Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 17:30 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 00:24 25. Oct 2010 
Velmistr
 Profile

Musim říct, že je to zajímavý nápad. pak by se ovšem musel udělat i lektvar vyp (vyprošťovák) :mrgreen:

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 10:10 30. Oct 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Rozepsal jsem se ve flamu, takze sem zkusim shrnout ruzne mensi upravy a rozsireni, ktere bych casem na Thalii uvital. Jde o ruzne upravy ladiciho charakteru a nebo rozsireni, ktera by mne potesila. Treba si z toho team neco vybere. :)

- zajimavejsi kapuce (vycvik, AC, moudrost). Helmy stejne budou lepsi, protoze tam je AC i vycvik zaroven. Pomuze to trochu srovnat dex build vs silovy build a postavy kouzlici na wisdom vs inteligenci.

- lehke predelani ocarovani na zbranich tak, aby treba mezi obouruckou a kukry nebyl az takovy rozdil.

- opraveni smazane casti Karathskeho hrbitova, mozna pridani par dalsich mist na exp pro postavy 4-8 level. Nabizi se treba vychodni cesta z Karathy, ktera by se dala trochu ozivit. Zaroven asi lehke zvyhodneni panteru (prijdou mi prilis drsni na to, kolik je z nich expu), coz by pak take bylo pro postavy na techto urovnich. Uprava lednich medvedu (take smerem k vetsi vyhodnosti).

- snizeni postihu na expy za cleny v parte. Postih za summony a podobne muze klidne zustat, ale za jednotlive cleny v parte bych rad trochu nizsi postih. Koneckoncu spousta novych potvor je delanych tak, ze tu partu spis vyzaduje, nez aby daval hracum nejak na vybranou. Maximalni postih za partu pri ctyrclene skupine by mohl byt spis nekde kolem 1/3 z expu a ne kolem 1/2. Neni to nejak nezbytne, ale potesilo by.

- zruseni pravidla o zakazu kovovych zbrani a zbroji u druida. Osobne se mne to sice netyka, ale jednoduse nevidim pro to omezeni moc duvod. A navic jak uz jsem zminoval, u shiftera to ani nejde dodrzet pri urcitych promenach. Takhle by se na ty urcite zbrane mohl ten druid primo zamerit. Koneckoncu druid (stejne jako hranicar) byl v posledni dobe trochu oslaben omezenim ovladani zvirat. A nemyslim, ze by tu build druid/fighter nebo druid/cokoli na silu v kovove zbroji a se zbrani nejak zasadne rozvratil rovnovahu. Naopak mohla by to byt alternativa ke klerik/fighter.

- pokud jeste nebylo udelano, tak zavedeni ucitelu i pro levely nad tricet. Pokud postavy s levelem nad 30 vyzaduji pritomnost DM, tak je to znevyhodnuje oproti kombinovanym buildum. Navic je tu rozpor v pojimani levelu. Bud je level rp vec a melo by se k nemu prihlizet pri jednani s NPC a svetem a nebo je OOC vec a neni duvod postavy se single povolanim a levelem pres 30 najednou brat jako neco specialniho, co vyzaduje quest pro postup. Zvlast kdyz pak takova postava level 33 single povolani stejne nebude brana jako ve svete nejak vyjimecna kvuli svemu levelu. Zkratka momentalne je to tak nejak na pul cesty a neni v tom jasna koncepce.

- pokud by se podarilo opravit padani hry pri dispelu na nekoho s vypitym lektvarem, bylo by to naprosto uzasne. Pokud je zrejme, ze se to nepodari, tak to ohlasit jako trvalou chybu a postupne tomu prizpusobovat dungeony a lokace. Dispel by pak u potvor mel byt vyrazne vzacnejsi.

- summony pro pana smrti + pripadne pravidlo o tom, ze pri kouzleni nekromantskych kouzel se level pana smrti pricita ke caster levelu.

- zprovozneni zveda harfeniku

- postupne zavadeni vyuzivani skillu persuade, bluff a pripadne intimidate. Nic nejak nezbytneho pro vsechny, ale aby ty skilly prinasely nejaky bonus.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 10:29 30. Oct 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

LDamian wrote:
- opraveni smazane casti Karathskeho hrbitova, mozna pridani par dalsich mist na exp pro postavy 4-8 level. Nabizi se treba vychodni cesta z Karathy, ktera by se dala trochu ozivit. Zaroven asi lehke zvyhodneni panteru (prijdou mi prilis drsni na to, kolik je z nich expu), coz by pak take bylo pro postavy na techto urovnich. Uprava lednich medvedu (take smerem k vetsi vyhodnosti).

Je v plane kompletna predelavka lokacii. Kedze natom pracuje jenom par ludi, tak to znacne trva, ale urcite to raz bude.

Quote:
-postupne zavadeni vyuzivani skillu persuade, bluff a pripadne intimidate. Nic nejak nezbytneho pro vsechny, ale aby ty skilly prinasely nejaky bonus

Pokial viem, taktiez v plane a bude to casto vyuzivane pri hre s poskytnutim roznych moznosti.

Toto urcite viem, ze casom bude. Treba len vydrzat - co sa tyka ostatnych veci tak k tomu sa vyjadrovat nebudem, nad niecim sa rozmysla a nad inym zas diskutuje - vsetko je vsak hlavne otazka casu a ludi schopnych to spravit. ;)

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 11:12 30. Oct 2010 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
- zajimavejsi kapuce (vycvik, AC, moudrost). Helmy stejne budou lepsi, protoze tam je AC i vycvik zaroven. Pomuze to trochu srovnat dex build vs silovy build a postavy kouzlici na wisdom vs inteligenci.

Moudrost by už měla být na kapucích dávno.

Quote:

Na Karathskym hřbitově někdo vypnul spawn. Musí ho nějaký DM zapnout DM hůlkou.

Quote:
- zruseni pravidla o zakazu kovovych zbrani a zbroji u druida. Osobne se mne to sice netyka, ale jednoduse nevidim pro to omezeni moc duvod. A navic jak uz jsem zminoval, u shiftera to ani nejde dodrzet pri urcitych promenach. Takhle by se na ty urcite zbrane mohl ten druid primo zamerit. Koneckoncu druid (stejne jako hranicar) byl v posledni dobe trochu oslaben omezenim ovladani zvirat. A nemyslim, ze by tu build druid/fighter nebo druid/cokoli na silu v kovove zbroji a se zbrani nejak zasadne rozvratil rovnovahu. Naopak mohla by to byt alternativa ke klerik/fighter.

To už bych byl radši pro speciální zbroje pro druidy, které by se vyrovnaly plátovce. Třeba by se mohly prodávat v Alwarielu nebo vyrábět z prastarého dubu.

Quote:
- pokud jeste nebylo udelano, tak zavedeni ucitelu i pro levely nad tricet. Pokud postavy s levelem nad 30 vyzaduji pritomnost DM, tak je to znevyhodnuje oproti kombinovanym buildum. Navic je tu rozpor v pojimani levelu. Bud je level rp vec a melo by se k nemu prihlizet pri jednani s NPC a svetem a nebo je OOC vec a neni duvod postavy se single povolanim a levelem pres 30 najednou brat jako neco specialniho, co vyzaduje quest pro postup. Zvlast kdyz pak takova postava level 33 single povolani stejne nebude brana jako ve svete nejak vyjimecna kvuli svemu levelu. Zkratka momentalne je to tak nejak na pul cesty a neni v tom jasna koncepce.

To není otázka konceptu, ale toho, že se dříve nepočítalo s postavam lvl 30+ a tak se to výše nenastavovalo. Musí to někdo přenastavit.

Quote:
- summony pro pana smrti + pripadne pravidlo o tom, ze pri kouzleni nekromantskych kouzel se level pana smrti pricita ke caster levelu.

Já už mám vymyšlené úpravy slabých povolání (pán smrti, barbar, hraničář), ale není kdo by to naskriptoval.

Quote:
- postupne zavadeni vyuzivani skillu persuade, bluff a pripadne intimidate. Nic nejak nezbytneho pro vsechny, ale aby ty skilly prinasely nejaky bonus.

Také mám sepsáno několik systémů, ale opět chybí skripter.

Reply with quote  

PostPosted: 18:11 03. Nov 2010 
Nováček
 Profile

Rejty wrote:
Moudrost by už měla být na kapucích dávno.

Od posledního updatu kapucí inzerovaného v novinkách (z 26. září) jsem ušila kapuce se všemi druhy drahokamů a ani jeden nedává moudrost.

(tedy pokud jsem správně pochopila, že se jedná o craftové kapuce...)

Reply with quote  

PostPosted: 19:55 03. Nov 2010 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

gimlicek wrote:
Od posledního updatu kapucí inzerovaného v novinkách (z 26. září) jsem ušila kapuce se všemi druhy drahokamů a ani jeden nedává moudrost.

Tak se jedná o chybu.

Reply with quote  

PostPosted: 19:14 09. Nov 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Mě na Thalii chybí scripter! Neumí někdo naučit čísílka a písmenka poslouchat rozkazy?
Přijde mi že je Nomisek na všecičko sám a mám z bobka pocit že toho má v realu opravdu moc a nestíhá.
Pomalu se modlím aby se objevil kdokoliv s chutí tvořit.

Reply with quote  

PostPosted: 19:40 09. Nov 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Bahnak wrote:
Mě na Thalii chybí scripter! Neumí někdo naučit čísílka a písmenka poslouchat rozkazy?
Přijde mi že je Nomisek na všecičko sám a mám z bobka pocit že toho má v realu opravdu moc a nestíhá.
Pomalu se modlím aby se objevil kdokoliv s chutí tvořit.

Když by mi vysvětlil základy :) Nemám páru jak to funguje, ale rád pomohu

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 19:46 09. Nov 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

S čímkoliv pomůžu a poradim. Je samozřejmě nutné mít alespoň trochu povědomí o programování (tzn zavadit v životě alespoň o jeden jazyk) a pak už to chce jen chuť vrtat se v toolsetu.

Osobně mám teď v práci trochu nabito (tzn. tradičně hoří termín projektu a průměrná pracovní doba už přesáhla 12hodin) a nezvládám se věnovat thalii. (Tímto se omlouvám všem, kteří čekají, až cokoliv dodělám)

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 19:53 09. Nov 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

No já nedávno naprogramova svůj první program... no zkouší vás z násobilky, ale tyjo... nevím nevím :) jednou jsem koukal na scripty jednoho itemu a když jsem zjistil kolik má řádků tak jsem se fakt lekl...

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 19:57 09. Nov 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Musíte to brát z tý stránky, že když něco takovýho budete mít ve škole, není nad praxi ;)

Reply with quote  

PostPosted: 20:19 09. Nov 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Jooo ted se vrháme na prolog... brrr a měli jsme databáze ještě víc brrr! :D

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 20:33 09. Nov 2010 
Nováček
 Profile

Ahoj,
nic neslinbuju, ale můžu to zkusit. Pokud bych měl k dispozici zdroják např. truhlařiny (a nějakou tabulku s parametrama štítů), asi by neměl být větší problém ji dodělat...

Reply with quote  

PostPosted: 20:38 09. Nov 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

S craftem je trochu problém, že nejproblémovější jsou takové ty user interface funkce a styl psaní je tam takový, že se v tom vyzná fakt asi jenom nomis.

Reply with quote  

PostPosted: 21:22 09. Nov 2010 
Nováček
 Profile

Když mi někdo pošle na mail zdroják, můžu to zkusit. V nejhorším s tím nehnu ani o píď a to snad současnou situaci nijak zhoršit nemůže :)

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]