|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:54 16. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
@Sendys Promiň ale je problém říkat ostatním, ať čtou pořádně při tvém stylu psaní, kdy třeba já vytušim smysl sdělení tak u poloviny "vět".
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 13:57 16. Nov 2010 |
|
|
Jo, ale to jsi ho už viděl. Když dáš někomu odpor a on je před tebou v útočišti, tak ti nezmizí (pokud se pletu, opravte mě). Tudíž jsi Izzrara viděl a je fakt, že jsi do něj pálil až při nastaveným odporu, ale kdybys měl odpor hned (spíš by to měl nastavovat drow, jak psal menderon) tak k ničemu nedošlo.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:05 16. Nov 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Urlraen wrote: Jo, ale to jsi ho už viděl. Když dáš někomu odpor a on je před tebou v útočišti, tak ti nezmizí (pokud se pletu, opravte mě). Tudíž jsi Izzrara viděl a je fakt, že jsi do něj pálil až při nastaveným odporu, ale kdybys měl odpor hned (spíš by to měl nastavovat drow, jak psal menderon) tak k ničemu nedošlo. první rozumná věta 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:39 16. Nov 2010 |
|
|
to urlraen: myslim ze zmizi aspon tak to fungovalo u mne kdyz jsem to zkousel...pokud Gs nebugne no
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:50 16. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kucik wrote: Věc bude řešit DM.
@Sendys Promiň ale je problém říkat ostatním, ať čtou pořádně při tvém stylu psaní, kdy třeba já vytušim smysl sdělení tak u poloviny "vět". ja vim ja vim .... ale kdyz napisu nejsmin 3x ze jsem odpor zapl nez jsem zautocil tak na tom neni nic na chapani ne ?:)jinak urla ja sem se zrovna logl a navic kdyz si nastavis odpor tak clovek v GS ti zmizi na vic jak jsem rekl sem si jsitej ze GS nemel grafikou bych to videl i dkyby dodelavalo (teda zatim u kazdyho kdo GS pouzival jsem poznal ze je v GS diky grafice
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:57 16. Nov 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Sendysi, bez jakéhokoli navážení do tebe se zlým úmyslem se musím zastat kucika. Chapu ze jsi chtel napsat (nejspis): Code: ja vim, ja vim ... ale když napisu nejmene 3x, ze jsem odpor zapnul, nez jsem zautocil, tak co je na tom k nechapani? , tak v tvem podani: sendys wrote: ja vim ja vim .... ale kdyz napisu nejsmin 3x ze jsem odpor zapl nez jsem zautocil tak na tom neni nic na chapani ne ?:) Tvoje věta je důkaz o stylu o kterém psal kucik, ze se jim nedá rozumět. Rozebrat by se takto dal skoro kazdy prispevek, protoze ta smes preklepu, chybejicich interpunkci, necesky znejich slovosledu je zvlast pri dlouhych odstavcich a vetach OPRAVDU chutovka lustit. Chapu ze clovek OBCAS napíše větu tak, že její smysl požere sám sebe, ale u tebe je to PRAVIDLO. //no offence
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 14:57 16. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ano, dvakrát jsi napsal, že jsi odpor dal, ale zároveň jsi jednou napsal, že jste odpor neměli. Což si trochu odporuje, takže se nemůžež divit, že nikdo krom vás dvou neví, jak to vlastně bylo. Pokud by někdo z vás měl log, bylo by to jasné.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 15:01 16. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kucik wrote: Ano, dvakrát jsi napsal, že jsi odpor dal, ale zároveň jsi jednou napsal, že jste odpor neměli. Což si trochu odporuje, takže se nemůžež divit, že nikdo krom vás dvou neví, jak to vlastně bylo. Pokud by někdo z vás měl log, bylo by to jasné. ja sem si hodil hned screen ale screenlo mi to jen cernou ... coz me nastvalo
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 15:05 16. Nov 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
pokud má postava na sebe zakouzlené GS anižby jste na sebe měli vzájemný odpor uvidíte ji pokud si odpor nahodíte po té co jí uvidíte,postava s GS z většiny případů (jak je i v tomto případě hádala bych) nezmizí......v tom je buď úmysl nebo bug,to už je jedno,ale každopádně to tak prostě je to je risk GS,hlídat si odpor u každého kdo zrovna naloguje nebo je zkrátka viditelným každopádně o to víc by si to měl hlídat drow na povrchu......  EDIT: takjinak: tvrzení - to,že si hráč dal odpor na drowa,kterého i po té viděl,neznamená,že jistý drow neměl nahozené GS......dotyčného drowa to pak naštve,protože má být zpráskán díky bugu,i v tomto případě mi však odlog nepřijde v pořádku,za používání ne100% GS musí hráč nést bohužel následky a ne odlognout další poznámka,to že se tato věc přihodila díky bugu,je i možné,že se ti postava drowa s GS nezobrazila graficky s efektem GS....berme v potaz trest za odlog nechť vyřeší DM 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 15:20 16. Nov 2010 |
|
|
*přikývne* Drow měl mít nastavený odpor a neměl odlogovat. Možná se Sendys mohl trochu zamyslet a došlo by mu, že to útočiště má  To je totiž tak když chce každej za každou cenu někoho sprasit.. Nejdřív zabít a pak se ptát 
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 16:08 16. Nov 2010 |
|
|
cheche no nevim nevim jestli v CvC podtemno vs povrch je nejaky cas na zamysleni a koumani jestli ten ci onen ma GS nebo nema:D vzlast, kdyz Izzar take driv jedna....
Edit: prepsano PvP na CvC
Last edited by pilnik on 16:34 16. Nov 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 16:10 16. Nov 2010 |
|
|
Co takhle gentlemanskou dohodu, že se nebude používat GS? 
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 16:19 16. Nov 2010 |
|
|
pilnik wrote: cheche no nevim nevim jestli v pvp podtemno vs povrch je nejaky cas na zamysleni a koumani jestli ten ci onen ma GS nebo nema:D vzlast, kdyz Izzar take driv jedna.... PvP je zakázané, doufám, že se jednalo jen o překlep.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 16:37 16. Nov 2010 |
|
|
Glumišek wrote: pilnik wrote: cheche no nevim nevim jestli v pvp podtemno vs povrch je nejaky cas na zamysleni a koumani jestli ten ci onen ma GS nebo nema:D vzlast, kdyz Izzar take driv jedna.... PvP je zakázané, doufám, že se jednalo jen o překlep. Někteří to berou jako CvC, ale je dost takových co to bere jako PvP no  . Asi se potom někde stala chyba, pokud to víc lidí vidí jako PvP. Což je škoda no.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Drovove u Ivory Posted: 16:38 16. Nov 2010 |
|
|
To urlraen: no zas kdyby se GS nepouzivalo nebo bylo by zakazano tak by podle mne byli magove a clerici snadno na odstrel...Team urcite otazku GS nejak rozumne poresi nejake navrhy tu jsou napsany a tim bych to tady klidne uzavrel...
|
|
Top |
|