|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 19:32 13. Nov 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
sendys wrote: Bouzel problem rad bych hodil scren ale ten se mi posral a ja sel pak spat pac jsme na to nemel naladu odlogoval hned po mich dvou strelach nedal si ani odpor misto toho hned odlognul  coz me docela zamrzelo cekal bych trochu vic Takže přiznáváš že si zautočil bez odporu?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 19:41 13. Nov 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Sendysi nemusís mit v tomto případe screen hrač se přiznal, screen je nadbytečný výpověď všech se shoduje.... Edit: Pokud Darkwision nalovu nedal všm odpor, zřejmě se jedná o další překročení pravidel. případně se jedná o přečin obou dvou ne jen jednoho trestem v tomto připadě by asi mohlo byt varování 
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 21:08 13. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ne dal sem mu ho nez jsem zautocil a predtim stale nemel Gs tim sem si jistej jeste neco ?
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 21:05 15. Nov 2010 |
|
|
Tak zajímalo by mě teda vyjádření DM nebo tak, zda je v pořádku odlognutí, když se objeví parta vysokých lvlů z druhé frakce. Jestli to tak tedy můžou dělat i ostatní. Díkas
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 22:49 15. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
-RoF- wrote: Tak zajímalo by mě teda vyjádření DM nebo tak, zda je v pořádku odlognutí, když se objeví parta vysokých lvlů z druhé frakce. Jestli to tak tedy můžou dělat i ostatní. Díkas zapoml si pripocist ze ja jsme pri tom na nej zautocil
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 23:24 15. Nov 2010 |
|
|
A tys jsi na něj zaútočil bez odporu ne? viz sendys wrote: odlogoval hned po mich dvou strelach nedal si ani odpor misto toho hned odlognul 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 00:51 16. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Firefox_ wrote: A tys jsi na něj zaútočil bez odporu ne? viz sendys wrote: odlogoval hned po mich dvou strelach nedal si ani odpor misto toho hned odlognul  precti si prosim kompletni prispevek a pokud ses na to moc linej  tak nepis  dekuju
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 08:05 16. Nov 2010 |
|
|
Pajky to řekla dobře a já se opět přidávám, zrušit GS úplně. Takto kvalitní hra těch "pravých a správných" drowů tu není na přetřesu poprvé. Hrál jsem drowy dlouho, ale takovéto chování mi přijde neúnosné. Pamatujete na přesvědčování zvířat, ovládání NPC, vyvolání z 10 a 11 kruhu, Time Stop, černý meč atd. také fungovali jak měli dokud to nebylo zneužíváno a GS je na řadě. Dostanete přesně to o co si koledujete, dejte na má slova.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 12:58 16. Nov 2010 |
|
|
ja bych GSko zas nerusil, by tady za chvili taky nemuselo zbyt nic. Ale jak uz jsem rek a nekteri hraci napsali stejny nebo obdobny navrh, udelejte GSko na kolo/za level pripadne za 2 levely. Z cihaciho , pripadne creepovaciho kouzla se stane vic unikove, bo mag/clerik na 20 lvl ho bude mit cca 2 minuty ...4 minuty v prodlouzene verzi, ale ta taky neco stoji, vzlast u maga. jednoduse pri stretu dvou frakci to uz bude zalezet na umu hracu a iniciative jestli se podari magovi/klerikovi do GSka zdrhnout nebo ne....zaroven bude v CvC daleko vetsi vyuzitelnost zlodeju rangeru mnichu a vsech Hideru, kteri mohou pak napr. procesavat okoli Ivory zda tam nejaky drow neciha ...to se samozrejmne muze aplikovat i naopak ps/ aspon bude aj vetsi motivace hrat dexovou postavu 
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:14 16. Nov 2010 |
|
|
Něco podobné sem tu psal -RoF- wrote: Jo jinak k tomu GS.
GS moc nepodporuje CvC, páč jak mám bojovat proti někomu koho nevidím?
Potom, když vypiju lektvar proti GS a zaútočím, tak se dočkám obvinění, že sem měl vyplý odpor a buguju.
Asi bych byl proto, aby se ten lektvar proti GS radši zrušil.
A taky bych navrhl, aby se GS upravilo v následujích kombinacích..... 1 - zkrátit dobu, po kterou bude GS funkční. Třeba na kola. 2 - GS se zruší sesláním jakéhokoliv kouzla a nebo jakoukoliv akcí, kromě chůze. 3 - po seslání GS, by další GS šlo seslat po XX minutách. 4 - pokud postava bude GS používat často, tak jí to hodí do jiné sféry, z které se dostane jedině, když obětuje nějaké XP a nebo nějakou cennost. Jako možnost 1 a 3 by byla asi ideální. Zase na druhou stranu na to budou dost mágové trpět no, ale je hodně těch co toho zneužívají s ou od meditu do meditu v útočišti.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:17 16. Nov 2010 |
|
|
jeste mne napadla takova vtipna vsuvka..to ze GS obcas buguje, neda se to IC vysvetlit tak ,ze tu postavu jiny plan proste neprijal? 
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:17 16. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
myslim ze magove jsou dost silni samy o sobe a GS je uz jen takovy doplnek:)
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:43 16. Nov 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Sendysi vznesl jsi oficialni požadavek na GM team s popisem odlogu Darkvisiona? pokud ne, myslím, že je to chyba a měl by jsi ji napravit. přilož výpověd DV zde uvedenou a je vše podstatené k dispozici.
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:47 16. Nov 2010 |
|
|
pilnik wrote: jeste mne napadla takova vtipna vsuvka..to ze GS obcas buguje, neda se to IC vysvetlit tak ,ze tu postavu jiny plan proste neprijal?  Jo to jsem už někde psal, že by to tak mohlo být  Ale tady šlo o to, že hráč neměl na drowa odpor pokud se nepletu. To je věc druhá. Takže nešlo o bug.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:49 16. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ne budu to tu psat tisickrat prosim prectete si uz konecne ten prispevek celej odpor sem daval hned jeste nez jsem po nem vystrelil
|
|
Top |
|