|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Vadný Item Posted: 02:40 26. Sep 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Každým logem se mi mění hůl vytažená dnes po ranním restartu ve 2 z trezoru. Prve sem jí mohl nosit  To bych byl asi největší zabiják na Thalii. Po Dalším logu vyžaduje lvl 52 Acc: -Derken- Postava: Alyffyn Zau'ndar Prosím o odebrání tohoto itemu a přípádné vrácení mé staré krásné hůlky. Edit: Taky prosím o strhnutí 100 expů naexpených s tímto itemem, musel jsem si prostě zkusit tim něco bacit 
Attachments: |

coze2.jpg [ 100.96 KiB | Viewed 5485 times ]
|

coze.jpg [ 77.07 KiB | Viewed 5450 times ]
|
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 16:29 01. Oct 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Odkud je ta hul?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 18:06 01. Oct 2010 |
|
|
Ta hul je ode me, mel jsem ji z toolu upravenou a dříve byla jen +6čarozpyt a +6soustředění, pokad se nepletu. Do hry mi ji předalo Dm, uz nevím jake, ale urcite ji kontrolovalo než mi ji davalo.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 18:10 01. Oct 2010 |
|
|
Aha. Takze problem je prave v te uprave v toolu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 18:11 01. Oct 2010 |
|
|
hm, čili opět typycký příklad toho, jak někdo nečte jak se to má dělat. Darku, seš inteligentní člověk, prosím tě, vytvoř si tu hůl v toolu ze ZAKLADNIHO ITEMU bez abilit!!! Teprve potom ji normalně uprav a přidej vlastnosti a klasickym zpusobem připrav a pošli na muj Mail: Pouliii@seznam.cz((a už se za tyden opět těším, až se bude řešit uplně to same znovu, škoda že to nikdy nejde zjistit u předavky...))
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 18:13 01. Oct 2010 |
|
|
Ja zkusim udelat nejaky testovatko.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 18:19 01. Oct 2010 |
|
|
Jo díky za rejp. Ale jaká je skutečnost?
Tu hůl jsem měl přes půl roku a nic se nestalo. Ihned co se tahle "vada" oběvila, Derken to nahlásil, ničeho nevyužíval. A poslední asi nejdůležitější věc: a) Derken se díval do toolu a žádná taková hůl tam není. b) To co říká Bahnak, tak by to vypadalo tak, že jsem v toolu vzal hůl A (+6útok, +naky kouzla trebas, + svetlo apod), vse jsem ji vymazal a udelal z toho hůl B (+6carozpyt, +6soustredeni) a nakonec z toho vznikla hůl C (+20vylepseni, +20zraneni ohnem - nebo co na tom screenu je). Z cehoz vyplívá ze to s toolem nemá defakto nic společného.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 18:23 01. Oct 2010 |
|
|
No to musis vedet ty, z ceho jsi ji vyrobil. Ono pokud mi reknes, kdo tu hul ma, tak ti i muzu rict, z jake hole byla vyrobena, ale nevim, cemu by to pomohlo.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 18:42 01. Oct 2010 |
|
|
asi tak, prave proto sem psal že seš chytrej kluk a tve jednani darku je OK. Našel si ITEM, který je kravina. Napsal si to, takže supr (mě fakt nebaví pořád prohlížet lidem inventáře a hledat masakry) To vkládání itemů do truhly bohužel občas zpusobuje že se předmětu vrací vlastnosti ITEMu ze ktereho byly udelane. Kdyby se item delal od začatku z předmetu BEZ vlastnosti, tak je klid. Takže to plís vytvoř v toolu a pošli na mail, až budu mít čas, rád ti to prohodím. O nic jineho važně nejde, tak to pořád nepitvejte... Díky...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 18:46 01. Oct 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Je to zpusobene trezorem....stalo se mi eco pdoobneho pricemz sem ten item hned vyhodil.... Taktez sem vzal helmici s nejakyma vlastnostma a upravil ji a dm mi ji hodilo....po casek dyz sem ju nechal v trezoru padl server a kdyz sem ju vytahl mela ty vlastnosti ktere sem nastavil + jeste ty puvodni navic...nekdy se stava ze to hodi i neco jineho lepsiho. Takze nejspsie to je tim ze se bere nejaka vec uz s vlastnostma misto zakladniho cisteho equipu a pri vlozeni do trezoru a padu serveru se to nak premaze.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 22:38 01. Oct 2010 |
|
|
Znova:
Ta hul jeste pred tim nez byla pretvorena NEMELA vlastnosti +20 a 20zraneni ohnem. Mela vlastnosti jinaci, takze nevim, proc po vyndani z trezoru ma tyto vlastnosti, protoze predtim je proste nemela, co si pamatuji..
To: Kucik: acc -Derken Alyffyn Zaundar
EDIT: Darkvision psal od Xulla z domova.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 22:53 01. Oct 2010 |
|
|
Xullfryn wrote: To: Kucik: acc -Derken Alyffyn Zaundar
Ale ta postava zadnou magickou hul u sebe nema.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 09:17 02. Oct 2010 |
|
|
Xullfryn wrote: Znova:
Ta hul jeste pred tim nez byla pretvorena NEMELA vlastnosti +20 a 20zraneni ohnem. Mela vlastnosti jinaci, takze nevim, proc po vyndani z trezoru ma tyto vlastnosti, protoze predtim je proste nemela, co si pamatuji..
Takze jsem jeste prohledal tvuj trezor, kde jsi mel tu hul. Vysledek: Ano, puvodni hul, ze ktere jsi to vytvoril je Hul Lilith, ktera MELA skutecne +20 vylepseni a +20 zraneni ohnem. Zahada vyresena.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 11:46 04. Oct 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
NO obecne jen doporuceni pro DM ode mne :
nedavejte jim nic, a reknete jim, ze se da vzhled (ano i magickych holi) zmenit na kovadline. (uz by to melo byt nahrane) + kdyz je to draha vec, tak radsi printscreen, kdyby vam to nahodou zmizelo.. (snace je vzdycky.)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vadný Item Posted: 18:45 04. Oct 2010 |
|
|
juhůůů, už nikomu NIKDY nic nebudu předávat! 
|
|
Top |
|