|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Zeman Janos - má špatnou frakci Posted: 20:02 08. Aug 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Zeman Janos - "Severní vřesoviště - Tarten - nálevna u Pěti soudků" má nastavenou nepřátelskou frakci proti PC (to by mi nevadilo  ), ale v okamžiku kdy se mě pokusí napadnout, ho zlikviduje Hamor, velitel Tartenské stráže  , sedící vedle něj u stolku (asi tak na dvě-tři rány).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Zeman Janos - má špatnou frakci Posted: 12:09 20. Oct 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
potvrzuju..jen teda jsem si Janose nejdřív nevšiml, pak jsem požádal Hamora o balík..a najednou vystartoval a z Janose udělal sekanou.. asi stvrzení balíkové služby krví 
_________________ .
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Zeman Janos - má špatnou frakci Posted: 15:09 20. Oct 2010 |
|
|
a já ho zabil dřív než velitel stráže heč!
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Zeman Janos - má špatnou frakci Posted: 16:22 20. Oct 2010 |
|
|
Vsichni se priznejte  at je vic hledanych osob za vrazdy 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zeman Janos - má špatnou frakci Posted: 00:57 17. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Opraveno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|