Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 11:10 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Vyvolavaní
PostPosted: 00:23 18. Nov 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Mel jsem na mysli variantu B. Ze ten skill sam o sobe je ze systemoveho hlediska hloupej, protoze kazdej to proste bude chtit naskillovat na maximum a styl, jakym se to deje je proste nejjednodussi.
Je samozrejme veci dalsiho reseni, na co navazat hod na udrzeni summona, ale nepovazuju to za neresitelne.
Melo by se predevsim vychazet z nwn skillu, savu a featu.
Tzn napr. Concentration, will save, zamereni na skolu, zamereni na kouzlo...

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 16:28 18. Nov 2010 
Poutník
 Profile

jo párače jsem potkal ve stokách tenkrát jsem byl na 4 lvl? tak nějak taky s popiskem "povolaný" jak tam kilej toho rakashu a koboldy
pak jsem tam potkal pasti a jelikož je postava zloděj viděl jsem to jako příjemné zpestření, a přikládal jsem to dinamickému "spawnu" pastí
já s nima problém nemám, nejednalo se o epické pasti ted si myslim že to bylo tak nějak kolem slabších a průměrných. jinak stačí IC trochu popátrat a zjistíte kdo to pokládá

Reply with quote  

PostPosted: 16:32 18. Nov 2010 
WB Thalie
 ICQ  Profile

kucik wrote:
Mel jsem na mysli variantu B. Ze ten skill sam o sobe je ze systemoveho hlediska hloupej, protoze kazdej to proste bude chtit naskillovat na maximum a styl, jakym se to deje je proste nejjednodussi.
Je samozrejme veci dalsiho reseni, na co navazat hod na udrzeni summona, ale nepovazuju to za neresitelne.
Melo by se predevsim vychazet z nwn skillu, savu a featu.
Tzn napr. Concentration, will save, zamereni na skolu, zamereni na kouzlo...

Spíš to je na tom to dobrý - je to aktivita, která není závislá na nwn statistikách. Akorát je udělaná trošku hloupě no, alespon to skillování.
Lepší varianta by byla kdyby vyvolání bylo automatické ale udržení si toho povolaného bylo obtížné - tzn. čím déle by byl vyvolaný tím by bylo obtížnější ho udržet. + skillování stejného typu - co nejdelší udržení povolaného.

Reply with quote  

PostPosted: 18:51 18. Nov 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Kdyby se mohl summon utrhnout až po čase, degradovalo by to ale jeho použitelnost v boji, protože by si caster nikdy nemohl být jistý, co summon udělá.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 20:05 18. Nov 2010 
Bůh
 Profile

kucik wrote:
Kdyby se mohl summon utrhnout až po čase, degradovalo by to ale jeho použitelnost v boji, protože by si caster nikdy nemohl být jistý, co summon udělá.

Hlavne kdyz vznikaj lagy, tak se pak nedá přesně určit jak dlouho by si ten danej tu potvoru udržel.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 18:06 19. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

dalsi vyvolavani u ivory u jezevcu ke vsemu na prechodu pavouk .... krizatka zelena ... lvl 1-5 se snim nevyrovnaji a mozna i vetsi lvly coz je prasarna jestli toho cloveka co to takhle vyvolava potkam RP mu setnu hlavu za ohrozovani mest

Reply with quote  

PostPosted: 18:41 19. Nov 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

A napadlo te někdy že to ten wizard neudělal na přechodu a že ho naagroval nějaký lowík, co tam šel creepit? Já teda nevim, ale podle mě to tak klidně mohlo být. A pavouček lowíka prostě nepronásledoval až do Ivory a kempnul si to za přechodem.

A možnost druhá je, že wizard na 3 lvl co má knížku to vyvolal se záměrem jít creepit ty jezevce, ale nepovedlo se mu to. A tak začal utíkat. A pavouček ho sledoval až k přechodu.

EDIT: Já to nechápu.. Mě přijde, že poslední dobou se každej snaží furt někoho za něco osočovat. A při tom ví houby jak to mohlo být.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 18:46 19. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

opravim se .... takze ano bud to byl lov a nejakej debil vyvolal v lov lokaci kam chodej lowka na exp to uz je na snizeni lvlu nejmin a pokud to byl nejaky lovik co to vyvolal tak nema vyvolavat neco co nezvlada(neboli neoc co je vyzsi nez jeho kruh) pokud vim vyvolavani v te kni ze popsane chapave tak aby to clovek pochopil a vyvolal na ten lov neco co zvladne

Reply with quote  

PostPosted: 18:52 19. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

asi si nikdy nezazil kdyz si prisel do lokace kde si myslis ze to zvladnes ze potkas neco vyzsiho lvlu vyvolany nekym ktery se tomu beztak i smeje :)

Reply with quote  

PostPosted: 20:34 19. Nov 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

sendys wrote:
opravim se .... takze ano bud to byl lov a nejakej debil vyvolal v lov lokaci kam chodej lowka na exp to uz je na snizeni lvlu nejmin a pokud to byl nejaky lovik co to vyvolal tak nema vyvolavat neco co nezvlada(neboli neoc co je vyzsi nez jeho kruh) pokud vim vyvolavani v te kni ze popsane chapave tak aby to clovek pochopil a vyvolal na ten lov neco co zvladne

Tenhle názor mi přijde dost směšnej. Proč by jako neměl vyvolávat? Já nevim jestli to tvýmu mozku dochází, ale summon na II. kruhu je dost low a má problémy i s blbym litym jezevcem. Nemluvě o tom, že to je málokdy 1v1, protože se summonem se fakt blbě agruje.

A ano, zažil jsem to. Představ si, že moje Alyffyn na 4 levlu na povrchu na prvnim lovu potkala 4 salamandry v Dorenskym hvozdě.

-------

Reply with quote  

PostPosted: 20:36 19. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

nevim kde si vzal ze se sumonem na druhem kruhu se blbe expi :) a ze nezvalda lityho jezevce:-D lol a navic ty chytraku celou dobu se tu bavime o trenovani nepotkas 4 trhace za sebou jen tim ze chtel zabit neco ten dotycny co je vyvolal to jako sory to ne

Reply with quote  

PostPosted: 20:45 19. Nov 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Default summon II. kruhu je tušim vrrk? Strašnej papír.. Ale dobře, představ si že teda jednoho dá, dá třeba i druhýho. Tak si vyvoláš ještě jednoho. Ten si dá taky dva. A co těch zbylích 8 jezevců? Chodit na creep kvůli 4? To já bych radši zkusil to štěstí a pokusil se vyvolat to, co je vyseká všechny a dostanu i poklad.

-------

Reply with quote  

PostPosted: 20:53 19. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

ja se nebudu snazit to je jako vysvetlovat me ze si nesmim hrat s ohnem ze uz jsem tak velkej pyroman

Reply with quote  

PostPosted: 21:27 19. Nov 2010 
Bůh
 Profile

sendys wrote:
pokud vim vyvolavani v te kni ze popsane chapave tak aby to clovek pochopil a vyvolal na ten lov neco co zvladne

Asi si nikdy nehral maga creepera (zaklinace, klerika, hranicare, druida apod), bo by ses na to dival uplne ale UPLNE z jine stranky.
Summoni na zacatku jsou setsakra duležití. A skillovaní summoningu jak by smet. 8)

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 21:29 19. Nov 2010 
Poutník
 Profile

Derken- wrote:
sendys wrote:

Tenhle názor mi přijde dost směšnej.......

Obdivuju tě, že si v tý patlanině našel nějaký smysl.... :)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]