|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
predyk
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:12 06. Oct 2010 |
|
|
Attachments: |

Multi-classing.jpg [ 51.48 KiB | Viewed 2447 times ]
|
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 07:11 09. Oct 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:03 10. Oct 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:25 12. Oct 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Jednoho dne se stalo, že k holiči přišel zahradník, aby se dal ostříhat. Když byl hotov, ptal se, kolik dluží... Holič odpověděl: "Tento týden sloužím spoluobčanům, tudíž nemohu brát žádné peníze." Zahradník tedy poděkoval a opustil holičství. Když holič příští ráno otevíral svůj krámek, našel tam 12 růží s poděkováním. Druhý den přišel pekař, aby se dal také ostříhat. Po stříhání se opakovalo to samé: "Sloužím tento týden spoluobčanům, nemohu tedy připustit, abych dostal zaplaceno," vysvětlil holič." Pekař byl rád a odešel. Příští ráno, když holič otevírá svůj krámek, vidí sáček se 12 koblížky, upečenými do zlatova a s děkovnou kartou... Ten samý den se přišel nechat ostříhat poslanec parlamentu. Když Chtěl platit, slyší totéž: "Sloužím tento týden spoluobčanům, a Proto nemohu vaše peníze přijmout," znělo holičovo vysvětlení. Poslanec byl mile překvapen. Poděkoval a odcházel v povznesené náladě. Příští ráno, když chtěl holič otevřít krám, stálo tam 12 poslanců, a všichni se chtěli nechat zdarma ostříhat. P.S. Místo poslance jde dosadit i určité hráče on-line her
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:37 12. Oct 2010 |
|
|
Po sejmuti dvou povrchnanu mi nedalo na toho jednoho povrchnana reagovat, tak jsem chtel vyzkouset jak bude reagovat na muj tell. No nakonec to skoncilo tak, ze jsem mu snad zdarne vysvetlil jak to zde chodi, co se tyce smrti. Ale stejnak me to jeho chovani pobavilo. 
Attachments: |

Pouceni.jpg [ 95.36 KiB | Viewed 2529 times ]
|
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
EXITUS999
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:45 12. Oct 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Po sejmuti dvou povrchnanu mi nedalo na toho jednoho povrchnana reagovat, tak jsem chtel vyzkouset jak bude reagovat na muj tell. No nakonec to skoncilo tak, ze jsem mu snad zdarne vysvetlil jak to zde chodi, co se tyce smrti. Ale stejnak me to jeho chovani pobavilo.  Myslim že to ještě bylo docela fpohodě, narazil jsem už na horší 
_________________ ======================================================================= Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte  =======================================================================
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 06:21 13. Oct 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: ..... A dál? Mě to moc k pobavení a ani jako vtip nepřišlo. Možná jen cílená provokace.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 07:58 13. Oct 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Ať hledám jak hledám, ten vtip nikde nevidím 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 08:54 13. Oct 2010 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Možná je pro někoho zábavný sejmout slabší postavičku, co „už si může troufnout“ i na jezevce (alespoň jsem to tak pochopil). Těžko říct. Sice na to existují i prášky, ale vyléčením si mindráků ve hře na někom slabším alespoň nezatěžuje zdravotní systém. 
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:08 13. Oct 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
trochu sis naběhl, vtipálku..
_________________ nwn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:58 13. Oct 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Také mi nepřijde nic vtipného na tom, že někoho sejmeš a pak ho ještě prudíš po tellu a honíš si triko.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:13 13. Oct 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Heh, darku, uvědomuješ si, že za podobné chování tu nedávno dostali dva lidi BAN? Jen s tím rozdílem, že na ně to práskli "ti druzí", ty se tu, včetně důkazů, chlubíš sám  . P.S. Abys netápal - zabití povrchňanů drowy = OK (ať byl čí build/level/výbava jakýkoli), ale to s tím tellem už je napováženou.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:35 13. Oct 2010 |
|
|
kucik wrote: Také mi nepřijde nic vtipného na tom, že někoho sejmeš a pak ho ještě prudíš po tellu a honíš si triko. A) Nikoho jsem nesejmul B) Prudit nas zacal on C) Tak mi to nedalo a taky jsem si musel rejpnout a nakonec to zakončil tím, že mu vysvětlil jak tu systém smrtí funguje. Rofovi to vtipné nepřijde, ale mě jeho vtípky taky třeba vtipné nepřijdou. To je věc názoru každého už. Ps. Kuciku jestli chceš důkaz o incidentu, podívej se na naše forum někdy taky. (pokad můžeš, to zas já nevím, jak to máte vy s pravomocema) Jinak je hezké že k tomuhle ses vyjádřil, ale k meči katastrof třeba ještě ne a to nejsem jedinej mág ve hře, kterej na Vaše vyjádření stále čeká. Díky.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:32 13. Oct 2010 |
|
|
Pro kazdeho, kdo musel nebo bude muset nekdy neco podobneho vysvetlovat. http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-o ... e-to-panna
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
EXITUS999
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:53 13. Oct 2010 |
|
|
|
Top |