|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miking
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 10:36 04. May 2010 |
|
 |
Poutník |
|
|
5120 taky timeout. Asi to dělá ten muj router. Skusím s ním něco udělat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 11:10 04. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Na 5120 se ale podle logu normálně připojuješ. Takže to vážně bude asi něco divnýho v tom routeru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 19:36 12. May 2010 |
|
|
Dobrej vecir, chci se zeptat, padl server ci ne? Podle Stranek nepadl, na foru nikdo nic nepise ..
Stalo se mi asi toto: Byl jsem v dungu, celej sem ho probihal ven a na konci sem si vsiml ze nefunguje tell, otevru inv a je mi hned jasne ze to padlo. Odpojen od serveru sem byl. ZKousim se logovat ale vzdy mi to vyhodi hlasky typu:
"Připojení k serveru selhalo." "Server neodpovida (timeout)."
Presne jako kdyby server padl, ale na strankach Thalie vidim hafec lidi ve hre, dokonce i sebe. Nechapu, nevim. Poradte. Dik moc.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 19:50 12. May 2010 |
|
|
jo server padl, na stránkách je stále výpis z chvíle co padl, dokonce ani ten se neresetl
btw už to jede
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
ernyt
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 15:51 27. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
ja stahnu to cep a kliknu na to a pise mi to do yo want to instal cep 21 full prosim poradte co mam delat 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 17:59 27. Sep 2010 |
|
|
čekat pul hodiny než se to rozjede... opravdu.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 16:52 01. Oct 2010 |
|
|
Bud se muzes zacit ucit anglicky, nebo se muzes zacit ucit pouzivat online prekladace.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bertuzzi
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 17:06 26. Nov 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Prajem dobry den, mam podobny problem ako vacsina v tejto teme. V noci som si po dlhej dobe nainstaloval nwn, stiahol haky, uspesne sa zaregistroval na stranke, logol do hry, 10 minut poskusal ci mi vsetko funguje...fungovalo. Odlog,siel som spat. Dnes kazdy pokus o moje prihlasenie konci "Byl si zaveden" . Na Thalii som este nikdy nehral, takze to nema spolocne nic ani s porusovanim pravidiel tu ani nikde inde. Nejaka uzitocna rada skor nez mi dojdu nervy a nwn skonci zas na rok a pol v obale?
Dakujem
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 17:24 26. Nov 2010 |
|
|
Ahoj. Abych mohl zjistit, co je za problém, musím aspoň vědět, kde mám hledat. To znamená třeba pod jakým účtem se přihlašuješ. Je to jeden z těchto? Aeyon B boowol B0ltan catman111 davicurtis hrudka Chosen-six jrhdsgrl2 ko1es lamda9891 Magratela mark_rice Nubi osocuk Piiska renasda slonowous1
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 23:26 28. Nov 2010 |
|
Joined: 12:24 05. Nov 2010 Posts: 20 Location: Ústí nad labem
|
Vychytavka pro ty, kterym se CEP spousti pul hodiny a neradi cekaj: Klik pravym - extrahovat. Netrva to pul hodiny a kdyz to chytre rozbalite na stejny oddil disku, kopirovani taky netrva tak dlouho  Mimo jine po klasickem spusteni zacne prozatimne extrahovat na C:, kde musite mit dostatek mista - cca 4 GB. Pokud tam tolik mista nemate, instalace se vam pravdepodobne nekde sekne tak jako me 
_________________ Fearn Divoška - elfí divoženka vyvržená hlubinami Prahvozdu do kamenného vězení civilizace. Za Irsko! Za Morrighan!
Až smrt příjde, neodejdeme s prázdní... (irské přísloví) Člověk nejčastěji líbá ruce, které by nejraději uťal. (dánské přísloví)
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 00:06 29. Nov 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
No jestli používate Visty nebo W7, tak stačí nastavit, aby se to spustilo v režimu kompatibility W-XP a naběhne to docela rychle.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 08:30 29. Nov 2010 |
|
Joined: 12:24 05. Nov 2010 Posts: 20 Location: Ústí nad labem
|
Používám win XP, na Visty nebo 7 nemám hardware.
_________________ Fearn Divoška - elfí divoženka vyvržená hlubinami Prahvozdu do kamenného vězení civilizace. Za Irsko! Za Morrighan!
Až smrt příjde, neodejdeme s prázdní... (irské přísloví) Člověk nejčastěji líbá ruce, které by nejraději uťal. (dánské přísloví)
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 08:44 29. Nov 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
No tak já to nepsal jen pro Tebe, ale i pro ostatní uživatele 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
swot
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 15:08 08. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dobré odpoledne přeju  Před nedávnem sem si tu udělal účet, teprve včera se mi povedlo rozfakat hru (lenost je silnější  ) A vytvořil jsem si postavu. Nemohu se však dostat do světa.. napíše mi to Timeout.. ACC je Swot... IPinu mám správně co mi hlásí mojeip.cz, dokonce jsem to zkoušel i bez kontroly IP. Mám ADSL router (či jak se to nazývá) od O2, model Huawei EchoLife HG520i. Přístup do administrace mám, takže pokud mám něco přenastavit tam, není problém.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 15:27 08. Dec 2010 |
|
|
Ahoj. Nenašel jsem žádný pokus o přihlášení z účtu 'Swot...' ale několik pokusů z účtu 'swoter', který není registrovaný. Hádám, že problém bude tady.
|
|
Top |
|