Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 19:15 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 67 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Drovove u Ivory
PostPosted: 01:48 13. Nov 2010 
Měšťan
 Profile

zdravim, chtel bych poprosit o podani vysvetleni dnesni akce drova Izzara a jeho pripadneho kumpana u ivory.Pres den byl zalezlej v jeskyni u jezevcu a nahanel tam lowiky, mozna jeste s nekym, pote co byl svym zpusobem prozrazen a usporadala se vyprava tak radsi odlogl a logl az v poklidu uprosted noci.

prijde mi to uz trochu moc

jako lovte si v noci, lovte si ve dne po jeskynich u ivory, ale zustavejte pak ve hre a neste nasledky sveho pocinani.

ps. jeste sem se doslechl , ze Izzar odlogl po te co na nej zautocil Anorno, k tomu bych prosil taky vyjadreni.

diky pilnik

Reply with quote  

Post subject: Re: Drovove u Ivory
PostPosted: 01:58 13. Nov 2010 
Bůh
 Profile

Ja se Ti k tomu vyjádřím rád.
Čekal jsem ze tohleto nekdo z vas napise, cekal jsem to spise od Arnomra.

Inu. Vy jste doběhli k jeskyni, ty, Aria, Raina, Miawill taky že? :) Byli jste už boostli, trošku jste se doboostli před jeskyni. Pak do ní vklouzl Bertold, poté Aria a později Raina. Nic jste nenašli a tak jste vyšli ven.
Pak jste stáli někde poblíž jeskyně, já tam stál taky. Viděli jste me? Řekl bych že ne, když na mě nikdo neútočil, nic.

A co se stalo pak. Poté se tam nějak, nevím jak, oběvil Arnomro, jak psal tak byl čertsvě nalogovanej, tudíž neměl ode me ještě odpor. A využil chyby ve hře - viděl mě v GS a zaútočil na mě. Viz pravidla: "- Je zakázáno využívání cracků nebo případných chyb ve hře."
Asi mu nepřišlo zcela divné, že někde poblíž mě stáli 3-4epic postavy a vůbec na mě nereagovali. Asi normální dění, když se de huntit nějaký drow, že si ho pak nevšímáte, když ho vidíte. Nebo mě snad neviděli?

Co mě zaráží, že čerstvě nalogovaný Arnomro šel zrovna k jezevcům. Šel taky lovit drowy? Proč jim tedy nedal odpor po nalogování? Proč na mě zaútočil až po tom, co jsem mu dal odpor já? Proč mi ho nedal sám?

Co se tyce Alyff, byla tam taky. To ze jste nas nevideli, sory man, ale to neni nase chyba.

Kolem Ivory jsme se potulovali celou noc a par hodin ve dne jsme byli v jeskyni. Za celou dobu jsme nepotkali skoro nikoho.

Amen
Krasný víkend.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Last edited by -darkvision- on 21:28 15. Nov 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 02:00 13. Nov 2010 
Ďábel
 Profile

V tom případě tak či tak si odlogl v hrozbě smrti, viz pravidla.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 02:30 13. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

jen bych uvedl na pravou míru pár hodin...jako už takhle většina postav nevyleze v noci z hradeb pokud nemaj GS či nejsou dost silné aby se ubránili skupince drowů...jako mojí postavu ste chytli asi v devět ráno (možná pozdějc) pár metrů od městských hradeb a skončili jste sní asi v jednu odpoledne (IC) to už mi prostě přijde trošku moc...aby v jednu odpoledne mohli klidně drowící chytat někoho kousek od vesnice a nic si z toho nedělají...

Reply with quote  

PostPosted: 04:59 13. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

na tohle bych rad taky reagoval izzara sempotkal venku a zautocil na nej o kousek poodesel a najednou byl fuc ... odlognul celkem by me zajimalo jak .. navic bylo jasne ze by zemrel a pokud vim Gs si nemel to bych videl :) vsiml bych si toho a nereagoval bych na tebe:) jinak popravde lognul jsme se chvili predtim nez jsem na tebe zautocil fakt kratickou chvilicku

Reply with quote  

PostPosted: 08:12 13. Nov 2010 
Šlechtic
 Profile

jaktoze na tebe mohl utocit kdyz jsi mel gs? co vim tak to nejde i bez odporu

Reply with quote  

PostPosted: 08:44 13. Nov 2010 
Bůh
 Profile

tohle je fakt prasárna a to pořádná... a to GSko dělá taky pěknej bordel , bych ho zrušila, aby tyhle dohady přestali..a dokonce verim i anormovi a to je co říct :D

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 12:20 13. Nov 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

A já tam byl, a já vám asi utek. A trefil sem cestou 6 stromů a běhat s vision na 1 metr bylo dost těžký, ale holt sem akceptoval své postihy jako vy akceptujete své v podtemnu, kam posledni dobou tak rádi lezete.

To: ta ženská co sme ji chytli. Vidím značný rozdíl v tom zda sme tě chytli jak řikáš ty pár metrů od hradeb nebo jsme tě chytili V JESKYNI.

A teď něco z mechanického hlediska: Na postavu opravdu útočit jde pokud ji vidíš vlivem GS bugu nebo na ni nemáš odpor. A pokud ji vidíš jiným způsobem, což je herně možné. Jsou na to dostupné věcičky. Tak po tom na ni opravdu útočit nejde. Aspoň takhle se mi to v každém z případů stalo. Nejednou.

A teď add sendys: EMA + GS + ionskej = růžová barva toho co kolem tebe běhá za "kuličky". Takže sis opravdu nemohl všimnout že má GS, protože jakoby nebyl vidět ten jeho modrý efekt. Ale hlavni je že ostatní kolem něj proběhli a neviděli ho. To jenom ty bez odporu ;)

A dál se mě to už netýká řekl bych.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 12:41 13. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

Když už jsme u toho GS, mohlo by se taky udělat to, že by sebrání "kolegy" ze země statečným klerikem nebo mágem způsobilo odhalení. Přeci jenom je to eterální stav a sbírání padlých je dle mého docela trapný.
Stalo se mi to asi už 5 krát. Klerik vezme tělo a odcupitá do bezpečí s tělem pohodově s písní na rtech. Tím nenarážím jen na povrch. Zaslechl jsem, že to dělaj i podtemňáci.

Hladový pes loví nejlíp.

Drowí mysl

Reply with quote  

PostPosted: 13:11 13. Nov 2010 
Ďábel
 Profile

Co, kdo a jak porušil pravidla, by si měli vyřešit DM :wink:

Mě osobně pobavil ten odlog, páč kdyby tam naběhla tlupa low lvlů, tak byste je zmasakrovali a zase bysme našli jen hlavy na cestě. Ale jakmile naběhnou vysocí lvli, tak utečete na slunce. Někdy bych ocenil i božskou pomoc. Kdo je vládce slunce? Hmm Lilith, ochránce světla je Dei-anang. Někdy by mohli zasáhnout.
Když na mě dole zasáhla Xi´an :roll:

PS: Nejvíc mě pobaví jak drowi lognou jen v noci a těsně nad ránem zase odlognou.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 13:21 13. Nov 2010 
Velmistr
 Profile

-RoF- wrote:
PS: Nejvíc mě pobaví jak drowi lognou jen v noci a těsně nad ránem zase odlognou.

a nejvic mě baví jak rovnou lognou vždycky u Ivory... :wall: :wall: :wall:

sry :oops:

Reply with quote  

PostPosted: 13:29 13. Nov 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ad Darkvision: GS proste obcas nefunguje. Nemuzes s nim pocitat jako s jistotou.

Co jsem zazil v arene, kde se odpor bezne prehazuje az pred bojem, tak priblizne v jedne desetine az jedne dvacetine pripadu proste funguje spatne. Bud je souper neschopny na tebe zautocit, i kdyz ty na nej utocis kouzlama a nebo naopak te normalne vidi a muze utocit i kdyz si bezne v utocisti a mas odpor. A mozne je zrejme i cokoli mezi tim. Neznam ty duvody do hloubky, takze jestli se v tom vyznas, budu rad kdyz mi to vysvetlis.

Sendys: Mel jsi ho v dobe utoku v odporu nebo ne?

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 13:39 13. Nov 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Darkvison je ted mimo Prahu tak se dále vyjádří nejdřív v neděli večer.

Metat kouzla a svitky do GS jde v obou případech jak v prohlídnutí bugem či něčím jiným. Akorát u toho mimo nebugového nejde utočit zbraněma na blízko, ale nevim jak jsou na tom střelný. To jsem na Thalii nikdy nezkoušel.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 13:44 13. Nov 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Klídek hele... já bych navrhoval odstranění těch problémů s GSkem. Můj návrh je to udělat tak, aby když se to kouzlo sešlo takvás to hodí do nějaké té lokace, a pak po vyprchání kouzla vás to hodí zase na místo kde jste se schovali do "astrální sféry". Můžu to zkusit udělat, jen bych potřeboval trošku rady jak se to dělá. Jsem začínající prográmátor a viděl bych to zjednodušeně takhle...

IF (sešle útočiště):
teleport do X;

Ale takhle to asi moc nefunguje :D

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Last edited by Molly23 on 13:48 13. Nov 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 13:45 13. Nov 2010 
Měšťan
 Profile

no fajn takze ste odlogli kdyz po vas nekdo sel a na slunicku, my pak jeste dobrou pul hodiny real procesavali okoli zkouseli ruzny lektary atd, z meho hlediska to je odlog v akci pro vas dosti nevyhodne, jak rekl rof kdyz ste videli ze to tam procesava banda epicu vzali ste radsi do zajeci...
kdybyste neodlogli tak by to treba vypadalo tak, ze by vam trebas dosli kouzla ,nekdo by vase GS prohlidl atd. a vy byste byli bezmocni.hlavne ze sis pak logl v klidu uprostred noci a sejmul dalsi postavicku*tleska*

to Rof: ze by neco udelali bohove povrchu?, nebud blazen ,to Xian uraduje a zachranuje drowy v prave poledne v dorenskem hvozdu a ostatni bohove na to jen koukaj ...

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 67 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]