|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 01:41 24. Nov 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: A budou i dole?  ) Samozřejmě.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 07:23 24. Nov 2010 |
|
|
Glumišek wrote: A to já zase ano, přes obratnost, s devastem grátis třeba na luk nebo dvě zbraně, která jiná postava mi kompenzuje při obourukosti absenci štítu než RDD s bárdskou písní, snad jen bárd a BG přes diviny, ale ..... ta doba trvání divinů je veměs krátká. On i devastátor na luk by stál za to, ale tam potom postrádám to AA, ale to už je práce Rofa a další z jeho poletuch z jiného světa. Je pravda, že ten lučištník nebude top, ale pokud dá jednou kritikal tak to bude velmi štípat (za devasty +2k6, x4 a to na vzdálenost co 24 palcový monitor dovolí) jauvajsky. Mimo téma..... Ty jo on si někdo vzpoměl na Lilyu  . Sem netušil že si ji pamatuješ. Tady sem ji chtěl hrát, ale bard/rdd na luk, no šlo by, ale hůř no. Já hrál zaklinač/rdd/AA a to byla sranda 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 08:40 24. Nov 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Mimo téma..... Ty jo on si někdo vzpoměl na Lilyu  . Sem netušil že si ji pamatuješ. Tady sem ji chtěl hrát, ale bard/rdd na luk, no šlo by, ale hůř no. Já hrál zaklinač/rdd/AA a to byla sranda  Copak Lilya, ale ta její čudka malá protivná.  Tak mám tušení, že je to ta co ji máš teď jako awatara tady na fóru. Jojo nebyly to špatné časy.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
gimlicek
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 15:46 24. Nov 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Rejty: kapuce s moudrostí se ušít dají, Kucik to teď nedávno už opravil (díky Kuciku  )
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 16:50 24. Nov 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Máme ho i dole? Objehnul jsem Hagol, Chell, Charx, starej trh, Olath a nemůžu ho najít 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 17:11 24. Nov 2010 |
|
|
Derken- wrote: Máme ho i dole? Objehnul jsem Hagol, Chell, Charx, starej trh, Olath a nemůžu ho najít  Asi jsi hledal špatně...
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 17:56 24. Nov 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
šak také hledám... jen se optám, je to jedna osoba? A vyskytuje/jí se někde v obydlených oblastech a ne někde třeba uplně zašitých lokacích? 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 17:57 24. Nov 2010 |
|
|
Ve městech. Každej obchod u jiný osoby.
|
|
Top |
|
Z´harra
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 21:54 24. Nov 2010 |
|
Joined: 10:24 16. Oct 2010 Posts: 86 Location: Far far away...
|
Derken- wrote: Máme ho i dole? Objehnul jsem Hagol, Chell, Charx, starej trh, Olath a nemůžu ho najít  Já našla jen rukavice na monka, nevim jestli už to bylo 
_________________ Z´hiarra Zau´ndar - "Vel'bol bauth fol jiv'undus? Z'reninth uns'aa..Usstan tlun Jabbress d'jiv'elgg...!"
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 22:36 24. Nov 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Z´harra wrote: Derken- wrote: Máme ho i dole? Objehnul jsem Hagol, Chell, Charx, starej trh, Olath a nemůžu ho najít  Já našla jen rukavice na monka, nevim jestli už to bylo  Jo, to je jediný co jsme nakonec našli no  Možná bych rejtyho ještě poprosil o velmistrovskou munici i do luků k šípaři v Hagolu. Má tam jen do kuší.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Platova zbroj X saty Posted: 08:54 25. Nov 2010 |
|
|
Derken- wrote: Možná bych rejtyho ještě poprosil o velmistrovskou munici i do luků k šípaři v Hagolu. Má tam jen do kuší. OK, dodám, toho jsem si nevšiml.
|
|
Top |
|