|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
cer-c
|
Post subject: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 18:13 29. Nov 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dnes jsem chtěl prodat věci jako obvykle. Jel jsem do Doubkova a když jsem chtěl prodat cennější věci než za 10k, tak mi obchodním nabídl jen 10k. Řekl jsem si, že se asi změnilo kvantum peněz, které ten šmoula u sebe má. Sebral jsem se a jel jsem do Karathy. Skočil jsem k dobrodruhovi a tam mi nabídl tu samou cenu, ale i za věci o kterých jistě vím, že mají cenu vyšší.
Nevloudila se tam někde chybka nebo to je záměr?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 18:21 29. Nov 2010 |
|
|
Rejty wrote: Do obchodů v Podtemnu i na povrchu přidány následující věci:
- lepší praky a munice do nich - lepší vrhací zbraně - lepší kuše a munice do nich
Dále nastavení maximálních výkupních cen v obchodech.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
cer-c
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 18:25 29. Nov 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
DenGrasse wrote: ... Aha, nějak jsem to přehlédl.
|
|
Top |
|
cer-c
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 18:30 29. Nov 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ještě jeden dotaz. Na cože je dobrý odhad ceny, když všechny zajímavější cennosti člověk prodá jen za 10k?
EDIT: tedy kromě nakupování výzbroje, ktero si postava koupí párkrát za svůj život
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 18:39 29. Nov 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
dnes jsem obehl nekolik dungeonu a v 80% z nich mi vypadlo neco zajimaveho - ctyri veci byly ruzne zbroje a zbrane vse +3ky myslim ze je nastaveno zbytecne velke %to na padani techto veci v lootu cesta neni, ale ve snizeni vykupni ceny vsech veci spis v omezeni sance na ziskani podobneho predmetu, tohle cele jinak velice devalvuje craft a nici ekonomiku, doted funkcni
_________________ nwn
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 21:18 29. Nov 2010 |
|
|
S tím souhlasím.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 21:19 29. Nov 2010 |
|
|
Dám to sem , je to trochu srovnatelný...
Když chci prodat věci koupené například u krejčího a už se mi nehodí, nabidne mi za některé asi čtvrtinovou cenu, taky podle toho kde prodávám a podle odhadu ceny asi, ale třeba chrániče, koupené v karatě u krejčího nechce koupit nikdo...
je to chyba, nebo záměr?
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 09:22 30. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Silvaner01 wrote: Dám to sem , je to trochu srovnatelný...
Když chci prodat věci koupené například u krejčího a už se mi nehodí, nabidne mi za některé asi čtvrtinovou cenu, taky podle toho kde prodávám a podle odhadu ceny asi, ale třeba chrániče, koupené v karatě u krejčího nechce koupit nikdo...
je to chyba, nebo záměr? Proč je nechce koupit nikdo? Nabízí za ně 1gp, nebo říká, že předmět nevykupuje?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 09:34 30. Nov 2010 |
|
|
Sveneld wrote: dnes jsem obehl nekolik dungeonu a v 80% z nich mi vypadlo neco zajimaveho - ctyri veci byly ruzne zbroje a zbrane vse +3ky myslim ze je nastaveno zbytecne velke %to na padani techto veci v lootu cesta neni, ale ve snizeni vykupni ceny vsech veci spis v omezeni sance na ziskani podobneho predmetu, tohle cele jinak velice devalvuje craft a nici ekonomiku, doted funkcni Ja treba nemel moc stesti na itemy, mozna je to tim, ze tolik necreepim  . Těšim se až něco najdu. kolik bossu jsi navštívil a kolik itemu jsi našel? Helmu +3 od tebe klidně koupim, v craftu ji pry kuli bugu nikdo neudela.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 09:57 30. Nov 2010 |
|
|
Ono ty věci co jdou najít v pokladech sou fajn....teda já ještě nic nenašel, ale je to spestření lootu a líbí se mi to. Otázkou jestli by se měly nalézat v takové míře jako teď. Protože to vcelku zase ubere craftu a crafteři zase vydělají míň. No a taky ty věci sou zase nový příliv pěněz do modulu. Ikdyž to se teď zmírní, když se nastavil strop výkupních cen na 10k. Ale na druhou stranu třeba nějaké kameny nebo sošky měly větší hodnotu. Takže mám teď třeba 10 hvězdných safírů, které bych prodal za víc jak 170k a prodám je teď za 100k. No mě to moc nevadí, ale některým může  .
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 15:07 30. Nov 2010 |
|
|
kucik wrote: Silvaner01 wrote: Dám to sem , je to trochu srovnatelný...
je to chyba, nebo záměr? Proč je nechce koupit nikdo? Nabízí za ně 1gp, nebo říká, že předmět nevykupuje? to nevim, nenabízí za ně nic, jen 0gp... u dobrodruha i u krejčího, u ostatních je napsáno že ty věci nekoupí vubec..
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 15:13 30. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak to těžko říct, co s těmi chrániči je. Opravdu nejsou z craftu? Byly třeba někdy opravované?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Povrch - výkup "harampádí" Posted: 16:30 30. Nov 2010 |
|
|
kucik wrote: Tak to těžko říct, co s těmi chrániči je. Opravdu nejsou z craftu? Byly třeba někdy opravované? tak jsem to zkoušel opravit... samozřejmě to nejde... jsou koupený u krejčího v karatě... když tak je vyhodím...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|