|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Gsko po úpravě Posted: 23:29 18. Nov 2010 |
|
|
Když doba Gs skončí tak osoba je stále průhledná, tak jako kdyby Gs měla či jako kdyby měla invis. Pokad zaútočím, stále mi zůstane vizualice jak kdybych měl invis na sobě.
Jinak jak se teď chová Gs k II? Pořád stejně? Že pokad postava má skrytí, bugne ji Gs?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 07:25 19. Nov 2010 |
|
|
Ono to GS vcelku srandovně buguje. Včera dvě přátelské kouzelnice použily GS, pak jim GS padlo. No a pak se potkaly u Karathy. Já je viděl obě dvě, ale ony navzájem se neviděly, což vyvolalo vcelku srandovní sitauci. Nakonec obě nakouzlily GS a najednou se viděly a viděly se i po tom co jim GS padlo. Postava si to holt vysvětlovala že byly napůl v jiné sféře Ne ted vážně, je to vcelku závažná chybka no, asi to bude mít něco s tímhle ...... kucik wrote: Postava, ktera zakouzli GS se stane etheralni. Nevidi ji tedy NIKDO z materialni sfery, nemuze na ni utocit ani s ni jinak interagovat. AI NPC byla upravena tak, ze by si postavy nemela vsimat. Muze se ovsem stat ze padne prilezitostny utok apod. Postavy, ktere jsou ethereal sfere se navzajem mohou videt. Jinak pokud někdo GS nakouzlí, tak ho vidím. Teda pokud má odpor tak ne (ikdyž to sme vlastně nezkoušeli).
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 09:32 19. Nov 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Tak co my sme zkoušeli GS s člověkem s kterym sem byl v partě : Nakouzlil si GS, normálně byl vidět, ikdyž se vzdálil z dohledu a pak se zas vrátil. Když na mě seslal nějaké boost kouzlo GS padlo, ale když boostil jen sebe, tak GS stále drželo. Jinak doba trvání je opravdu doooost krátká.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Mobill
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 10:06 19. Nov 2010 |
|
|
GS Greater Sanctuary (lepší útočiště) jsem vždycky chápal pouze jako kouzlo, prvoplánovitě sloužící k řešení krizové situace, tím myslím sloužící hlavně pro útěk od někud, kde se to už nedá ustát a to je s krátkou dobou působení naprosto dostačující, já jsem spokojen jak to ted je až na ty drobné bugy s viditelností neviditelností atd.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 11:02 19. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ještě se v tom bue třeba asi trochu povrtat. Celkem jsem to čekal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 21:25 19. Nov 2010 |
|
|
kucik wrote: Ještě se v tom bue třeba asi trochu povrtat. Celkem jsem to čekal. Možná bylo lepší to jen zkrátit a dát třeba že po zakouzlení GS jde další zakouzlit až za 10 minut. A že kouzlení v GS ho zruší. Si přidáváš práci ted 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 21:30 19. Nov 2010 |
|
|
Furt jste to chtěli upravovat, tak teď máte to co jste chtěli  Me to je celkem putna jak to je ted, ja vzdy vyuzivam kouzla maximalne tak jak jdou. Neni GS? Tak je II. Jinak jsem to vase GS jeste nezkousel, ale jelikoz me par lidi z povrchu o to poprosilo, tak to vyzkousim a hodim sem pak nejaky report o tom.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 13:29 20. Nov 2010 |
|
|
Kdyz jsi to jeste nezkousel, tak proc prosimte pises hlaseni o chybe?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 12:55 26. Nov 2010 |
|
|
Tak jsme to zkoušeli.
Hráč si načaroval GS a zmizel mi. Problém že neviděl ani mě. Pak mu GS skončilo a já ho neviděl pořád. Načaroval sem si GS ze svitku a pořád jsem ho neviděl a on mě taky ne.
Je možné že to bugla předtím inviska kterou sme měli načarovanou. Ale prohlédnutí invis sme načarované měli.
Až po čase sme se zase viděli oba.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 21:31 28. Nov 2010 |
|
|
Prosim neslo by s tim neco udelat? ..porad to blbne,pokud na sebe nakouzlim Gsko..tak mne ten kdo to take umi,po jeho vyprchani proste nevidi ..ani ja jeho..nepomaha vyspani ani meditace ani relog..Dekuji..
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 23:02 28. Nov 2010 |
|
|
no mě se třeba stalo, že jsem měl GSko, NPC si hodilo prohledni neviditelnost a normalně na mě zautočilo dispellem, možná to bylo pravdive vidění, nejsem si ted jistej.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 09:28 29. Nov 2010 |
|
|
Budu se v tom ještě vrtat.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 10:08 29. Nov 2010 |
|
|
nechcete to vratit zpět a jen předělat dobu trvani jak je ted? Myslím, že to by stačilo. Jinak to bude strašně osekaný.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 10:33 29. Nov 2010 |
|
|
tao kan wrote: nechcete to vratit zpět a jen předělat dobu trvani jak je ted? Myslím, že to by stačilo. Jinak to bude strašně osekaný. souhlasim s tao kanem...dyt by to v podstate bylo stejne..a ze se neuvidime ve sferach...hmm me to neva teda.
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 10:35 29. Nov 2010 |
|
|
Jenže tam jde spíš o ošetření některých bugů.
|
|
Top |
|