|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 13:40 04. Jun 2010 |
|
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 13:40 04. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krumpacnajdes prave v dilnach u spravce pod polozkou platnerina - kovarina...a aby se predeslo dotazu zda velje nakope vic nez malej tak odpoved je ne....oba kopou stejne jen jeden je tezsi a ma veci vydrz a druhej je lehci a vydrzi min....jinak kumpac taky muzes kupit v Tartenu
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:34 04. Jun 2010 |
|
|
ještě třeba slévárenství má ve svých položkách krumpáč atd.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:22 09. Jun 2010 |
|
|
Tezko rict jestli se to da povazovat za plnohodnotnou chybu, kazdopadne mesto v podtemnu ma poznamku na mape pro kazdou dulezitou budovu a na povrchu v Karathe zadny poznamky nejsou. But bych pridelal, nebo odebral 
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 10:54 25. Oct 2010 |
|
|
část lokací krypt u Karaty je zcela prázdná, hlavně mezi spodní a horní částí. Chybí NPC i truhly. Hrobka Lamberta je v pořádku.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 18:57 14. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ja se zadrhavam hlavne v dorenskym hvozdu o nic .... 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 21:58 14. Nov 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Upřímně mi hodně vadí ten trám co je na zemi v Dorenskym hvozdě v dole. Chodit tam kolem něj je dost opruz a často se tam člověk zasekne. Dvakrát mě už museli tahat ze zdi tam. Já vim že je to tam udělaný jako po závalu a je to i pěkný, ale tahle věc.. Kdyby se aspon posunula víc na stranu.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|