|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
White wolf
|
Post subject: Truhlář update Posted: 09:55 24. Sep 2010 |
|
|
Zajímalo by mě jestli už sou nahrané luky a kuše a pokud ano pak jde udělat pouze polotovar. Zkoušela sem polotovar,tětivu a kov a pak stála a čekala a prd.  Zkoušel to ještě někdo nebo jen já sem tak zvědavá?
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 11:56 24. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
polotovar je presne co ?? vec, co ma %, nebo treba> kus bez tetivy ??
je dobre hodit screen treba co si tam davala, at se da neco z toho vyvodit
stejne jako u krejciho sem to doma samozrejme zkousel, a to pro male kuse a u nich to fungovalo bez problemu.
Jelikoz jsou tam pouzite rpedmety ze stareho crfatu, tak by meli i fungovat nyni. Je asle smaozrejme mozne, ze je nekdo mezitim smazal.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 12:54 24. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nemyslim si, že by je někdo mazal. Zas tak dlouho ty kozy nefunkční nejsou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 13:10 24. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ne kozy.. ale luky ze ba nekdo smazal z palety 
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 13:51 24. Sep 2010 |
|
|
Nedávno Bahňák vyráběl něco na vyměnění ze starého craftu a vypadl použitelný luk...
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 14:07 24. Sep 2010 |
|
|
OneIceOne wrote: Nedávno Bahňák vyráběl něco na vyměnění ze starého craftu a vypadl použitelný luk... nedavno... nekdy... to pomuze jako mrtvemu zimnik starej craft Dm sam od sebe zpustit nemohl, to jedine ze by zkousel crfat po updatu, kdy to jiz bylo zprovoznene a DM crafti stejnak jak hraci, akorat trosku rychlejc. takze z toho to vypada, jako kdyby to fungovalo OK. Ale je mozne, ze je tam spatne podminena moznost DM, nebo DEBUG. zkusim jeste doma jednou a uvidime.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 14:10 24. Sep 2010 |
|
|
nomis_b wrote: OneIceOne wrote: Nedávno Bahňák vyráběl něco na vyměnění ze starého craftu a vypadl použitelný luk... nedavno... nekdy... to pomuze jako mrtvemu zimnik bylo to presne ten den co se nahrala truhlarina, takze par dni zpatky 
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 14:15 24. Sep 2010 |
|
|
hm garett chtel tusim dlouhej luk, jak ho znam, takze zkusim proverit, zda neni chzba jen u malych luku, protoze z prvniho rpispevku nevim, co za typ luku to bylo.
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 18:46 24. Sep 2010 |
|
|
Tak já to upřesním zkoušela sem krátký luk vrba ...vypadl mi z toho luk bez tětivy a pak sem to hodila zpět i se zakoupenou tětivou ....nedělo se nic takže sem se zeptala hráče o kerým vím,že luky dělal a po rozhovoru sem tam dala luk bez tětivy+ prut železa+ tětivu pro vrbu a stála a čekala a nic. 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: KDO dělá štíty ? Posted: 20:17 21. Oct 2010 |
|
|
Kdo teď dělá štíty ? U truhláře v nabídce nejsou, a platnéř jim jenom může měnit vzhled .....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
cer-c
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 20:02 27. Oct 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Štíty dělá Nomis  Teda aspoň podle toho co bylo v novinkách. Štíty teď jen u plátnéře v Karathe, případně u dobrodruha. Jak je tomu dole netuším.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 13:28 04. Aug 2011 |
|
|
Hlásim chybu: Pradub + stříbro udělá na kuší +3 oč odražení, což asi zamýšleno nebylo
staty kuše: +3 oč odražení +4 útok Silná kritická 10 +10silný
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 13:49 22. Feb 2012 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 13:52 22. Feb 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vypadá to na chybku. Mělo by tam být i AB.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Truhlář update Posted: 13:56 22. Feb 2012 |
|
|
kucik wrote: Vypadá to na chybku. Mělo by tam být i AB. Zkoušel jsem tis s mithrilem, titanem a stínem - pořád to dávalo jen silný + a zvýšené kritické zranění. Pak jsem si řekl, dobrá, zkusím železný dub a rovnou se stínem pro jistotu - vyšlo tohle. Tedy mám podezření, že chybka bude trochu rozsáhlejší.
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|