|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
cer-c
|
Post subject: plátneřina Posted: 19:34 27. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Nechal jsem si kovat titanovou plnoplátovou zbroj. Pokud je mi známo, tak titan měl dělat pohlcení.
Výsledek z 200% titanu a mistrovské kůže je zbroj s +1 k OČ proti tupým zbpraním a 5% náchylnost na elektřinu. O pohlcení ani zmínka, tak se ptám jestli je to správně.
Já i plátnéř jsme čekali 5/+10 a v lepším případě 10/+5. Otázkou tedy je, zda je tam chybka nebo ne.
Dík
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 21:56 27. Sep 2010 |
|
|
Dva dny zpátky jsem udělal +1ac +6 /5hp *zabrblá* a to sem k tomu titanu použil jiný přísady 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 09:57 28. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
cer-c wrote: Nechal jsem si kovat titanovou plnoplátovou zbroj. Pokud je mi známo, tak titan měl dělat pohlcení.
Výsledek z 200% titanu a mistrovské kůže je zbroj s +1 k OČ proti tupým zbpraním a 5% náchylnost na elektřinu. O pohlcení ani zmínka, tak se ptám jestli je to správně.
Já i plátnéř jsme čekali 5/+10 a v lepším případě 10/+5. Otázkou tedy je, zda je tam chybka nebo ne.
Dík mrknuna to. treba uz je to takzvane "out of range" a ej tam takove pohlceni, ze sem na to nemel skript. pripadna oprava bude v novinkach.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 17:59 10. Oct 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Dvě různé helmy,ale u obou postih do obratnosti.Dělá mi to i u jiných kovů nehledě na použitou kůži.Poměr u jedné z nich je 140 adamantin 60 zlato PS.: dodělal jsem 20 lvl a je to pryč tak nevím zda sem vůl nebo je to špatně 
Attachments: |

helma1.jpg [ 65.2 KiB | Viewed 5403 times ]
|

helma.jpg [ 62.79 KiB | Viewed 5394 times ]
|
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 19:57 10. Oct 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Radim wrote: Dvě různé helmy,ale u obou postih do obratnosti.Dělá mi to i u jiných kovů nehledě na použitou kůži.Poměr u jedné z nich je 140 adamantin 60 zlato PS.: dodělal jsem 20 lvl a je to pryč tak nevím zda sem vůl nebo je to špatně  To znamená, že jsi špatně nakombinoval kovy 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 22:04 10. Oct 2010 |
|
|
Čistej adamantin je těžko špatně nakombinovanej a mimochodem mi to udělalo předtím i u čistýho mithrilu,ale teď to je v pohodě tak nevím
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 12:11 11. Oct 2010 |
|
|
Tak ještě jeden screen,aby bylo jasno prozměnu s velmistrovskou kůží.Pořád s postihem do obratnosti
Attachments: |

helma.jpg [ 64.24 KiB | Viewed 5382 times ]
|
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 12:18 11. Oct 2010 |
|
|
No tak je třeba už chyba jen to, že je čistej... já z adamintu vyrábim v pohodě bez postihů.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 12:45 11. Oct 2010 |
|
|
Prosím někoho kompetentního,kdyby mi to dělalo už dřív tak to sem asi nedávám.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 12:52 11. Oct 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je to rozhodně nějaký divný. Ta obratnost by tam měla být -2 a ne -1.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 13:21 11. Oct 2010 |
|
|
A nedělala ti to náhodou předtim proto, že si z toho Adamu vyráběl v menším poměru než můžeš teď ? .)
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 13:26 11. Oct 2010 |
|
|
Teď už si jen hraju a zkoumám kombinace,předtím se mi nechtělo.Oboje jsou na max. 200%,ale klidně udělám všechny kombinace třeba s tím zlatem a uvidíme co bude vznikat.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 13:30 11. Oct 2010 |
|
|
Radim wrote: Teď už si jen hraju a zkoumám kombinace,předtím se mi nechtělo.Oboje jsou na max. 200%,ale klidně udělám všechny kombinace třeba s tím zlatem a uvidíme co bude vznikat. No to je ono! Konečně rozumný nápad Pak se dozvíš to, co ti tu Aers naznačuje. Chyba je v poměru. Aspoň já si to myslím, stačí se podívat na diskuzi kováře, kde železo dává postih na OC ve zbrani  .
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 13:35 11. Oct 2010 |
|
|
Mám snad jitrnici na čele nebo co?
Maximální poměr máš už od 19 lvl tuším,ale mínusy mi začali vyskakovat až teď a to jsem tyhle kousky už nespočetkrát vyráběl.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 20:02 11. Oct 2010 |
|
|
Radim wrote: Mám snad jitrnici na čele nebo co?
Maximální poměr máš už od 19 lvl tuším,ale mínusy mi začali vyskakovat až teď a to jsem tyhle kousky už nespočetkrát vyráběl. Vubec se s nima nepatlej a VYOWNI JE, povrchnanskou pakáž !! Jinak zpet k tematu, jak rikal Rof, me taky hned napadlo, že by to bylo tím poměrem. Pokad to ale dříve nedělalo, tak by to chtělo aby si to Nomísek zapsal do úkolníčku a při první příležitosti se na to podíval. Toť vše ode me. Hezky večer a bez hádek, mládenci 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|