém hudby jako byl např v baldur's gate mi na thalii taky chybí...
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:16 18. Sep 2010 |
|
|
Zajímalo by mě jestli rukavice u plátnéře nejsou úmyslně,protože v původním craftu byli jak mi bylo řečeno.
Last edited by White wolf on 19:22 18. Sep 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:57 18. Sep 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Nejsou tam úmyslně.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:43 19. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
neni jich totiz vubec treba. predtim platner rukavice mel, ale byl moc nudny vyber. Proto se to sjednotilo s rukavicema a chranicema u krejciho, kde se da kombinovat vice veci a je to tak celkove zajimavejsi.
U platovych rukavic slo imho jen o AC, coz se da vyresit pouzitim jednoho specielniho druhu kamene do nich.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:41 23. Sep 2010 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Chtěl bych se zeptat, jestli se dá v craftu vytvořit Healer's_kit (před wipem to šlo)? Když porovnám, co umí lektvary (s váhou 0,1) a co zakoupený Healer's_kit (s váhou 0,5), tak mi přijde skill „Heal“ skoro nevyužitelný. Ale třeba se pletu a ten Healer's_kit má nějakou výhodu, proč ho oproti lektvarům částečně znevýhodnit.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:46 23. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Healer's kit má podstatnou výhodu. Lektvarem totiž neovážeš umírajícího spolubojovníka.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|