|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 22:06 18. Nov 2010 |
|
|
 Náhodou, není se proč za jakékoliv čeření hladiny omlouvat. Po čase jsem si na fóru něco přečetl, a pak jsem toho nelitoval. Paráda! Díky za historku.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 20:59 22. Nov 2010 |
|
|
Tahle detektivka má u mě sto bodů a bludišťáka! Je boží sledovat jak se vyvíjejí teorie kdo, jak a proč se dostává do systému a manipuluje s makry a buhvíčím a pak z toho vyleze nebohej capart/dareba... Rada do budoucna: kup si bezdrátovou myš a při cestě na WC si ber myšítko ssebou 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 10:01 23. Nov 2010 |
|
|
Bahnak wrote: Tahle detektivka má u mě sto bodů a bludišťáka! Je boží sledovat jak se vyvíjejí teorie kdo, jak a proč se dostává do systému a manipuluje s makry a buhvíčím a pak z toho vyleze nebohej capart/dareba... Rada do budoucna: kup si bezdrátovou myš a při cestě na WC si ber myšítko ssebou   Dědečků kám deš s tou myšičkou a klávesnicí? Trůnit ty caparte darebo. A plóč si beleš tu myšičku a klávesnice sebou dědečů? Protože Sandra už je dost stará na to aby bezdůvodně pobíhala po dílnách, one je totiž miláčku ráda, že se udrží na nohou a nezrtací zbytečně moc věcí. 
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: ZÁHADNÁ MANIPULACE POSTAVOU Posted: 11:32 24. Nov 2010 |
|
|
Glumišek wrote: Bahnak wrote: ...Protože Sandra už je dost stará na to aby bezdůvodně pobíhala po dílnách, one je totiž miláčku ráda, že se udrží na nohou a nezrtací zbytečně moc věcí.  Jo, stárneme, co se dá dělat. Sandra je tu hned od wipu, a není takových postav už mnoho.. Asi nebude třeba zakládat starobinec pro postavy, ony se toho obvykle nedožijí.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|