|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 21:33 17. Nov 2010 |
|
|
Sandra pracovala u kovadliny, když mne náhle přepadla potřeba urychleně navštívít WC. Po návratu odlehčen jsem s hrůzou zjistil, že mi někdo manipuloval postavou - přesunul ji na jiné pracoviště a snažil se tam vyrábět, a vybíral předměty z inventáře a po prohlídnutí je zase vracel - přes kanál PJ jsem se dotázal, zda to dělá DM, ale jediný přihlášený DM tvrdil, že to nedělá a že jiný přihlášený není. Pokud s cizí postavou může manipulovat nějaký hráč, je to hrůza !!! V příloze screeny.
Attachments: |

manipulace 3.jpg [ 164.73 KiB | Viewed 4334 times ]
|

Thalie maniulace 2.jpg [ 169.87 KiB | Viewed 4314 times ]
|

Thalie manipulace 1.jpg [ 150.2 KiB | Viewed 4326 times ]
|
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 22:26 17. Nov 2010 |
|
|
Buď máte doma ducha a nebo špatně nastavené makro  Jako těžko se ti může na účet nabourat někdo, když jsi už ve hře. A nejsem si jist zda jako Dm vůbec můžeš s postavou hýbat apod.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 22:34 17. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mam silne pochybnosti, ze by DM mohl pouzivat za hracskou postavu craftove nastroje a jsem si jisty, ze ani jiny hrac by nemohl takto ovladat uz prihlasenou postavu. Neprebehla ti treba kocka po klavesnici? Protoze jiny vysvetleni nemam. Jeste by bylo zajimave svedectvi ostatnich hracu, co postava vlastne delala. Jeste me teda napada, jestli nemas na PC VNC server 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 22:38 17. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
nabourani do PC ?:)
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 22:56 17. Nov 2010 |
|
|
kucik wrote: Mam silne pochybnosti, ze by DM mohl pouzivat za hracskou postavu craftove nastroje a jsem si jisty, ze ani jiny hrac by nemohl takto ovladat uz prihlasenou postavu. Neprebehla ti treba kocka po klavesnici? Protoze jiny vysvetleni nemam. Jeste by bylo zajimave svedectvi ostatnich hracu, co postava vlastne delala. Jeste me teda napada, jestli nemas na PC VNC server  ani nevím, co ten VNC server je... Je něco mezi Thalií a nebem, co nelze pochopit... kočky nechovám...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 23:00 17. Nov 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Jak tu funguje nebo nefunguje okrádání ?
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 23:23 17. Nov 2010 |
|
|
Ukrást můžeš jakýkoli předmět, který právě nenosíš na sobě či nějakou částku peněz. Ovšem tohle byla chyba a skill kradení se pak postupně dočasně snižoval až nakonec, díky nejmenovanému hráči  bylo kradení absolutně zakázáno 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 09:32 18. Nov 2010 |
|
|
Podle posledniho screenu bych řekl, že máš macro  ...nepadaj za to tresty jako vymazy majetku atd? edit: zrejme jak ti doslo uhli, tak s tim makro nepočitalo a otevřel se ti předtím nakliknutej inventář, ze kterého si macro začalo pokládat věci na na zem, ale nechci nikoho obviňovat žejo  ....
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 10:31 18. Nov 2010 |
|
|
tao kan wrote: Podle posledniho screenu bych řekl, že máš macro  ...nepadaj za to tresty jako vymazy majetku atd? edit: zrejme jak ti doslo uhli, tak s tim makro nepočitalo a otevřel se ti předtím nakliknutej inventář, ze kterého si macro začalo pokládat věci na na zem, ale nechci nikoho obviňovat žejo  .... Asi jsi četl screeny od posledního k prvnímu - první je ten co je dole, já netavil rudu, ale pracoval na platnéřské kovadlině. Červená šipka ukazuje můj odchod na WC, to další až do návratu k patnéřině není moje činnost a je pro mne nepochopitelná. žádné makro nemám a ani bych ho vyrobit neuměl....
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 11:24 18. Nov 2010 |
|
|
monstera wrote: žádné makro nemám a ani bych ho vyrobit neuměl.... jen to vypadá divně když ti říká pec stále dokola že nemá uhlí. Jinak podle toho co píšeš a podle ostních craftů to je opravdu divný. Zkontroloval jsi, jestli se ti někdo neschoval do skříně nebo pod postel?  ... hacknutí PC je celkem pravděpodobný, někdo je línej craftit od začátku, tak si vezme tvoji postavu, udělá si co potřebuje a je to  . Zkus si vzpomenout, komu poslednímu jsi odmítl něco vyrobit...atd.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 15:11 18. Nov 2010 |
|
|
tao kan wrote: monstera wrote: žádné makro nemám a ani bych ho vyrobit neuměl.... jen to vypadá divně když ti říká pec stále dokola že nemá uhlí. Jinak podle toho co píšeš a podle ostních craftů to je opravdu divný. Zkontroloval jsi, jestli se ti někdo neschoval do skříně nebo pod postel?  ... hacknutí PC je celkem pravděpodobný, někdo je línej craftit od začátku, tak si vezme tvoji postavu, udělá si co potřebuje a je to  . Zkus si vzpomenout, komu poslednímu jsi odmítl něco vyrobit...atd. Sláva, už se to vysvětlilo, omlouvám se, že jsem s tím tady otravoval.... Zatím co jsem seděl na onom trůně a prováděl tělu prospěšnou činnost, přišla dcera s tříletým vnukem si vypůjčit něco do kuchyně ( bydlí o patro výš ve stejném domě ), a vnouček se Sandrou zapracoval - ten mrňous je do počítačů úplně střelený a už umí sám najít a hrát některé hry z internetu- a když jsem se vyprázdněn vrátil k PC, již byli zase pryč... Tak promiňte...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 16:40 18. Nov 2010 |
|
|
Cheche tak tohle mě pobavilo, na to snad napíšu nějakou komedii do hry 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 16:46 18. Nov 2010 |
|
|
Jen se bojím co jim za to Monstera provede  ...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 18:44 18. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
 Takže ne kočka, ale jiný zviřátko 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 20:23 18. Nov 2010 |
|
|
 ještě že jsi byl v dílně a né někde v dungeonu 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|