|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 13:27 13. Oct 2010 |
|
|
160% titanu a jedna mistrovska kůže mi dala toto : (je to záměr či někde chyba) 160% adamantitu a mistrovska je - takova zbroj je opravdu rozdilna, lepsi a to je to horsi material.
EDIT: Ok beru na vedomi, díky Aersi, me prvně napadlo, zda to není chybka. Díks.
Attachments: |

Krunyr.jpg [ 33.46 KiB | Viewed 3581 times ]
|
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Last edited by -darkvision- on 13:40 13. Oct 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 13:31 13. Oct 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
špatně si ten kov využil, jinak funguje správně.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 16:56 13. Oct 2010 |
|
|
Neznamena vzdy, ze cim drazsi a tezsi na vyrobu, tim lepsi 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 18:22 22. Nov 2010 |
|
|
Mohu se zeptat?
Helma 180% adamantit + mistrovska kuze Helma 180% adamantit + velmistrovska kuze -> Proc maji obe helmy totozne parametry? Je to zámer nebo chyba?
Ps. Nejak nechapu proc 180%adamu a velmistr ma stale postih -2 do obratnosti.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 18:28 22. Nov 2010 |
|
|
To teprve zjistíš, že ikdyž ten adamint budeš s něčim míchat ten postih tam budeš mít, od poslední úpravy se v tom asi něco rozvrtalo, tak až Nomis bude mít čas tak to opraví, já už mu to dávno psal asi před dvěma týdnama, ještě s dalšíma chybkama, zpráva je stále neřpečtená. Takže má holt dost práce.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 20:11 30. Dec 2010 |
|
|
Byly vyrobeny stínové boty v poměru 200% s velmistrovskou kůží a dávají pouze +3AC... a přilba která byla vyrobena stejně dává normálně +4AC.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 00:16 29. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jen drobnost...
Položka v kovadlině určená k výrobě rukavic má tendence mizet.
Př.: otevřu kovadlinu, výroba rukavic tam je, rozliknu nastavení, nastavím, co chci, naklikám se zpět, rukavice zmizí. Rozkliknu libovolnou zbroj, vykliknu a rukavice tam někdy je a někdy není.
_________________ .
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 23:25 02. Mar 2012 |
|
|
Chyba nájdená a čoskoro by to malo byť ok 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 16:52 12. Mar 2012 |
|
|
Testoval jsem trošku helmy a všiml jsem si takové další drobnůstky. Helmice dávají postihy do skrývání a tichého pohybu. Ano, má to svou logiku, ale neměly by spíše mít postihy do všímavosti a naslouchání? Plus teda mají postih do hledání, ten se mi zdá na místě.
_________________ .
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 18:18 12. Mar 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Nalkanar wrote: ...Helmice dávají postihy do skrývání a tichého pohybu... Předem se omlouvám za OT - třeba je to myšleno tak, že v tý helmici blbě vidíš a do všeho s ní mlátíš  . Ať nejsem až tolik OT - na Thalce jsou v krámech kápě s omezením Naslouchání.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 12:56 07. Apr 2012 |
|
|
Hlásím změnu  použil jsem stejný poměr, kůži i materiál ,ale dostal jsem z toho jen +3 AC. Jako mistr povolání jsem z toho dokázal vyždímat +4 AC
Attachments: |

Bez názvu.png [ 69.67 KiB | Viewed 3515 times ]
|
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 16:32 08. Apr 2012 |
|
|
Není to nutně chyba, ale jen mi příjde zvláštní jedna věc:
Plátneřina - bronzové rukavice - 200% - náklady 620 - výcvik +9, tichý pohyb, skrývání, čarozpyt, odstranění pastí -10
Krejčovina - rukavice s legendární kůží - 200% - náklady 237 000 (160k přísada na kůži, 12K přísada na zpracování kůže a kamene do použitelného stavu, 65k hodnota trofeje ze které se dělá legendární kůže) - výcvik +10
Jen mi to příjde možná malinko nevybalancované - pokud bude chtít plech větší výcvik náhodou, tak koupí rukavice za náklady pod měšec. Pokud chce větší výcvik hidař/mág a nechce přijít o celkem užitečné skilly, tak příjde o docela dost peněz. A výška skilly je takřka totožná.
_________________ .
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 21:01 08. Apr 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Je to dané principem jakým se tvoří vlastnosti zbrojí. Možná by stálo za to uvést, že za relativne příznivý peníz jde udelat +6 disciplína bez postihů - mistr.
Logiku v postupu jak navrhl konstruktér craftů vidím zcela zjevnou a korektní. Postihy jsou natolik vysoké, že si to dá snad jen blázen. Silné silové buildy stojí na meteoru s diciplínou jako bonusem, do začátku takováhle drobnost moc nepomůže a jsou lepší....
Cílová skupina, která to potřebuje nejsou silové buildy, ale dexové. Vše je v pořádku. Skvělý a zajímavý koncept. Dokonce vyrovnaný.
PS: -10 čarozpyt? tak to je likvidační postih pro většinu silovývch buildů.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 12:50 10. Apr 2012 |
|
|
to Slancak - holt do platnieriny rovnako ako aj kováriny boli pridané obmedzenia, aby za biedny peniaz nebolo možné vyrobiť presilené veci  ako ktoré obmedzenia fungujú si už musíte vyskúšať v praxi.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: plátneřina Posted: 16:57 10. Apr 2012 |
|
|
jachyra wrote: to Slancak - holt do platnieriny rovnako ako aj kováriny boli pridané obmedzenia, aby za biedny peniaz nebolo možné vyrobiť presilené veci  ako ktoré obmedzenia fungujú si už musíte vyskúšať v praxi. Není to zrovna příjemné zjištění IC... aneb naslibovat hory doly a pak zjistit, že první půlka větší zakázky je OK a druhá prostě nebude. A vymlouvat se na šizené legury a lakotu správce... 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|