|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:47 13. Nov 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
A co tim vyřešíš? Že si mezitim ten kdo po tobě šel sežene dalších 5 kamaradů a počkaj si na tom místě? Nebo nějak nechápu význam toho kouzla pak, krom toho že se tam budou portovat dva wizardi, kteří stojej každej na jiný straně světa, aby si mohli dát čaj a popovídat?
EDIT: Pleteš si jednotný a množný číslo. To ste asi pročesávali dost blbě, protože Alyffyn se přesunula do nedaleké jeskyně KDE BYLA JEŠTĚ MINIMÁLNĚ 30 NELI VÍC MINUT LOGLÁ A ČEKALA ZDA JI NÁHODOU NENAJDETE. A protože momentálně mam mononukleozu a beru dost prášků včetně něčeho na spaní a bylo už pozdě. Tak jsem si šel vzít prášky a spát. Máš s tim problém? Já teda ne. Čekal sem v tý jeskyni dost dlouho na to aby ste mě našli. Omlouvám se ti, že jsem tam nemohl být loglý déle. """
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Last edited by Derken- on 13:56 13. Nov 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:50 13. Nov 2010 |
|
|
Jo jinak k tomu GS.
GS moc nepodporuje CvC, páč jak mám bojovat proti někomu koho nevidím?
Potom, když vypiju lektvar proti GS a zaútočím, tak se dočkám obvinění, že sem měl vyplý odpor a buguju.
Asi bych byl proto, aby se ten lektvar proti GS radši zrušil.
A taky bych navrhl, aby se GS upravilo v následujích kombinacích..... 1 - zkrátit dobu, po kterou bude GS funkční. Třeba na kola. 2 - GS se zruší sesláním jakéhokoliv kouzla a nebo jakoukoliv akcí, kromě chůze. 3 - po seslání GS, by další GS šlo seslat po XX minutách. 4 - pokud postava bude GS používat často, tak jí to hodí do jiné sféry, z které se dostane jedině, když obětuje nějaké XP a nebo nějakou cennost.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:51 13. Nov 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak jako konečně by fungovalo podle popisu. Hold by to už nebyl takovej zachranovač zadků jako ted.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:58 13. Nov 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Jo jinak k tomu GS.
GS moc nepodporuje CvC, páč jak mám bojovat proti někomu koho nevidím?
Potom, když vypiju lektvar proti GS a zaútočím, tak se dočkám obvinění, že sem měl vyplý odpor a buguju.
Máš velký problém s tím udělat screen? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:59 13. Nov 2010 |
|
|
Molly23 wrote: Klídek hele... já bych navrhoval odstranění těch problémů s GSkem. Můj návrh je to udělat tak, aby když se to kouzlo sešlo takvás to hodí do nějaké té lokace, a pak po vyprchání kouzla vás to hodí zase na místo kde jste se schovali do "astrální sféry". Můžu to zkusit udělat, jen bych potřeboval trošku rady jak se to dělá. Jsem začínající prográmátor a viděl bych to zjednodušeně takhle... IF (sešle útočiště): teleport do X; Ale takhle to asi moc nefunguje  Kdyz pominu, ze to neni reseni "problemu" s GS, ale proste nahrazeni v podstate jinym kouzlem s odlisnym ucinkem a zrejme vyrazne nizsi pouzitelnosti, respektive pouzitelnosti pro uplne jiny ucel, tak by mne zajimalo par veci. 1. Kdyz to zakouzlim a presunu se do te sfery - jak dlouho si predstavujes, ze tam zustanu? Napriklad po dobu trvani soucasneho GS? Mohu to kouzlo napriklad zrusit a vratit se kdykoli budu chtit? Treba tim, ze dam medit nebo ze na sebe hodim dispell? Mohu si urcit trvani te modlitby nejak jinak? 2. Kdyz to zakouzli dva lide, tak se presunou do stejne sfery? Mohou tam pak proste dal bojovat? Takze proste drow klerik a lidsky klerik se uprostred boje pomodli, seslou lepsi utociste a budou pokracovat v boji v astralnim svete? A nebo tam bojovat nemohou a bude to idealni vyjednavaci misto a neutralni misto pro ksefty? 3. Kdyz to tak jako ted zakouzli treba npc, tak se take presune do te sfery? A kdyz si nekdo na svete hodi GS, tak se presune k tomu npc, ktere na nej muze utocit? Pripadne nemuze utocit a tim padem to npc muzes temer beztrestne zabit neprimymi metodami aniz by se branilo. Kdyz vezmes v uvahu, ze nekteri bossove zacinaji standartne v GS, tak to znamena, ze v tom astralnim svete sem tam potkas nejakeho npc bosse? 4. Kdyz nekdo v te astralni sfere umre a bude treba na koni. Co se stane? Myslim co se stane s telem po vyprchani utociste. Co se stane s konem. Muze nekdo dalsi seslat GS, jit do te sfery a sebrat telo? 5. Mohu napriklad vzit nejakou vec z realneho sveta, pomoci GS se presunout do astralniho, tam tu vec odhodit a vratit se? 6. Bude to fungovat jako superrychla posta? Myslim mag v Kelu skoci do GS. Mag v Krynu skoci do GS. Predaji si vyrobek, predaji si penize. Predaji si telo zajateho, omraceneho drowa. Vyskoci... 7. Co kdyz vezmu neci telo do utociste a tam ho ozivim? Zustane tam trvale uveznen, protoze na sobe nebude mit GS, takze nenastane okamzik jeho skonceni? Nebo se vrati na nejake misto ve svete? Na ktere?
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Last edited by LDamian on 14:09 13. Nov 2010, edited 7 times in total.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:00 13. Nov 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Potom, když vypiju lektvar proti GS a zaútočím, tak se dočkám obvinění, že sem měl vyplý odpor a buguju. Když vypiješ lekvar osobu vidíš jen chvíli a útočit ani sesílat kouzla na ní nejde. Takže buď vypínáš odpor nebo buguje GS a ty za to nemůžeš. Lekvar NEUMOŽŇUJE provádět nepřátelský akce na osobu v GS, slouží pouze k DETEKCI.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:13 13. Nov 2010 |
|
|
Urlraen wrote: -RoF- wrote: Potom, když vypiju lektvar proti GS a zaútočím, tak se dočkám obvinění, že sem měl vyplý odpor a buguju. Když vypiješ lekvar osobu vidíš jen chvíli a útočit ani sesílat kouzla na ní nejde. Takže buď vypínáš odpor nebo buguje GS a ty za to nemůžeš. Lekvar NEUMOŽŇUJE provádět nepřátelský akce na osobu v GS, slouží pouze k DETEKCI. Umožňuje sesílat kouzla a používat svitky EDIT: Jestli byl vynalezen jen k detekci tak by se to mělo asi opravit 
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:19 13. Nov 2010 |
|
|
To je fakt divný, protože mi nešlo nikdy útočit ani na blízko ani na dálku a ani speciálních schopnosti nešli použít. Včetně kouzel z hůlek. Jen plošný samozřejmě.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:21 13. Nov 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já osobně jsem taky pro zrušení GS protože porád se mluví jenom o tomhle ! bože... záporáci bez něj uměli hrát..je to pěkěně trpaný to GSko  sakra fix  taky je trapný skovávat se v jeskyních takhle blízko kde nejčastěji lowíci sou..ale co je vidět kdo je jak ubohej haha černý tlamy  zlatí ostrovani, ti prostě měli úroveň 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:24 13. Nov 2010 |
|
|
Jeste se taky hodne mluvi o drowech, o CvC, o DM a o Thalii jako takove. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:26 13. Nov 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:30 13. Nov 2010 |
|
|
no a co GSko udelat tak aby melo trvani 1kolo/level pripadne 1kolo/2lvl stalo by se pak z nej unikovy kouzlo s kratkym trvanim, a ne kouzlo na na obihani cehokoliv s nasledovnym zabitim
ps. nevim jestli to uz nekde nebylo zmineno, ale uprava zkraceni trvani GSka by nemusela byt tak obtizna a urcite by pomohla
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 17:10 13. Nov 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dobrý den, odchází se od tématu tak malé shrnutí mého názoru.
1. Došlo k odglogu během CvC, kdy mohlo dojít ke smrti? Ano? Byla naplněna skutková podstata trestného činu definovaného pravidly.
a. výmluva nemel zapnutý odpor - Vypl si ho Anormo, nebo ho Darkwision nezapl? Pokud jej DW nezapl, nemůže se divit on, byl na lovu Anormo byl doma, to mel pockat az ho DW zabije? Polehčující okolností by bylo, kdyby jej Anormo umyslně vypnul, jinak prašivá výmluva.
b. výmluva nefungovalo GS, víme, že buguje, tak to znamená jediné, musís s tím počítat a nést následky. Často se mi stávao, že mi po zaplatení kleslo AC o docela dost.... představte si uvidim Drowa kouknu na AC je o jedna nizsi a oglogovávám. Akceptování DW precedentu by strhlo vlnu výmluv..... u známé chyby.... nic by nemělo byt 100% ani GS.
2. GS - navrhujte řešení, co lze rychle nascriptovat - snížit trvání na kola je logické a správné řešení - 10 min práce a je to.
3. logování po setmění na povrchu v potemnu - zrejme by se melo stanovit kam se Drow/povrchák ma dostat do setmění a odkud začíná jeho lov, kdysi se mi taky stalo, že "hrac xy" joined game 20 s na to už jsem strašil jako duch..... Rozhodne není odlog tohoto typu RP. Ideální je nařídit odlogy pro tento typ na domovské půdě.
To je vše, doufám, že tentokrát trest nebo alespoň opatření nevyšumí jako nedávno drow za pravého poledne bandě epických hrdinů z povrchu.
Díky za pozornost.
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 19:17 13. Nov 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
menderon wrote: ... Nahlásili jste to Rejtymu (nejlépe i s logy!!), nebo to tu řešíte ve flamu pro pobavení(?) zbytku serveru?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 19:29 13. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Bouzel problem rad bych hodil scren ale ten se mi posral a ja sel pak spat pac jsme na to nemel naladu odlogoval hned po mich dvou strelach nedal si ani odpor misto toho hned odlognul  coz me docela zamrzelo cekal bych trochu vic jinak projednava se tu GS ..... mam grafiku na plno ... a u kazdyho se mi GS obevuje jako kdyby pouzil jounsky kamen ... coz DW stopro nemel vsiml bych si toho
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Last edited by sendys on 19:54 13. Nov 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|