|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
cer-c
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 15:47 19. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dnes jsem dělal stříbenej scimitar a že vyzkouším očarování "poprava nemrtvých". Ze 140% to na meč udělalo setnutí nemrtvých s TO-14? Je to to nej, co na šavli jde dát a jen TO-14? To přeci přehodí i kostlivci na hřbitově v Ivory. Nemluvě na tom, že než si konečně nehoděj, tak je 1000x dřív stačím umlátit stahovacím nožem. Není tam náhodou nějaká chybka?
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 17:36 19. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ano. proste savle nebyli k niceni nemrtvych uzpusobeny. (tim nechi rict, z epalcat s jeste mensim max. % pri ocarovani je)
Obecne ta poprava nema moc vysoke DC. Neco malo popravciho lepsiho najdes v obchodech, ale tam to bude omezen jen pro kleriky, paladiny a spol. (to ty ocarovnae zbrane muze zase pouzivat kdokoliv)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
cer-c
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 18:40 19. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mám ten pocit, že jsem tuhle dělal z 80% a mělo to stejné TO, ale na 100% si jistý nejsem... Myslel jsem, že s rostoucími % by se měla i vlastnost zvyšovat. Pokud by dejme tomu 200% dělalo TO 25, stále je to k ničemu, protože to přehodí prakticky každý NPC. V Prahvopzdu se výdrž pohybuje kolem 30+kostka. Ikdyby to mělo TO kolem 30, tak by to musel být obouručný meč a z 200% se daj udělat daleko lepší věci.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 19:03 19. Sep 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
a me by zajimalo jakej je rozdil mezi scimitarem a dlouhym mecem....pry do scimu de dat max 1k4 ocarovani elementem a do dlouheho vic....pritom sou to oboje smrtici zbrane jednorucky...u bastarda bych to chapal ale u tehlech dvou?
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 19:32 19. Sep 2010 |
|
|
venomeq wrote: a me by zajimalo jakej je rozdil mezi scimitarem a dlouhym mecem....pry do scimu de dat max 1k4 ocarovani elementem a do dlouheho vic....pritom sou to oboje smrtici zbrane jednorucky...u bastarda bych to chapal ale u tehlech dvou? Asi skrz to že šavle má větší rozsah kritáku a tak je víc brána PBčkama 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 19:58 19. Sep 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Uprime? Rofe zrejme si se spletl zatim sem tu videl tri hrace co meli scimitar....Ja,Salif a Ahvar..jineho se scimitarem neznam ze by tu nekdo mel...asi je to tim ze je tu mrte potvor imunich na kritiky... Btw kdyz to vemu ted tak takovej oborucak s max elementem elektrinou tu je vrazednej nastroj predcici ostatni zbrane...Proste mi to pride jako nesmysl aby mel dlouhej mec moznost lepsiho ocarovani vuci jinym zbranim ktere sou stejneho typu smrtici zbrane...
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 20:12 19. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
venomeq wrote: Proste mi to pride jako nesmysl aby mel dlouhej mec moznost lepsiho ocarovani vuci jinym zbranim ktere sou stejneho typu smrtici zbrane... To ti jako hloupost prijit muze, ale proste ruzne zbrane maji ruzne ocarovani, ikdyz treba maji martial, jako prerequisitu. Kratky mec nema stejne ocarovani jako dlouhy a dlouhy mec nema stejne ocarovani jako obourucak. To vsechno jsou martial zbrane.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 20:57 19. Sep 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Btw, ono nejde ani tak o Profiency, ale o Size, viz: http://nwn.wikia.com/wiki/Weapon_size...až v druhém gardu o PéGéčka. Je to smutné, nepříjemné, nechtěné, ale je to tak  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 21:23 19. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
cer-c wrote: Mám ten pocit, že jsem tuhle dělal z 80% a mělo to stejné TO, ale na 100% si jistý nejsem... Myslel jsem, že s rostoucími % by se měla i vlastnost zvyšovat. Pokud by dejme tomu 200% dělalo TO 25, stále je to k ničemu, protože to přehodí prakticky každý NPC. V Prahvopzdu se výdrž pohybuje kolem 30+kostka. Ikdyby to mělo TO kolem 30, tak by to musel být obouručný meč a z 200% se daj udělat daleko lepší věci. jsou ruzne TO na ruzny pocet efektu.. je jich tam opravdu pozehnane, takez "zda se mi " neni na miste
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 06:59 20. Sep 2010 |
|
|
venomeq wrote: a me by zajimalo jakej je rozdil mezi scimitarem a dlouhym mecem....pry do scimu de dat max 1k4 ocarovani elementem a do dlouheho vic....pritom sou to oboje smrtici zbrane jednorucky...u bastarda bych to chapal ale u tehlech dvou? Elemet jde na 100% 1k6 ... mám už na +2 scimitaru takovouto elektřinu
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 11:28 20. Sep 2010 |
|
|
Divne ale je ze na dyku jde dat jen 1d4 element kdyzto na bastard jde dat prinejmensim 1k6. Hm jasny dyka je mensi nez bastard ALE proc na dyku spotrebuji dva pruty, jednu nasadu a na bastard taky dva pruty a jednu nasadu.
Proc na vsechny zbrane, zbroje se pouziva stejny pocet materialu, ale kdyz se tu pak resi ocarovani tak na mensi zbrane jde dat mensi element a tym to zduvodnuje tím, že ta zbran je proste daleko mensi, pritom se na ni spotrebuje stejne materialu jak na zbran ktera je 10x vetsi.
Ted me to jen tak napadlo.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 11:53 20. Sep 2010 |
|
|
no jeslti chcete, tak se obourucak bude delat z 10 prutu.. to neni zas tak tezka zmena ...
jen jestli to prispeje k hratelnosti.
to proc se neda vse ocarovat na maximum neni o hratelnosti, ale vyvazenosti predmetu.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 12:08 20. Sep 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
nomis_b wrote: ...jen jestli to prispeje k hratelnosti... Nene, nomisku, stačí že formičky žerou víc (čištěného) jílu, ještě tohohle trochu  . Koukej dopsat dřevařinu //teď vážně - kdo nad tím "vážně" uvažuje, zkuste si spočítat co stojí např. takový prut z Meteoru/Stínovky a teď by se na výrobu (třeba) obouručáku/plné plátovky najednou spotřebovávali 3/4/10 kousků prutů, kam by se asi posunuly ceny výrobků? LoL, podpora creepu rulez 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 12:56 23. Sep 2010 |
|
|
kucik wrote: venomeq wrote: Proste mi to pride jako nesmysl aby mel dlouhej mec moznost lepsiho ocarovani vuci jinym zbranim ktere sou stejneho typu smrtici zbrane... To ti jako hloupost prijit muze, ale proste ruzne zbrane maji ruzne ocarovani, ikdyz treba maji martial, jako prerequisitu. Kratky mec nema stejne ocarovani jako dlouhy a dlouhy mec nema stejne ocarovani jako obourucak. To vsechno jsou martial zbrane. Jen tak ze zvedavosti. Je nejake voditko, podle ktereho si mohu urcit, jake maximalni ocarovani na danou zbran pujde? Je mi jasne, ze kukry, kama a dyka asi budou mit nejmensi. Ale treba moc netusim jak je to u hole, ostepu a kosy a obouruc kladiva, jak to bude u takovy ty cepovy obourucni savle nebo treba u nunchak... To ze scimitar muze mit mensi ocarovani nez dlouhy mec je taky novinka pro mne, logicky jsem cekal, ze to bude stejne (stejna velikost). Takhle mi pak treba neni jasne, zda bastard a katana maji max stejne ocarovani jako dlouhy mec. Da se to tedy nejak odvodit nebo je nutno pokus - omyl a vyzvidani u ocarovavacu? Pripadne neslo by to nekam sepsat proste ke zbranim jako pravidla do sekce "Co Thalie nabizi"? Protoze je to jedna z uprav Thalie a novi hraci by o tom asi meli vedet dopredu, uz pri volbe sve zbrane. A kdyz to budou lidi vedet dopredu, tak se nemaji duvod bat brat si zamereni treba prave na ty cepove zbrane, coz muze zvysit ruznorodost a to by bylo fajn.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 13:30 23. Sep 2010 |
|
|
nomis_b wrote: no jeslti chcete, tak se obourucak bude delat z 10 prutu.. to neni zas tak tezka zmena ... jen jestli to prispeje k hratelnosti. no, rozhodně by váha kovu ze kterého věc dělám neměla být menší než věc, která z toho vznikne...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|